Update

Nu har jag inte bloggat på väldigt väldigt länge känner jag och det kan bero på att det är sommarlov. Det finns alltid något att göra och man har väl bättre saker för sig än att sitta och blogga ellerhur? Nu ska jag skärpa till mig och börja uppdatera lite igen tror jag.
Under tiden som bloggen stått i torka har jag gjort så sjukt mycket kul. Jag har varit på allsång på skansen med Malin och Terese, jag har hängt i min sommarstuga med Sofia, jag har haft en fest här hemma (tro mig, det trodde jag aldrig aldrig att jag skulle våga ha), jag drog till stockholm med erik, jag har köpt en massa nya saker och festat en hel del. Jag lägger upp bilder från allt kul inom en snar framtid.

Vad gör jag uppe nu då? Borde sova, jag ska upp halv 10 imorgon för då bär det av till Östersund. Det vankas festival och jag är sjukt taggad. Ryggsäcken är packad och tält och allt är fixat. Kommer vara sjukt trött imorgon men sova kan jag göra på bussen. Kommer hem igen på söndag och på onsdag drar vi till Alanya. Nicenicenice!

Heldag med Amanda

Igår spenderade jag hela dagen med amanda fast först på morgonen hade jag en dubbel körlektion som gick sådär. Där den var klar skulle jag möta upp A på stan men då hade hon försovit sig så det var bara att knalla hem till bruttan och äta lite frukost med henne. Vi drog oss ner på stan och jag köpte en vit bikini, 2 likadana baslinnen och en skjorta från made in shade. Efter får långa stadsvandring gick vi tillbaka till Amanda och där gjorde vi spaghetti och köttbullar. vi är riktiga stjärnor i köket... Kvällen avslutades hemma hos vidar.


Sumering

Underbara härliga väder. Jag har varit och badat nästan varje dag och det har varit så himla varmt och skönt. Det har dock inte bara varit positivt. Tillsammans med allt regn över midsommar och värmen som vi har nu har det blivit så att det kryllar av mygg. Jag avlider, seriöst.

I tisdags var jag först och badade med Nicho, Andreas, Simon, Zaid, Hugo, Doffe, Jocke Vidar, Matilda och Henrietta.























På kvällen åt vi på tsatziki för att fira amanda i efterskott. Jag, Henrietta och Matilda hade gjort en drinkbok till henne


 

Amanda & jag. Mätta & kanske lite för glada efter god mat. Sjukt varm kväll förövrigt. Den sista kvällen som var myggfri.... Vi satt ute vid ån, himlans mysigt.




Onsdag
Jag, Malin, Terese, Mattan och Iza åkte till fjällnora och badade med Izas och tereses hundar. De var så himla söta när de busade runt med alla andra hundar på hundbadet. Iza utnyttjade sitt nytagna körkort och vi lirade håkan på högsta volym i bilen. Det låter ju alldeles underbart när vi skriksjunger till också.


RSS 2.0