Fredag

Hej och hå!
Igår fixade jag och mamma nya pass och kollade på resor till New York. Förhoppningsvis åker vi om ungefär två veckor, vi ska boka när passen kommer nästa vecka. Jag är glad. Det är varmt där och jag vill se Empire State Building och köpa Dr. Martens.
Jag är hemma, hemma hemma hemma. Imorgon har jag mitt sista pass på grönan så jag åker till stockholm om ungefär en timme. Har ont i hjärtat, jättejätteont. Älskar söder, vill bo där hela livet och aldrig flytta hem! Jag är snart tillbaka... Väldigt snart.
Kryssning med jobbet

110925

Idag är sista dagen grönan är öppet för allmänheten. jag flyttar (med sorg i hjärtat) hem nästa vecka. Men bara för ett tag, jag kommer tillbaka.
Tack alla för alla skratt, all kärlek, alla fester men framförallt för den roligaste och bästa sommaren på 20 år. Shit, blir helt sentimental.
Veronica Maggio avslutade konsertsommaren i fredags, jag har sett en del konserter och sommarkryss den här sommaren :)
Johnossi, Säkert!, Darin, Tove Styrke, Danny, Petter & September, Bryan Adams, Svet-Bertil Taube + Håhan, Ziggy Marley, Eric Gadd, Jerry Williams, Eric Saade, Bo Kaspers orkester, Oskar Linnros, Hoola Bandoola band, Håkan Hellström, Daniel Adams-Ray,  The Ark, Slagsmålsklubben, Veronica Maggio, Sahara Hotnights, Patrik Isaksson, Loreen, Takida, Christer Sjögren, September, The Moniker, Eric Amarillo, Sanna Nielsen, Tommy Nilsson, Martin Stenmarck, Swingfly, Caroline Af Ugglas, Joll Jonsson och sist men inte minst Lena Philipsson
Daniel Adams-Ray

Stjärngala

Bättre sent än aldrig, en vecka hit och dit. Personalfesten var guld! Temat var djungeldisco, supersatsig dekoration i djungeltema på Tyrol, Maggio live på scen. Är mitt jobb bäst?


Hurricane


För en lång lång tid

Jättesent, idag igen. Jävla skit
Har jobbat 12 timmar idag, 11.30-23.30. Sa jag att det inte går att ha något socialt liv utanför jobbet? Grönansekten.. jag gillar den ändå. På måndag ska vi, ca 100 personer försöka smyga oss på en kryssning som grönan varit portad från flera år. För hårt festande får tydligen konsekvenser och jag är nervös som fan, redan nu. Ibland är det jobbigt att vara för ung.
Imorgon spelar Håkan och det kommer bli så bra. När jag gick på rast runt 18 idag satt det ett gäng tjejer utanför som skulle sova där inatt. När jag cyklade hem var de ännu fler... Hoppas de inte fryser ihjäl, det skulle jag ha gjort.
Lyssnar på för en lång lång tid på repeat, är nog inne på tionde gången. Såg precis att min facebookstatus idag år 2009 var "du säger att du är stark, att du vart igenom det här förut". En rad ur låten. Han kan han, Håkan.

Update

Det är jättesent, jag ska sova och jag kom en timme för sent till jobbet idag. Klippte av 10 centimeter på håret också, det känns okej ändå.
Hade sjukt bra dagar i Göteborg. Kom hem i söndags och firade ett år med min man och i måndags var jag på världens bästa personalfest. Återkommer om det, nu:
Göteborg!















Göteborg!

Jag och Douglas sitter på tåget till Göteborg! Liseberg helt grstis, värt.
Linnros igår, hade gjort allt för att inte jobba under konserten

It's all about the shoes

Och imorgon åker jag och Douglas till göteborg!

Rockbjörnen

Betald arbetstid, kändistätt på viphyllan. Starstruck

RSS 2.0