Igår, Ikväll

Igår var det mys hemma hos Hettie som gällde. Vi år mat, spelade lips och såg på mirrors. den var inte så läslig... men det kanske var för att det inte var på bio? När jag åkte hem träffade jag en massa gamla kompisar på bussen och sånt är ju alltid roligt. Kvällen slutade med att jag tog en lång promenad med Jocke och kom hem vid fyra.

Ikväll är det bio med en massa söta fyrisbarn som gäller. Vi ska se män som hatar kvinnor, vifår se om den är bra. Jag förväntar mig ingenting. Efter filmen ska jag gå hem till till Micke.

farväl kära blogg för idag

27 feb.

Härliga härliga helg! Så brukar jag tycka men fan inte nu. Jag har så jäkla mycket plugg att göra så jag orkar inte tänka på det......  Uppsatsen som ska in, Samhällskunskapsfrågorna och egenlskan! Jag blir så uttröttad... jag förstår inte hur jag ska hinna med allt.

Ikväll blir det mys hos Henrietta med lite folk. Vi tjejer börjar kvällen med en mysig middag och när de andra kommer blir det en skräckis, jag som hatar skräckisar! Jag kommer säkert vara asrädd när jag går hem men det kommer bli kul ändå.

26 feb.

Jaha, nu var spanskaprovet över. Jag brukar känna en enorm lättnad efter prov men nu känner jag mig bara dålig. Jag vet att jag kommer få IG på provet, och när halva klassen har IGvarning i spanska känns det inte ens värt att försöka.. men försökt har jag verkligen gjort. Jag är värd ett godkänt i betyg! I morse hoppade jag över kriminaltekniken, bara för att gå upp och plugga lite på morgonen...

Nu har jag gjort klart svenskan, skulle även börja lite på samhällskunskapen men läraren har sparat allt material i word 2007 som min dator inte kan öppna.. Great, nu måste jag spara om allt på min skoldator till word 2003 och maila hem det. Det var ju meningen att jag skulle göra klart det idag eftersom jag verkligen¨måste läsa klart peter pan på engelska och skriva en readinglog om den (på engelska såklart) nu i helgen. Jag måste skriva på min uppsats också, den ska ju in på tisdag. Skolan tar verkligen död på mig.... jag orkar inte

Efter skolan blev det en kort runda på stan med Henrietta. Det piggade verkligen upp, jag behövde det. Vi var på väg mot H&M när hon såg en kjol i skyltfönstret till JC. "emma, kolla vilken snygg kjol! och den kostar ju bara 149kr!" JC är inte en affär som vi brukar handla i, så det var ju roligt. Snygg var den, hög i midjan med en masssa små blommor.  De hade fått in många riktigt snygga saker till våren faktiskt!

På onsdag är ju hela skolan ledig, så då ska jag och Henrietta ta oss en tur till Stockholm. Kanske följer hanna med också. Det finns så mycket saker som jag vill köpa nu, jag älskar våren!

n

Historia

Nu sitter jag i skolans bibliotek och skriver på historiauppsatsen. Jag skriver om skors utveckling genom historien och uppsatsen ska tydligen vara klar på tisdag. Det hade jag ingen aning om och jag har inte ens börjat! Skolan kväver mig för tillfället..... Satt uppe till två inatt och skrev på naturkunskapen, men nu är det klar iallafall...

Italien 1938

argh

Jag är så jävla trött & jag hatar tisdagar!!!!!!
Idag började rättskunskapen, den verkar bra. Seg dag förövrigt, och jag har så jävla mycket plugg... kill me! Och helt sjukt mycket träningsvärk efter dansen igår. Spanskaprovet på torsdag ligger som en klump i magen. Jag och alla andra är så jävla värda G så det finns inte. Vilken lärare som helst skulle tycka det! Men jag hatar en viss lärare, jag hatar hennes dåliga jävla attityd! Nu känner jag att det blev mycket ilska här.... nu ska jag till ishallen och träna lite, sen ska jag plugga som en dåre

H&M home

Är det bara jag som missat att H&M lanserar ett inredningskollektion nu i slutet på februari? Jag tycker att de ska hålla sig till kläder, men vem vet. det kanske blir något coolt av det hela?

Lite info; Det är den första kollektonen i H&M home och det kommer lanseras 4 kollektioner per år.  Kollektionerna består av bla. gardiner, dukar, servetter, kuddfodral, bäddset och badhanddukar.
Den första kollektionen är uppdelad efter sovrum, kök och badrum och finns i fyra olika stilar:
· Design: Bokstäver och siffror på svart eller vitt

· Natur: Beige och hantverkskänsla
· Ungdomligt: Färgklickar och crazy prints av Liselotte Watkins

• Klassisk: Marint, New England

Är du sugen så säljs kollektionen främst på internet.


Idag

Jag har så sjukt mycket jag måste göra idag. Lovet har gått för fort, slow down! Jag skulle ju plugga på lovet, det har jag totalt glömt bort att göra..... Jag ska snart åka till ishallen och träna. Ska jag vara ärlig så har jag inte varit i ishallen på hela lovet och det är inte okej... Men vafan, det är lov och man vill kunna göra exakt som man vill!  Jag måste stryka lite kläder och hänga in dem i garderoben också...

