Träna

Tänkte åka och bygga lite muskler nu. Böt ut motioneringen mot chips förra veckan vilket inte var okej! Fy skäms till mig själv. Så nu bär det av till friskis för lite fat burn. Lite ont i ryggen av gårdagens isträning men en atlet som jag ska väl klara det utmärkt ändå?          skämtåsido......


Festival


Lördag

Har precis tackat ja till jobbet. No return!

Spenderade kvällen tillsammans med melodifestivalen och symaskinen. Har nämligen lagat en tygpåse som mormor köpte för 30 år sedan i Paris och lagt upp ett duschdraperi som jag ska ha i min lägenhet i Uppsala.

Nu är det verkligen dags att sova, kommer knappt ihåg senast jag la mig 3..




Fredag!



Tjeenare mannen som självaste Ove S skulle ha sagt. Lägger en händelserik vecka bakom mig och börjar sakta men säkert inta helgen. (Har inte jag alltid helg?..) Ler lite nöjt åt alla de som fortfarande går i skolan och som inte längre har sportlov. ha ha ha!! Ska sminka mig lite och träffa Maja på stan. Blev ju inte mycket till dejt i onsdags så att säga! Ikväll blir det kärleksmys och resten av helgen ska jag renovera hardcore.

Ha en bra helg raringar!

Haute Couture


Stockholm

Har spenderat dagen i Stockholm. Douglas gjorde mig sällskap och vi käkade på kungshallen och fikade på espresso house. Vi gjorde en tur till söder för att kika på utsidan av min nya lya. Blev måttligt taggad







Där ska jag bo! 2 min från tunnelbanan och max 3 min från djurgårdsfärjan. Behöver bara kolla ut genom fönstret och se när båten lämnar grönan för att sen kila ner och komma till slussen samtidigt som båten. Sweet 


Sleep tight



Borde sova för länge sedan. Blir jobbigt imorgon när jag ska upp tidigt och söka jobb och uträtta lite ärenden för att sen åka vidare mot stockholm och leka med Douglas. Otroligt om jag orkar gå upp, den som lever får se

Emma = Södermalm

Så lättad, jag fick den! Eller fick låna, det blir som andra hand fast billigare. Pappa tror till och med att jag kommer få bo gratis.. Jag ska iallfall erbjuda mig att betala hyra. Vad sägs om 90 kvadratmeter precis vid Slussen och ett stenkast till Katarinahissen? Mitt i Stockholm och utsikt över Djurgården. Im in heaven

Onsdag!



Dags för möte och sen ska jag möta upp Maja. Ha en bra dag people!

Önskan

Imorgon får jag veta om jag får bo i den centralare delen av Stockholm eller om jag ska försöka hitta något läskigt i förorten. Söder, slussen, 25 meter från Katarinahissen eller typ Solna?!?!. Bära eller brista, himmel eller helvete. Jag hoppas på det bästa


Är det här jag ska bo?



Utsikt från Katarinahissen. Galet

Måndag



De innehållslösa dagarna rullar på. Börjar få ordning på stöket osv. Dagens höjdpunkt var ica maxi, händelserik dag

Jeansshorts 99kr!



H&Ms barnavdelning är grejen. Helt utan rosa sömmar och glitter, bara vanliga jeansshorts.. 14-15 år, jag är lilla tjejen

Perfumes


Fredag





Vaknade upp med världens svullnaste ögon. Såg ut som en kines, kände knappt igen mig själv. Har mixtrat med ögondroppar och ögonsalva och med ett ton smink ser det inte lika farligt ut. (Notering till mg själv: sov och ta hand om ögonen!!)

Ska ner på stan nu och fixa lite grejer och möter förhoppningsvis upp Amanda efter 3!

Trevlig helg people!

Kortis



En av de bästa sakerna är att ha en frisör i släkten. Åkte hem till min syster igår och mitt hår blev 10 cm kortare, alltså jättekort. Då var vi tillbaka i fasen med kort hår... Men jag ska nog överleva


The september issue

Hur har jag missat den här?


