Studenten

Här sitter jag i min ensamhet och deppar lite. Har studentklänningen på mig och mössan i handen MEN jag känner en sådan sjuk saknad, jag kommer ju grina ihjäl mig på studenten! Alla splittras och går olika vägar, man tappar kontakten med vänner man träffat varje dag och det är så sjukt sorgligt! Efter fredag är vi inte längre studernade, vi är arbetslösa. Det låter så kallt, gillar det inte. Det är första gången någonsin som vi inte har ett ställe att komma tillbaka till efter sommarlovet, första gången någonsin som man inte längre går i någon skola och första gången som man får bestämma själv vad man vill göra med sitt liv. Spännande, men samtidigt otroligt läskigt. Vart ska jag ta vägen?! jag är en vilsen själ....... Jag vill inte sluta, vill ha kvar mina vänner på ett och samma ställe!

Imorgon är det frisörernas och stylisternas skiva, mina sjunde och sista. Ska njuta till fullo


skivaaaa

Igår var det äntligen vår tur att ha skiva! Det var så himla roligt, verkligen! skriver mer imorgon. är dödstrött



Värme


Ledigt

Har tillbringat större delan av dagen i solen. Låg nyss i solstolen och sov i hopp om att få en snygg bränna men fick jag det? nej. Oskönt att ha dåliga pigment, kommer matcha skolans väggar ända fram till studenten. Det blir fint att ha vita ben som sticker fram under studentklänningen. Matchar liksom...

Trots min lediga dag kunde jag inte slita mig från skolan! Tog bilen dit och käkade lunch, hade historia i fem min och fixade till mina betyg. Har iallafall fått lite uträttat idag! Duktig tjej. Är ledig torsdag och fredag också! något slapp vecka, så skönt. På torsdag är det ju skiva, taggelitagga!

Sen kommer Viktor hem på lördag, Undrar om han har blivit fet, har hört att man blir det av amerikans mat.... hehehe


Nu börjar det bli dags att gå in och skriva på min fina uppsats. Så kul!


Trött på allt, trött på inget

Känns som att tiden inte räcker till och att det alltid finns något som man måste göra. Plugget tar aldrig slut och det finns så många saker jag skulle vilja göra men inte har tid med. Man måste alltid plugga, alltid alltid alltid. Så fort man lämnat in något är det bara att ta tag i nästa. Det kommer alltid nya saker. Antagligen är det jag som inte pluggar effektivt men jag orkar inte! Borde vi inte ha det lite lugnt nu innan studenten? Känner mig utbränd...

Trots det vill jag inte ta studenten. Jag vill inte stå där dagen efter och inte veta vad jag ska göra med mitt liv. Hur skönt är det egentligen inte att gå till skolan varje dag, träffa sina vänner, få ett studiebidrag varje månad och sen inte göra något alls? Jag behöver en paus från allt som har med skolan att göra.

 Knappt 3 veckor kvar nu, kämpa.

Känns som att det var år sen vi gick i ettan. Vi var så små...






Jag har så fina vänner!

Hade en jättebra födelsedag, men en ännu bättre kväll. Jag fick en massa fina presenter av mina föräldrar och en jättegod tårta! När mina syskonbarn kom plockade de upp studsmattan så jag hoppade med dem. Jäklar vad svettigt det blev! Sjukt soligt också, hoppas det blir samma väder på studenten.
 Det var underbart väder så jag drog ihop lite spontanhäng på bryggan i kvällssolen. Jag har världens finaste vänner, på riktigt.


















 

 


19

Jag är stor, jag är 19. Ett år kvar som tonåring, dags att bli vuxen? nää!

Har fått sjukt många gratulationer och det tackar jag för. Blir lika glad varje gång :)

Har dessutom fått en massa presenter av mamma och pappa. Bla. En resväska och nya högtalare som jag sitter och lyssnar med nu.
Dagen till ära följde pappa med mig på ett varv i spåret, det blev en promenad men ändå. Sjukt varm så nu ska jag gå ut och lägga mig i solen med religionsboken!    Visar vad jag fått sen!



Ps, Firar ett år med min fina dator...
DS


Håkan

Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

Frukost




News in



 




Änligen

Har äntligen fått hem mitt mobila bredband. Det tog bara 100 år..... Nu kan jag iallafall ha med min dator vart jag vill så det känns som att det kommer bli en hel del häng i Luthagen framöver.


fredag

Tja!

Försov mig imorse. Det har ju aldrig hänt.. eller? Tog bilen och körde snabbt som fan till skolan, skulle nämligen ha tal i eng C. Tappade bort mig men skitsamma. Jag är trött i hjärnan efter skivorna. Sen åkte jag hem och sov igen, så välbehövligt. Vaknade och åt lite pizza till lunch och sen fixade jag lite med från vaggan till graven. Otroligt jobbig svenskagrej! Nu har jag kommit en bit iallafall så nu är det bara att ta tag i nästa skolgrej. Ska skriva lite på min samuppgift. Tråkig info, nu ska jag duscha. Blir kanske lite häng med Maja och Lisa ikväll, we will see!


Bilder från valborg






























slitet

Tja!

Vilken jävla kväll igår! Hade verkligen askul. Väldigt spårat, men väldigt kul! Har varit lite dålig på att uppdatera så jag tänkte skriva lite om dessa två dagar.