Jag måste verkligen göra klart naturkunskapen! jag sätter en deadline på den till imorgon. Jag är inte ens intresserad av växt och djurförädling, kill me! Så ikväll blir det nog en hemmakväll för min del. Kul att det börjar poppa upp en massa fester runt om ikväll nu, när jag verkligen inte kan.

Friday the 13th



Jag stressade som en dåre när jag kom hem. Har nog aldrig duschat på så kort tid! Jag, Amanda, Henrietta, Micke, Niklas och Niklas gick på bio, Friday the 13th. Ska jag vara ärlig så trodde jag aldrig att jag skulle se en skräckis på bio, jag är ju så skraj av mig och ser aldrig på den typen av filmer. Men så fel man kan ha! Jag och Hettie var så sjukt rädda, vi sket oss igenom hela filmen :D Jag hoppade till som en galning och råkade skalla henne, bra kompis jag är (y)

Hemma!

Nu är jag hemma igen. Varför äter man alltid så jävla mycket när man åker bort? Känns som att jag har ätit för en hel vecka nu. Nej nu är det dags för hårdträning för i sommar ska jag minsann vara fit for fight. Jag åkte ju lite skidor idag och igår, det var kul! Snygga skidkillar fanns det gott om också. Jag kan ju inte vara ensam om att tycka att skidkläder är så jävla snygga?! Sen blir det ju toppen om dom sitter på en gullig pöjk också. Anyway, synd att det var så jävla kallt, jag tappade känseln i tårna.


19 feb.

Nu drar jag till Sandviken, till min moster. Jag ska äta så jävla mycket mat men jag ska ju åka skidor också så det jämnar ut sig. Mobilen är laddad med en massa bra musik till den långa bilturen. Ikväll är det middag med kusiner som jag inte har sett på månader. Men jag kommer ju hem imorgon kväll, så jag blir inte borta länge.  Hejdå!



18 feb.

Det blev inte riktigt som det var tänkt. Jag läste ett kapitel, sen åkte jag ock mamma till stan. Jag köpte inget, men jag hittade en massa saker som jag vill ha. Bla. skorna. Nu ska jag läsa lite i Peter Pan, titta på efterlyst och packa. Imorgon åker jag, mamma och bror till moster i Sandviken och blir kvar tär till fredag kväll. Där ska vi åka skidor och ta det lungt. Det blir skönt!


Idag:

God morgon! Idag ska jag plugga hela jävla dagen och jag ska läsa som en galning i peter pan på engenlska. Den ska vara utläst efter lovet och jag har läst 1 sida....  Måste göra lite naturkunskap också.... uuuusch

MIKAEL!

Jag blev kvar ett jävla tag hos micke, jag kom hem vid 20.30! Vi gick och handlade lite mat på kvantum, killen skulle ju bunkra upp kylskåpet med "bra" mat. Han är träningsfreak, bygger muskler som en dåre.  Sen tog vi det mest lugnt, hängde lite tvätt, åt mat, satt vid datorn och sådär. Alla borde ha någon som han,  han är worlds greatest


Hola

Godmorgon bloggen! Det är så himla skönt med lov, man kan sova exakt hur länge man vill.

Nu sitter jag och äter frukost (framför datorn igen! och ja, jag hatar när jag får smulor i tangentbordet...). Jag har hunnit med att duscha också. Jag lyxade till det med hårinpackning och sådär, det var faktiskt skitlängesen jag gjorde det sist. Man brukar ju inte kunna känna sina egna dofter, men fyfan vad gott jag luktar nu! vem som helst skulle falla, promise ;)

Idag ska jag vara med Mikael, vi får se vad vi hittar på. Vi ska iallafall handla mat och sen ska jag väl träna lite också. Nej nu måste jag skynda mig, bussen går om en halvtimme

hörs sen, ciao

Mormor

Nu är jag hemma igen. Jag var så sjukt trött när jag vaknade i morse och jag sov i bilen hela vägen hem till mormor. Iofs är det inte så långt dit. Det är ungefär 6 mil men ändå. Jag hjälpte henne att handla lite, sen gjorde vi mat och sådär. mysigt :)

Och jag kan inte sluta lyssna på låten, den är så bra

söndag!

Hej! Nu är jag hemma efter en galen kväll med Amanda, Henrietta, Micke, Niklas och Vidar! Vi har skrattat så sjukt mycket så att jag kan nästan lova att vi har magknip alla sex!

 Jag åkte direkt från ishallen till stan och mötte upp hela gänget. Vi åt kinamat på dragon palace, talade ut om fredagens alla händelser och hade det trevligt. Att äta kinamat på söndagar börjar bli lite av en tradition... Efter det gick vi  till hemköp och köpte lösgodis för 94 kr, haha. Micke tog bussen hem till sig för att hämta skissa och gissa som han tog med sig hem till mig. Gud vad man skrattar när man spelar det spelet, helt sjukt! nej nu måste jag verkligen sova, ska upp skittidigt imorrn och åka till mormor

vagabond

Fyfan vad snygga! De här kommer bli mina nästa månad, 600kr från Vagabond. Det är ju nitar på dom också, helt galet snyggt!  Solbrända ben, svarta shorts, gladiatorsandaler..... hell yeah!


