Födelsedagsfirande

Igår kom tjejerna hit för att fira mig, Maja och Cornelia. Jag, Sofia och Maja gjorde en pannkakstårta som vi åt ute i kvällsolen. Dom där tjejerna är verkligen bäst, himlans glad att jag har dem. Mysig och rolig kväll förövrigt. Speciellt när Sofia skulle dansa, det var ju i en egen klass om man säger så.
 

Sofia & Maja gör tårta


 


Tårta



Cornelia, Matilda


Och jag fick det här. Tack!

rip

Död. Jag fattar inte, det här är så jävla sjukt........ :(

25/6

Blev väckt av ett sms från Sofia klockan 10. Lagom trött eftersom jag kom hem klockan 4.... Det var bara att pallra sig upp och gå ner på stan med fjussan och där blev vi kvar hela dagen. Vi köpte presenter till firandet av min, Majas och Cornelias födelsedag(ar) som vi ska ha på lördag och sen blev det mat från cupido. Fick med mig lite grejer hem som jag ska ha i Turkiet.



Sol, bad & Birgerjaaarl!

Vilket jäkla väder vi har! så himla skönt. igår åkte Jag, Maja, Jonte, Nicholas och Sofia till örbyhus och badade och stekte rejält i solen. 26,5 grader i poolen och vi har nog alla bränt oss ganska mycket tror jag. På kvällen blev det utgång på BirgerJarl. Det var sommarpremiär för deras onsdagar med 18årsgräns men det var tydligen för mycket folk så de höjde åldersgränsen från 18 till 20 jättesnabbt. Vi kom dit vid halv 12 och tur som vi hade stog vi på listan och gled förbi den långa kön och in på BJ trots att det var 20+.


sjukt varm dag


Jag körde en lite posé sådär i luften


Hög på sofia :)


Det blev kväll och jag såg ut såhär


Sen gick det lite utför... hehe

Midsommar

Till en början var jag och Sofia ganska så otaggade men det löste sig tillslut. Jag åt midsommarlunch hemma och åkte sen med Sofia till hennes släkt för att äta middag. Efter det körde Sofias mamma oss hem till Cornelia men folket som skulle vara där hade inte kommit så vi hängde lite med Cornelias bror och hans kompisar. Efter ett tag kom hon iallafall hem och hade Mattan och alla grabbarna med sig. Vi var där en stund och Sen åkte jag och Sofia till bälinge där Maja och en massa annat folk var. Trots vissa grejer så var det en värd kväll.





Vagga melonen Maja!


Sebastian och Malin


Jag, Jonte & Sofia

Se upp, Emma är ute på vägarna!

Jag har haft min fösta körlektion idag. Jag var inte ens nervös och det gick hur bra som helst. Fick mycket beröm av körskoleläraren och han tyckte att jag hade bra förkunskaper. Kändes riktigt bra faktiskt! Trots det finns det ju en hel del saker att träna på men övning ger ju färdighet som man brukar säga och förr eller senare så har man körkortet i fickan.

Hittade ett ganska coolt linne på H&M idag. Vitt med djup rygg, precis som jag vill ha det! Köpte även korta ljusa jeansshorts på veromoda, mjau. Ännu ett vanligt vitt baslinne fick följa med hem också, tror jag har någon form av kärlek till vita linnen....


SOMMARLOV

Och nu är det sommarlov och jag är en av få som klarade igprövningen i matte b! så jävla skönt, helt ofattbart. no more, never ever. Jag ska slänga allt som har med matte att göra.
Nu ligger en lång ljuvlig ledighet framför fötterna men vart fan är det fina vädret? Hatar det här gråa trista, jag har legat i sängen hela dagen, man blir så seg av vädret. Nej, nu hoppas vi på bättre tider med lite solsken här och där, det vore trevligt.

Igår då, jo jag vaknade hos Sofia och åkte till skolan och hade skolavslutning. Efter det åke jag, Sofia och hennes mamma och handlade mat och därefter hem till Ärentuna igen. På kvällen var det utgång och det var helt okej. mycket folk osv, i like!


HASSLE!

Vilken jävla talang, han är bäst. och han kommer till yran, precis som jag


YRAN

Ojojojoj säger jag bara!  Idag har vi taggat till yran som aldrig förr. Jag, Amanda och Emelie köpte spårade festivalkläder och solglajor. Nu behöver vi bara ett 6manstält och fint väder, sen så! Erik Hassle, Lady GaGa, Petter, Timbuktu (m.fl.) Nu kör vi!


Hood - H&M
Solglasögon - Gina

Lycka

Jag blir så glad. Mamma fick samtal från Manhattan och hon (min mammas moster) vill att vi ska komma dit. Så ja, vi åker till New York på höstlovet! Jag, mamma och min moster. Äntligen äntligen äntligen, shit vad jag ska njuta! Dags att spara pengar nurå. För shoppa, det kommer jag verkligen göra!

Och sen blir jag så glad igen för nu är det bara en vecka kvar i skolan. Så himla skönt. Synd bara att jag har en IGprövning i matte att tänka på, kan inte riktigt slappna av. Anyway anyway. Ett långt sommarlov ligger framför fötterna och jag ska göra det till det bästabästabästa. Skolavslutning på fredag och det verkar inte bli så fint väder. Orkar inte köpa något nytt att ha på mig heller men jag hittade ett linne som jag köpte för några veckor sen men som jag aldrig har haft på mig. Ganska somrigt så det får väl bli det och vita byxor eller något i den stilen.


Matilda och Henritta mognar

Och igår var det födelsedagsfirande för Henrietta och hennes syster Matilda som nu är hela 17 år. (småbarn, hehehe)
Där snackar vi brudar som kan röja, vilka partypinglor!


STUDENTEN

Shit alltså, jag och Amanda har gått stadens gator upp och ner och kollat på flak. Herregud vad sugna vi blev på att ta studenten. Att stå där på flaket och vara full och glad! Skrika sig hes och bara köra. Det är en dag jag ser fram emot, att bara stå där och röja järnet med mina kära. Ojojoj, 1 år kvar säger jag bara! Farväl alla treor, vi kommer sakna er

Sen firade vi Henrietta som fyller 17 år idag, grattis babe!


Vårruset

Och igår var det dags, jag och skridskotjejerna sprang vårruset. Har blivit livit lite av en tradition som jag hoppas håller i sig för det är ganska kul, trots att det bara är 5 kilometer. Tiden kanske inte var den bästa, 28 minuter. Invigde mina löparbrallor också som jag köpte efter skolan igår, de var grymma.
 Härlig avslutning på säsongen är det iallafall eftersom vi hade vår sista isträning i söndags. Nu är det bara fyspass kvar. Tagga till för beach 09, ALANYA med mina babes förfan!

SKIVA!

Vilken jävla kväll det var i fredags! Helt galen, vet inte om det ska tolkas bra eller dåligt... Jag hade kul iallafall. Det var antagligen årets sista skiva, börjar bli lite dyrt nu alltså. Det var en samklass och en naturklass från fyris som hade den så det var en massa fyrisbarn där.  Så himla kul när man känner igen varandra, det är ju alltid någon som kommer fram och säger något. Vi kände för att spåra lite så jag drog dit i min kompis mammas chockrosa tights som hon hade när hon dansade jazzdans på 80talet, silverglitter i håret, spårad t-shirt...... Malin och Terese var reseledere och medlem i miniclub. så sköna!  Synd att treorna slutar nu faktiskt, men sen är ju vi störst.
 
Nu är det bara att se fram emot fredag när alla fina treor springer ut. Ett år kvar, sen är jag själv där.

'


RSS 2.0