Linnros

Jag ska bli någon annan
Om du står ut
Bara en natt till snälla sov
Låt mig kyssa din panna
Som hallå, jag gör fel
Vet jag lever så fel så förlåt

För idag
För imorgon och för igår

Tills jag blir någon annan
När du får samma tomma paket med papper på
Jag försöker förvandlas
Men jag går i repris och vår himmel är oskyldigt grå

Som idag
Som imorgon och som igår


Träna



Bra matchning av färger, sticker ju inte alls i ögonen. Ska förhoppningsvis få lite större muskler för framtida användning. Justin tjatade så mycket om att vara med på bild så... man måste ju ställa upp


Kvinnokropp



Tänka sig vad man kan springa på mitt på stan. Har aldrig sett en isskulptur, blev sjukt imponerad!

Såg att någon undrade hur gammal jag är och vad jag ska jobba med på grönan. Har sökt restaurang och kiosk för kassavanans skull, får veta vad jag ska hålla på med om en månad. Hade man fått samma meriter av alla tjänster hade jag nog tagit attraktion, verkar kul 8) Fast egentligen spelar det ingen roll, tror att alla grejer är roliga och alla anställda verkar dessutom ha sjukt kul tillsammans. Vill bara prova något nytt, klara mig själv och vidga vyerna lite.
Jag är 19 år, fyller 20 i maj och då jäklar händer det grejer!

Sleep tight!

Har ägnat kvällen åt skovård. Torka, putsa, impregnera... Jag har för många skor i skinn, inte okej. Ska läsa lite och sen sova för att förhoppningsvis kunna gå upp en normal tid imorgon då vardagssysslorna gör en come back. Träna, söka jobb, städa osv...


Igår






Trött



Klockan är snart 18.00 och jag känner mig fortfarande som ett lik. Värt

Kalas!



Nej, jag har inte ont i nacken. Ska ut och fira Malin på Snerikes, hon fyller 20 idag! grattis!!

Tisdag

Det blev ingen pizza, köpte fläskfilé och en massa annat gott istället. Vi lagade mat i typ 5 timmar men satan vad gott det blev!

Idag då? Åt marängsviss till frukost. Nyttig och bra, innan jag är 30 kommer jag nog vara tandlös. Har precis duschat och nu ska jag och mamma åka och fixa i lägenheten. MålamålamÅlAMÅLa


Saknar dig min pärla!


Kärleksdag

Fan vad jag har börjat vakna tidigt! Har redan varit vaken i över en timme, galet.

Kärleksdag idag. Ska köpa en massa goda saker, typ kex och brieost, godis, glass osv. och ta med till min babe. Han tror att vi ska äta på restaurang, men jag är lurig och köper ingridienser så att vi kan baka en pizza istället.
Men först ska jag träna, au revoir!


Träna!

Det stod mellan att träna eller äta godis. Jag valde det sista och ångrade mig lika snabbt så nu jävlar ska jag svettas!


Varmt om öronen


Kanske slipper bli sjuk nu. Kan ju vara värt när det är en miljon minusgrader varje jävla dag.

Internet fungerar när det vill fungera, (dvs. 1 timme om dagen). Är inte allt för aktiv


Mätt

Käkade kinabuffé (igen!!!) med Henrietta, Hanna, Doffe och Jonte. Amanda slöt upp och vi rörde oss vidare mot orvars. Med 10 minusgrader var jag lyckligast i världen över att jag gjort det fantastiska valet att för en gångs skull ta bilen till stan. Hade ärligt talat inte klarat av att vänta på bussen.



Excited!

Flyttar förhoppningsvis till Stockholm i maj, ska jobba på Gröna Lund i sommar!


Äcklad



Den vidrigaste annonsen från google jag sett på länge. Vill bara kräkas

och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl..


Hetsigt

Jag trodde jag skulle bli uttråkad när jag var ledig hela dagarna. Faktum är, att jag inte ens hinner känna att jag är arbetslös eftersom jag har så mycket att göra hela tiden och  mitt rum förblir ostädat eftersom jag aldrig hinner städa. hehe..
Igår var jag uppe innan 8 (!!). Åkte till stan, tränade, åt på panini med amanda och henrietta, spenderade pengar med henrietta, åt middag med min kärlek och kvällen avslutades med avskedsöl eftersom Emma och Alex åker till Bali idag och är borta tre månader.. tror vi alla fick lite ont i hjärtat igår.