Fredagen

Ja, igår var det ju fredagen det trettonde, men jag hade då ingen otur! Vi firade Matilda och Billy som har fyllt 18 år, grattis!! vi började förfesta hos mig, spårad kväll var det allt!






12 feb.

Idag avslutades kursen i samhällsjuridik. Jag går ut med ett VG i det, jag är nöjd. Den kursen har varit så sjukt jobbig! Efter skolan skulle köpa en present till Matilda, eftersom hon har 18-års fest imorgon, men jag hittade inget alls. Jag handlade två linnen till mig själv istället..





När jag kom hem hade mina andra två linnen från Ellos kommit, så då blev jag glad :D




Igår

Blev lite shopping, jag köpte...

h&m


h&m


h&m


Ginatricot



LEKSAND!

I fredags åkte vi till leksand. Det var jag, mina 14 konståkningstjejer och 2 tränare. Efter 3 timmar med tåg kom vi fram. Där var det snö överallt och femton minusgrader, en riktig vinter med andra ord! Leksand som stad var väl ingen höjdare, men det var jättefina villor överallt. Lite för död stad för mig, men vi röjde gärnet! Fin ishall var det också, vi bodde bara en minuts gångväg därifrån.

Här har vi precis hoppat av tåget
.

Jag och Isabelle

Josefine


Hanna utanför ishallen


Jag och Hanna med ishallen som spegel


Jag var glad, som vanligt :D


Uppsalaåkare


Söndag, och vi packade ihop


NkB

Nu har jag naturkunskap och ska skriva ett arbete om DNA, djuförädling och växtförädling. Kan inte koncentrera mig alls, snart ska jag ju till Leksand! Slipper kriminaltekniken så jag hinner med tåget. Det kommer bli helt sjukt kul :D

5 feb.

Det här blir nog mitt sista inlägg för veckan. Imorgon åker vi till Leksand och det kommer bli helt dunderbra! Nu har jag precis gjort klart min Thailandsansökning och nu ska jag rätta min samhällsuppsats. Ser ut att bli en sen kväll för mig.... Jag måste ju packa också


Oscar Wilde

Nu har jag engelska och vi håller på med vår uppsats om Oscar Wilde. Vi borde väl jobba mer eftersom det är är sista lektionen och vi har lite kvar att göra men istället sitter vi och sjunger med till en massa låtar på youtube. De som sitter bakom mig och pluggar matte uppskattar nog det jättemycket ;)


4 feb.

Jag måste börja gå och lägga mig tidigare, det är inte okej att vara så trött som jag är  i skolan! Till allas glädje var spanskan inställd idag och jag hade dubbellunch. Jag, Zaid och Doffe (som precis har tagit körkort, grattis!) åkte till Gränby centrum och kollade runt där. När lunchen var slut hade jag bara psykologi och engelska kvar, dagen gick fort med andra ord. Efter skolan gick jag till stadsbiblioteket och lånade lite böcker till min uppsats i historia B, Det kommer att handla om skornas utveckling genom historian. Nej, nu är det dags att sätta igång med pluggandet, ALLT måste vara klart innan helgen när jag och tjejerna drar till Leksand på klubbtävling :D det kommer bli awsome! slänger upp ett par bilder från vår resa till Linköping i januari 2008..







asos.com

Jag har så sjukt mycket träningsvärk efter igår! helt sjukt... Nu sitter jag och pluggar samhällsjuridik men tog en paus och kikade in på asos.com. Hittade dessa två kjolar, önska kan man ju...

  

Street dance

Och idag var jag på terminnes första street dancelektion. Fyfan vad kul det är att dansa, helt sjukt. Och svettiga blev vi allt, jag var fortfarande helt blöt på ryggen när jag kom hem......

Bilden är från dansuppvisningen i december   Ragga/Dancehall

Helgen

Jag är dålig på att uppdatera på helgerna, fy skäms. bättring där!

I lördags hade jag ju som sagt bestämt mig för att plugga som en dåre. Men gjorde jag det då? nej, jag blev övertalad att följa med Micke, Niklas och Amanda från malmö till en fest på söder. De sa att jag kunde plugga på söndagen, och jag har så jävla svårt att säga nej. Vi åkte dit, lite spårat var det allt.

På söndagen skulle jag plugga som en galning, men jag hann bara göra lite innan jag åkte till ishallen. Men jag kunde ju fortsätta när jag kom hem tänkte jag. Precis när jag skulle åka hem ringde Micke och Niklas och bönade och bad på sina bara knän att jag skulle följa med dem och äta på amazing thai med Peter och Johan. Jag sa nej, det gjorde jag verkligen! Men det är nog inte så svårt att övertala mig....... Jag följde med dom ändå.

Ja, nu ska jag vara sparsam i februari, på två veckor har jag lagt 300 kr på mat. Det kan vara det onödigaste som finns...


RSS 2.0