Skolkampen

Igår var det ju då skolkampen. Jag måste säga att den dagen är rolig och idag fick jag reda på att Sisselas bror och hans kompisar startat den. Det var deras projektarbete, ganska coolt! Det är kul att springa runt och träffa kompisar från andra skolor, skönt att slippa en vanlig skoldag, kul att heja på sin skola, kul att bara vara där... Men roligast är det att Fyrisskolan har bäst klack, fyfan vad grymma vi var på invigningen. Sen att vi kom sist gör ju inte så mycket.. :)




SKIVA!!

Jag pluggade ju då INTE engelska och psykologi... Jenny och Titti övertalade mig att följa med på en skiva på BJ. På en söndag liksom, var ju ganska trött måndag morgon... Museum med klassen 8.45.. men det är så det ska vara ;) Förfestade med Jennys kompisar och det var en ganska sjuk kväll ändå. Träffade på lite spårade grabbar osv. Ganska kul!


Trött...

Börjar bli lite sent nu alltså, somnar nästan med datorn i knät. Har spenderat kvällen hos Linus med en massa folk. Nu känner jag att jag behöver ett par till lediga dagar för att vila upp mig ordentligt... Trött brud imorn och då måste jag verkligen plugga psykologi och engelska.

Vi fick fint väder på kvällen, jag blev lite galen ;)


SKIVA!

Gårdagen var helt galen! Har inte haft en så rolig partykväll på riktigt länge. Vi var på en skiva på bj och det var två klasser från fyris som hade den. En jäkla massa fyrisbarn, helt galet kul!
Vi började förfesta hos Terese. Efter någon timme fick vi sällskap av lite grabbar också och stämningen var på topp. Vid elva började vi dra oss mot BJ, vissa liiiite fullare än andra. Och vilken jävla kväll vi hade sen då! Dansade som galningar, vissa på golvet andra på högtalare. Minglade med en massa söta fyrisbarn (kommer nog bli lite pinsamt på måndag). Mat på max och sen hem till Malin för att sova. vi kom väl hem vid 4 sådär.
Värd kväll till tusen!
Det kanske kommer lite bilder men så länge får man nöja sig med den här. Skruvade till håret lite liksom

  

I <3 DC

Jaha, så var vårens dansföreställning över. Den var på Uppsala konsert och kongress, som vanligt. Temat var DC @ work och vi var städare. Gick upp 07.00, genrepet började 9. trött tjej men dagen flöt på. Dock gick inte repet så bra. Vid tree började allt och vår dans var så jävla grym. För mig gick det inte toppen men dansade ändå helt okej. Nya tag till nästa termin helt enkelt. Tror jag ska testa något nytt då :)

Bilden är för förra året.


18!

Och nu är jag hela 18 år. Känner mig lite gammal faktiskt, hehe. Igår var grymt. Fick en massa nya saker, bla. an ny dator. (tack mamma & pappa!!!!)

Efter skolan kom min syster med hennes familj hit och åt lite tårta osv. Jag var inte hemma så länge för jag åkte hem till Terese på förfest. Såklart var det utgång på G. Jag menar, det är ju inte alla som fyller 18 på en fredag, det måste ju utnyttjas! Ett par sjuka saker hände under kvällen. Ler nu när jag tänker på det, haha!
Vaknade iallafall med ömma fötter. Gårdagen var kul!

Och sen vill jag bara säga... ...GRATTIS MAJA PÅ 17års DAGEN!!!!!

har inga bilder på nya datorn, kanske lägger upp en på henne sen :)

Snart så!

Inte ens en timme kvar tills jag är 18. Så himla värt.
Måste berätta om igår när vi orienterade med skolan i Hammarskog. Mitt betyg hängde ju på den grejen och jag Mattan och Zimone sprang som fan. Raka vägen ner i ett träsk i början faktiskt... Vi var glada ändå men sjukt blöta om fötterna. Banan var ju 6,5km så vi fick ju slaffsa runt med blöta skor ett tag. Vi sprang iallfall på MVGtid så nu kommer jag få MVG i Idrott och Hälsa A. Jag är så bra!

Snart är jag ju 18 och grejer. Har bara en lektion imorgon också så det blir skönt. Efter skolan kommer det hit lite släkt och firar mig och efter det blir det utgång med mina 18åriga tjejer. Det kommer bli super! Och skiva på torsdag. HELT rätt.



