Bättre sent än aldrig

Hade tänkt skriva det här igår men min dator orkade inte och dog.

Egentligen hatar jag mellandagsrea, hatar all trängsel och alla galna människor som slänger sig över alla kläder och som river och sliter för att fynda det bästa. Och egentligen, hur ofta använder man det man köper från mellandagsarean? Jag har i alla fall en tendens att köpa saker bara för att de är billiga, billiga men fina men som liknar flera andra saker jag redan har.  Onödigt, otroligt onödigt och jag har överdrivet mycket kläder som jag inte ens har plats för. Och man vill ju ha de nya vårkläderna, inte det gamla som reas ut. Men jag har tänkt om och lagt min kärlek till kläder åt sidan för hur billigt är det inte med alla dessa tekniska prylar? Mediamarkt hade 20% på alla varor, som hittat tänkte jag. ALLT jag ville ha var slut. Letade runt och hittade min kärlek på expert. Förra årets modell men vad gör det? Nedsatt som tusan. Canon G11, jag är kär!



Provtog en bild på min datorväska. Kan inget om inställningarna än så bilderna blir sådär


Julklapp

Min kära Longchamp weekend bag har hittat hem. Hur glad är inte jag då?!


Oproduktiv

JAG HAR FÅTT LIV I MIN DATOR!! Nu fattas bara v-knappen på tangentbordet, lite störande när man skriver men det duger i krig.
Har dessutom haft körkort i ett år idag (igår? (22a dec) och jag har inte blivit stoppad av polisen en enda gång! Den dagen jag blir det kommer kommer jag förmodligen bajsa på mig av rädsla. men nog om det.

Mats har introducerat mig till spelet cityville på facebook. Sjukt beroendeframkallande och har jag nördat hela dagen. jag skulle plugga idag?! (på min första jullovsdag. jippi!!) Får ta tag i det imorgon istället. (oj, trodde nästan på det själv.) Mycket paranteser här. Avslutar istället med frasen "god jul och gott nytt år!" och bjuder på en premiärbild av mina glasögon. Överväger dock att byta bågar. Lite för mycket biblotikariefeeling över det hela.


Platsmarknadsföringingens roll för regional och och ekonomisk utveckling

Efter att ha ägnat en hel föreläsningsfri vecka till detta grupparbete (med blod svett och tårar) har vi nu lyckats åstadkomma;

- ett PM
- en powerpoint
- en redovisning
- föreberedelse för opponering
-en trasig dator (ja, jag har ingen bärbar dator längre)

Imorgon är det redovisning och sen har jag jullov!


Im gonna find a way to make it without you

vilsen i själen, vilsen i hjärtat. jag orkar inte en begravning.. inte en till

Arg enäggstvilling

Det är så jävla jobbigt att ha en tvillingsyster som bara bråkar hela tiden!!! Och hon tar mina böcker, är grym på ekonomisk geografi och dessutom sjukt smart.



Har flyttat ut från hotellet. Börjar på sista grupparbetet imorgon. Sjukt omotiverad.


TEAM GALAXY

Första julshowen med UAKK i lördags och första uppvisningen någonsin med teamet. Vi var ju inte jättebra direkt men vafan.. övning ger färdighet och vi har ju precis börjat! TEAM GALAXY, gogogo!




-

Jag var där, för länge. Så jävla nära men ändå så långt bort och jag gav för mycket. alldeles för mycket. Det som skulle kunnat bli allt men aldrig blev något. En stig blev till två och jag har gått vidare. Gör det du också, för bådas skull. Jag behöver inte dig.




eller gör jag det?

you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have

 


Tips på bra läsning

http://www.soc-geogr-discuss.net/3/1/2007/sgd-3-1-2007-print.pdf

Spenderat timmar på den här texten..


Torsdag

Var på avslutningsfest med en massa lumpare igår. Hade himlans trevligt och det slutade med att jag hade fem soldater i min dubbelsäng. Har nog aldrig haft så många män runt mig på samma gång. scoooooore

Gled runt i min pälsmössa på stan idag med mamma och kollade på lite julklappar. Insåg hur tråkig jag är som alltid har enfärgade plagg så nu har jag köpt en massa mönstrat! Illa att shoppa innan jul, inte okej någonstans.





Linnet är egentligen en klänning. Från H&m.


IKEA

Har proppat huvudet fullt med info om olika science parks. Nu ska jag och Viktor (som flyttade hit igår!!! :D) åka till ikea och gråta över att vi aldrig kommer få vg på seminariet och att vi är sämst på bioteknik. En och annan korv lär väl slinka ner också


Vart tog livet vägen?

Orkar inte med den här kursen.................

Seminarium om bioteknik... jag går ekonomi?

http://www.nature.com/embor/journal/v7/n2/pdf/7400633.pdf



PETTER

Här sitter jag med lite softa blåmärken och en fet bula som påminner om gårdagen. Petter ver så jävla bra. Diggade som fan och befann mig plötsligt på ett bord med några brats. Bordet gick sönder, jag ramlade ner en meter och slog i bakhuvudet. Hamnade på någon soft plats bakom scenen och dansade vidare. Idag känner jag mig trasig och har ont överallt


som taget ur min mun

"Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
 för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva"

God morgon!

Är gaaalet trött! Vaknade för ett tag sen och har hittills hunnit äta godis och duscha. Hade grymt roligt igår! Det är när man inte har några förväntningar som kvällen blir som bäst..
Började Med att fira Linus på restaurang, han fyllde 20 igår. Sen drog jag vidare med Linus, Jocke, Simon och Hugo till värmlands. Underskattat att gå ut med bara killar, hade grymt kul!! Kom hem runt 4 och dog i sängen.

Ikväll blir det Petter på stocken med fina damer!


Myse

Har varit ledig idag, jag var så jävla värd det. Tvingades dock upp 9 för att mannen bredvid mig skulle åka till skolan och jag dog av trötthet. Inte hann jag sova vidare heller. Träffade Sandra, Emma, Malin, och Alex på stan och vi köpte biljetter till Petter imorgon. Hoppas för guds skull att jag inte blir lika klämd som senast vi såg honom, för isåfall är det fan inte värt det. Daniel Adams-Ray spelar på smålands samtidigt också så jag hoppas att det inte är proppat med människor på stocken, kan ju vara bra att kunna andas om man vill bli äldre än 19 år :)


Torsdag

Äntligen är dagen över! Hade redovisningen av grupparbetet idag som vi gjort hela veckan, och fan vad bra vi var då! skulle vilja ge mig själv 5 guldstjärnor för min insats. Har dessutom kändisspottat paradiseJohannes ca tio tusen gånger idag på eko. Han hade rutig skjorta och åt lax till lunch för den som undrar.. Förföljer han mig? börjar nästan bli lite rädd :)

Åt nyss lövbiff med bakpotatis och bea. Skämmer bort mig själv efter veckans träning, är fan värd det  :)


RSS 2.0