Första advent

Hej!
Idag är jag väldigt förkyld och min röst är väl inte direkt okej.
Jag skulle börja på min samhällsuppsats idag men jag förstår inte varför det är så sjukt svårt att komma igång! Jag skriver iallafall om varför det är så många hemlösa i ett rikt land som sverige. Finns ju ganska mycket fakta om det så så svårt kan det ju inte vara. Tror det mest är jag som saknar motovation.

Vid fyratiden åkte jag mamma och pappa mot stan. Jag skulle till ishallen men vi tog en tur in till stan för att kolla på de fina fyrverkerierna som alltid avfyras första advent. Det var jättemycket folk ute för att titta på dem.  Jag tycker att det är så himla mysigt när det är mörkt och lite kallt ute men att alla ändå tar sig ut påklädda med varma kläder för att titta på dem. I år var det abbatema och abbalåter spelades på högsta volym.

Första timmen i ishallen ägnades åt att träna småbarn. De är så himla söta och det är verkligen roligt att lära dem grunderna i skridskoåkning för man ser hur mycket de tar till sig av det man säger. Ganska många trillningar blev det men vilken nybörjade ramlar inte på skridskor? Efter det hade jag en lång paus tills teamträningen skulle börja. Vi har börjat med ett nytt program till vår jubileumsshow som går av stapeln den trettonde december. Det var andra träningen med det nya programmet och det går väl sådär. Men övning ger färdighet, som man brukar säga. 


Blev en liten bild på fyrverkerierna från bilen, kan ju inte påstå att den ens är i närheten av att visa hur fint det egentligen är


start

Hej!
Efter lite övertalning har även jag skaffat blogg. Får se hur det går med den, känns inte som att det där med att skriva är min grej.

Jag kan börja med att berätta lite om mig själv.
Jag heter Emma och bor en bit utanför uppsala med mamma, pappa storebror och katt. Går andra året på samhällsprogrammet med juridikinriktning på Fyrisskolan. Jag har tränat konståkning sedan jag var sex år och nu dansar jag även ragga dancehall. När jag inte tränar eller är i skolan är jag med mina vänner. Som de flesta andra tjejer är kläder och skor ett av mina största intressen, och det kommer nog märkas i min blogg...
...om jag fortsätter skriva i den

RSS 2.0