I tisdags var det så jävla kul! Ekonomernas och företagarnas skiva så vi kände större delen av de som hade skivan. Jag styrde förfest och vissa blev kanske lite för förfriskade, hehe. Hanna och Amanda skulle spraya sig med glitterspray eftersom temat var glitter och glamour och nu har glitter i hela lägenheten som inte går bort!
 Vi gick till BJ och blåsan blev lite full på vägen. Jag och Amanda hittade utomordentliga kisställen och nu känner jag att vi ska vara jävligt glada att det inte kom förbi en polis! 
Väl inne på bj träffade jag på Johanna som var aspackad och asglad, vilken jävla brud! skitsnygg  var hon. 
Vi festade in på småtimmarna och sen drog vi till My Gyros för lite nattkäk. Avslutade kvällen i Valsätra.

Igår var jag så jävla sliten. Kom till skolan runt 11 och mådde som en apa men jag hade bara tre lektioner så det var lugnt. Drog till lägenheten och städade upp efter förfesten. Det var vin överallt så det tog sin lilla tid.
Min pappa fyllde år så vi firade honom lite, sen drog jag till Alex på förfest. Det var dags för naturarnas skiva och vi hade askul! Maja ringde och väckte mig halv 1 idag, vad fan hände där?!


Nu kör vi! ...igen

Naturklassernas skiva med tema som du ladrig har sett mig förut. Vi ska tydligen vara rockers, askul! Bilden längst ner är från igår, galen kväll






 


Tonight Im not taking no calls, cause Ill be dancing!

Företagarnas och ekonomernas skiva, nu kör vi!
Är sen som fan som vanligt, ska vara i stan om 11 min. hehehe.... kör sotade ögon sen


Ont...

Mina bästa vänner just nu. Stackars mina små händer...


3/5

Tja!

Hatar måndagar, sjukt långa skoldagar. Lyckas alltid försova mig också men som tur var var första lektionen inställd. Hade prov i engelska C och slutade skitsent. Efter skolan gick jag ner på stan för att fixa lite grejer till skivorna. Var ute efter ett par fina vita vingar men det är ju sjukt dyrt! Hittade ett par rosa vingar på H&Ms barnavdelning för 60kr som man kanske kan göra något med.

Nu har jag precis ätit. Är sjuuuukt mätt och ska åka och träna nu. Efter det blir det hardcoreplugg... underbart!




Like it

Har haft den sjukaste helgen i hela mitt liv! Alltså seriöst, den har varit så jävla sjuk/rolig/konstig! Ska försöka återberätta, kan nog bli svårt. Jag börjar med Valborg;

Mötte upp Sofia och malin runt halv 10 på morgonen. Drog till Ekonomikum och njöt av det fina vädret med mina bästa tjejer. Åt jordgubbar, drack skumpa och hade det asbra! Träffade sjukt mycket människor, valborg i Uppsala är bäst.
Efter ett antal timmar insåg jag att mina nyckar var borta och fick panik, på riktigt! Alltså, tre av nycklarna har jag haft en vecka, och dom är nästintill OMÖJLIGA att kopiera. Det har tagit ett helt halvår att fixa fram dem så snacka om att jag fick panik. Det visade sig att sofia hade nyckalrna i sin ficka så det var bra.
Träffade min finaste tjej Sissela som tydligen hade scorat på morgonen. Vilken jävla brud! Valborg=kärlek? jag vet inte..
Drog hem till maja och käkade, fick förstärkning av Lisa, Anna och Toste.
Efter maten splittrades vi och jag, Lisa och Maja drog till Stan. Mötte upp Dj Mangoo och drog ner till hans studio på stora torget och krökade järnet. Hade ingen aning om vem mangon var men han är tydligen känd. Någon gjorde klart för mig att det är han som gjort låtarna "Eurodancer" och "alla får ligga" så det var ju ganska coolt. Kan inte beskriva hur det var men vi hade askul! Lisa röjde lite i inspelningsbåset, kanske ville hon spela in en låt? Vem fan vet. Träffade låtskrivaren till Maskinen, vad fan gjorde han där? Hängde iallafall med men massa musikmänniskor, vi hade så jävla kul.
Det blev varmt i studion och vi drog ut. Lisa hade tydligen mangos under armarna och precis när hon vädrade armhålorna gick det förbi två göteborgare. De ville tydligen lukta (?) hoppas de inte dog. Vi hängde med till deras hotell. Där fanns det ett gym och vi körde lite workout med grabbarna mitt i natten. Efter ett tag drog vi in på deras rum och fortsatte alkoholförtäringen. Deras kompisar kom och vi hade ännu en gång askul! Kan inte återge den spårade valborgsnatten med ord men vi hade stört roligt. Älskar spontana grejer, vi är nog lite galna.

Första maj;
Åkte till min lägenhet och städade efter valborg. Efter det mötte jag upp en person som jag hängde med ett par timmar. Maja ringde och sa att kvällens planer var fest på Östermalm med våra göteborgare som vi träffat dagen innan. Jag övergav mr.x och drog till Stockholm med Majsan. Lisa mådde inte så bra efter gårdagen så hon ville inte följa med. Precis när vi kommit fram, käkat på BK och var redo att bege oss övetalade våra kära musikervänner oss att komma hem igen för att festa med dem i studion. Sagt och gjort. Vi sket i Göteborgarna och drog hem. Det blev lite alkoholförtäring på bussen (haha) skitkul. Efter ett tag ville alla dra ut. Maja lånade min legitimation och kom in, värt?! Dj Mangoo hade tydligen beställt in 50 shots, han är sjuk. Jag åkte hem till min prins och sov där.
 Mötte upp Maja i morse och hennes gårdag hade varit jättekul. Vi hookade även med grabbarna ett tag och de gick och åt frukost på Carl Philip. (Vem fan äter frukost på Carl Philip?!) Jag och Maja körde lite brygghäng med jordgubbar och pratade ut om helgen. Det har varit så jävla stört. Otroligt kul!










Valborg

Valborg igår. Hann inte uppdatera men jag hade en sjuuuuuuk kväll




RSS 2.0