Fuck

Idag fick vi reda på våra betyg i matte B. För min del blev det IG och jag känner mig så misslyckad.

då & nu

Kanske inte så passande rubrik, men jag tänkte skriva lite om helgen och vad som händer här närmast. Orkar inga bilder, är trött på skiten.

Fredag. Slutade vid halv tre i skolan och gick ner på stan med lite folk. Köppte ett vitt linne och åkte hem vid halv sex. Var helt sjukt trött och otaggad men jag sov lite på soffan och blev på bättre humör. Vid 22 åkte jag och sofia hem till Jobs i Bälinge. Där var det fest och grejer, ganska kul kväll.

Lördag. Kom hem helt galet sent från fredagens festligheter. Hade träning klockan 11 och jag var så jävla trött. Tvingade mig iväg till ishallen ändå. Kom hem, sov, duschade, städade och försökte skriva lite på psykologiuppsatsen men det sket sig. Vid halv åtta åkte jag hem till sebastian och var där hela kvällen.

Söndag. Sov länge, ganska välbehövligt. Efter frukosten (klockan halv ett!) åkte jag och mamma till stan. Vi skulle köpa lite grejer som jag ska få på fredag när jag fyller 18. Köpte galet mycket kläder, två par skor, två bikinisar, ett paraply(som jag verkligen behöver). Vi kom hem vid åtta, ganska lång dag alltså.

Nu. Sitter och skriver på psykologiuppsatsen och somnar nästan på riktigt. Förstår inte hur skolan kan proppa oss med så mycket skolarbete. Man mår ju inte bra av det, eller? Är så sjukt skoltrött, vill bara att tvåan ska vara över (som den snart är, jippi!) Kom på att jag har sovmorgon imorgon, ganska skönt. Då ska jag försöka fixa biljetter till Britney Spears. Dom släpps ju imorgon, hehe




Det spelar ingen roll, och isåfall är det mitt fel.

valborgsbilder!















Lång dag

Rubriken säger ganska mycket, jag var sjukt trött idag. Hatar att vi har rättskunskap direkt på morgonen. Det är ju intressant och så men man är så himla trött och läraren pratar så mycket att man inte orkar lyssna.... Efter lunch var det psykologiprov och det är inte heller ett av mina bästa ämnen. Gjorde iallafall mitt bästa och mer kan man inte göra. Fick tillbaka historiauppsatsen också och jag skrev ju om skor. Fick VG- för att min avslutande diskussion var för kort. Dagen avslutades med en föreläsning av en rättsläkare, och då somnade jag på riktigt. hehe
 Nu har jag kameran, så slänger upp lite valborgsbilder sen!


Melissa Horn - Hanna


Valborg

Bättre sent än aldrig, man jag tänkte uppdatera om valborg när jag hade bilder. Cornelia fick med sig min kamera hem så jag får väl slänga upp bilderna senare.

Dagen börjades tidigt. Tog niobussen till stan och mötte upp Henrietta, Simon, Vidar, Emelie och Amanda. Vi begav oss till ekonomikumparken och på vägen mötte jag upp Maja och Sofia som hade köpt lite jordgubbar och bröd och sånt gott till vår champagnefrukost. Vi hängde ett par timmar i parken och sen drog Jag, Maja, Cornelia, Terese, Malin, Mattan och Sofia hem till Cornelia för att grilla. Ingen stad kan fira valborg som Uppsala, det är smockad med folk överallt! så sjukt kul. Anyway, vi hängde lite hos Cornelia och sen åkte jag hem en stund till Henrietta för att hälsa på lite folk där. Efter ett tag åkte jag tillbaka till el city och mötte upp Sofia och Maja. Vi drog på en fest på portalgatan där grabbarna hängde lite. Det var ganska trevligt men kvällen avslutades ganska tidigt. Jag och Sebastian gich hem och sov men vaknade tidigt som fan eftersom vi glömt dra för gardinerna och det var strålade sol ute. Ganska härligt väder men inte när man vill sova. Vi gick ut och käkade frukost på bryggan och sen hem igen och kollade på nils karlsson pyssling. Åkte hem en snabbis på eftermiddagen och sen vidare hem till Sofia. Sov över där, ganska skön första maj faktiskt.



RSS 2.0