HATAR att jag har typ 10 bilder på datorn sammanlagt!


Tisdag

Lunchade kinabuffé med mamma och är fortfarande mättast i världen. Ska försöka städa lite på rummet nu och sen åka och simma.
Alla dessa plusgrader får mig att längta till våren. Snart så


Mysdag

Blev en trerätters lunch med mamma och sen en lång dejt + fika på stan med Amanda och Hanna. Dags för solsidan nu, sov gott!






Lördagens bravader

Härliga lördag! En bättre utgång som sent kommer glömmas då vi hann gästa både ett bröllop och en gasque innan vi tillslut hamnade på bj. Gällande bröllopet så var vi inte bjudna, vi bara hamnade där..








Här har det målats!



Spenderade förmiddagen i min lilla lägenhet och målade innersidan av alla skåp. Nu kanske man till och med vågar köpa ett glas eller två och ställa in där. Kom hem och hjälpte mamma göra kycklingspett och hemgjord jordnötssås, galet gott!

Nu blir det en powernap för ikväll blir det utgång med fina damer. Au Revoir!

Favoriter


F-f-fredag!

Tjena!

Hänger i tvättstugan och hänger lite tvätt. Ska snart åka till min sjuka man och ta hand om honom. Jag är för snäll jag. Vi får se vad kvällen har för härligt att bjuda på, jag hatar nämligen att planera.


JAG D.Ö.R

Svävar på moln, är lyckligast i världen. Klarade ekonomitentan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trodde aldrig jag skulle göra det, hade ju redan börjat plugga till omtentan! Det här har varit en sådan sjukt svår och jobbig kurs och jag skulle aldrig ha gått den om jag visste vad den innebar. Att den dessutom var på engelska gjorde inte saken lättare och just nu är jag bäst i världen!


Torsdag

Insåg precis att vardag eller helg inte spelar någon roll för mig för jag är lika ledig hela tiden. Börjar faktiskt bli lite uttråkad och det tråkigaste är att att mjukisbyxan (!!!!) och neutralt ansikte börjar bli standard. Dag ut och dag in. Börjar kanske bli dags att ta tag i det här.

Dagens höjdpunkt blir antagligen inhandlingen av mat som jag ska göra snart. Det händer mycket i mitt liv just nu


Jag + dagens stök! Vacker syn


Frukost



Börjar för första gången på fyra dagar kunna äta normalt igen. Betyder det att jag är frisk nu? Hope so. Solen skiner och idag ska jag bara njuta och fixa lite småsaker. (och plugga till min anade omtenta som vi inte fått resultaten på än. urk)

Summer



Sådärja. Börjar långsamt friskna till! För första gången på fyra dagar då jag faktiskt kan gå ut utan att dö av utmattning är det molnigt och grått. Fast fyra plusgrader är inte fy skam! Kanske orkar jag mig hela vägen till Ica Maxi för att stilla sötsuget en aning.
 Köpte linnet på JC i Stockholm. Hög festivalfeeling med bar mage och åh så härligt med sommar, musik, öl, tält och lera!

Estocolmo



Åkte som sagt till Stockholm i fredags. Upp 04.55 för att vara på grönan 09.00. Tröttaste tjejen i hela Stockholm men lyckades trots det prestera otroligt bra. Började nästan tro att jag fått jobbet när jag gick där ifrån men det är inte dags att ta vatten över huvudet då jag anar att de som jobbade där förra året har förtur. Håller dock mina små minitummar och hoppas på det bästa. Om två till tre veckor kommer svaret och jag har redan börjat smygkolla på lite andrahandslägenheter men det ser i dagsläget omöjligt ut.
Anyway. Kände att det var dags att hålla kontakter vid liv när jag ändå var i huvudstaden så jag mötte upp Douglas för en fika och en promenad på stan. Fick lite tips om grönan då han jobbade där förra året och ska göra det i år igen.
Fick med mig tightsen hem. Kunde inte bestämma mig för om dom bara var jättefula och hemska eller lite coola. Mamma tyckte det förstnämnda, jag bestämde mig för det sista.

RSS 2.0