taggad!

Tja!
Vilken perfekt kväll det är! 16 grader varmt och sjukt mycket folk på stan. Sinnessjuka köer till nationerna och dagar som denna önskar man att man hade kårleg. Alla verkar fira in kvalborg på ett eller annat sätt och jag blir så sjukt taggad! Vill dra ut och festa nununununununununununu. Inte långt kvar, snart börjar första skivan!


29/4 - 2010

Provet gick bra och nu kan jag lägga tyskan på hyllan. Nu är det bara en miljon andra saker som jag ska göra, SEN är jag redo för att ta studenten. Gick in i min garderob nyss och tjuvkikade på min klänning, kommer bli så bra!

Kameran är laddad, alkoholen är inhandlad och just nu funderar jag över vad jag ska ha på mig imorgon. Blir nog jeans men det kommer bli jävligt stelt när man ska sitta hela tiden. Känns inte som att vädret tillåter någon annan klädsel meen vi får se, tar nog med mig ett ombyte eller två. Just nu är skorna mitt största problem men det löser sig nog. Kvällens klädsel skiter jag i, får gå naken. Urk.

Nu ska jag springa spåret ett par varv och sen köra mamma till jobbet. ska passa på att starta upp kylskåpet i min lägenhet på samma gång.


kvalborg

Tja!
Någon som har tänkt att köra hårt idag? Inte jag! Kvalborg har nog aldrig varit min grej, måste vara fit for fight imorgon. Hoppas iallafall att elitarna får en bra skiva! Längtar som fan till nästa vecka när skivorna börjar på riktigt. Känns som att det kommer bli en hel del galna kvällar och nätter!


Kollade SMHI nyss. Ingen sol på förmiddagen men 17 grader är ju inte fy skam ändå. Det kunde ju ha varit soligt men skitsamma, imorgon kör vi!



Aloha!

Sitter och äter en hårdmacka med pesto och tomatost på. Så sjukt gott, ganska otippat. Nöter dessutom in lite tyska glosor, går finfint. Du bist meine katze! Är fit for fight för provet imorgon! Snart blir det sandhamn på tv, för ej missas!

 Imorgon ska Majsan sova hos mig, antar att sofia också gör det. Då blir det tagg till valborg, hoppas på fint väder! Det ser lite ljusare ut faktiskt. Bara det inte är blött i gräset, då blir man ju blöt i stjärten! Ska dessutom Träffa Jimmie som jag inte träffat på 2 år. Det är en snygg man det!

Sen undrar jag vad elitarna tänkte när de la sin skiva på kvalborg? oklart


Gråtferre

Fortfarande gråtfest efter min försvunna ring.... hur fin var den inte?! rövhål.

Pluggar lite tyska medan håret torkar, har nämligen varit på gymmet ikväll! Brabra. var faktiskt ganska vig en gång i tiden!

Hoppas att mitt mobila bredband kommer i veckan. Kommer sitta fint med spotify in my apartment lagom till alla förfester till skivorna!




.....

Keff dag! Har tappat min favoritring! Blir så jävla arg på mig själv. hittade världens snyggaste skor - har för små fötter. Hittade en snygg ring - för smala fingrar. Hittade ett snyggt armand - för smala handleder..... Fyfan vad jag hatar att vara liten. Kan dessutom upplysa om att jag har storlek xxs på min gröna klänning... sjukt


Nytt

Det här köpte jag i Stockholm. Klänningen ska jag som sagt ha på min skiva 20 maj (den är grönare i verkligheten).

 

26/4

Just nu kräks jag på tyska glosor. Skänker en tanke till Sofia som visat mig glosis, underbart program! Bara att googla och ladda ner. Hade ingen aning om att jag kunde lära mig glosor så snabbt, jag kanske inte är så trög ändå.

Imorgon ska jag åka till IKEA och köpa nya galgar. Börjar inse att min garderob är lite för proppad. Har ingenstans att hänga alla saker som m å s t e hänga och allt som inte behöver hänga ligger i högar. Stackars mig, borde kanske rensa...

Dags att tvätta bort sminket och sova nu... adios




Today



  
 


Brygghäng

Spenderade kvällen med Sofia. Kvällssol och brygghäng, bra kombo. Känns som att det kommer bli en hel del liknande kvällar i sommar... Behöver lite värme nu, jag brukar kunna gå barbent på min födelsedag och det kommer jag aldrig kunna i år. Anyway. Sofia lämnade mig för sin dejt runt åtta. Dessa män!

Valborgsvädret ser inte allt för bra ut, hoppas att det inte kommer vara allt för blött i gräset. Ser ut som att en vän från Stockholm som jag träffade i Alanya kommer hit, måste bli bra! Det måste iallafall gå att vara ute... blablabla gråtfest












Grönan

I fredags åkte ju jag och Johanna till Stockholm. Vi började dagen med en lunchdejt i skolan, (vi kunde ju inte låta bli den underbara maten) för att sedan ta bussen till huvudstaden. Någon timme senare var jag ett par hundralappar fattigare men däremot en klänning, en skjorta och ett par solglasögon rikare! Klänningen ska jag ha på min skiva med maskeradtema, den är galet söt! Slänger kanske upp en bild på fynden sen.

Runt fyra mötte vi upp Douglas och drog oss ut mot Djurgården. När vi hoppade av bussen möttes vi av en s j u k kö in till grönan! Trodde vi skulle behöva köa minst en timme men konstigt nog köade vi inte mer än 10 minuter... Hade iallafall en otroligt trevlig kväll trots långa köer och lite kyla.










Fuck this shit




Slitet...

Igår var det födelsedagsfirande av en barndomsvän som fyllt 19 år. Kul att träffa alla som man hängde med back in the days, det var länge sen man såg några av dem. Kvällen avslutades med en utgång som blev sådär. Hatar att känna mig  så vilsen ibland.

Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på MGMT Electric Feel (Justice Remix) bra låt. Fick nyss lite mysigt sällskap av en pälsig tjej! Dags att borsta tänderna kanske, känner mig lite äcklig... hehe

Vi får se vad som händer ikväll, nu måste jag plugga tyska.



Träna

God morgon!

Underbart väder idag vilket resulterar i sjuk värme å mitt rum. Kan inte sova så nu ska jag åka och träna.

Skriver mer om gårdagen sen, adios!


Trött

Rubriken beskriver min känsla otroligt bra just nu. Är sjukt trött men jag ska vara duktig och göra lite på mitt  arbete från vaggan till graven. Det kanske är dags att lära sig lite tyska glosor och plugga lite historia också? Nej, nej, nej! Behöver förresten Majas hjälp med tyskan.

Hade tänkt träna men det blir inte av. Ska inte tvätta håret förän på lördag och om man tränar och sen duschar utan att tvätta håret blir det så sjukt äckligt. Odags med tanke på att jag vill ha rent hår imorgon så det blir ingen motion för mig ikväll! Sofia skulle ha gett mig en sur blick om hon satt här bredvid och jag sa det till henne, hon tycker att jag är töntig.

Imorgon ska jag och Johanna dra till Stockholm för att hänga lite på grönan. Smygpremiär i all ära men jag hoppas att det blir bättre väder annars är vi osäkra! Enligt SMHI ska det iallafall bli lite varmare och inte så blött, men vi får se!


Up and away!

Tja!

Ska springa till bussen alldeles strax. Känner mig duktig som åker till skolan idag när jag bara har en lektion som är tyska på 45 min. Inte jättevärt men jag ska ta hem böckerna så att jag kan plugga till mitt sista tyskaprov någonsin som är nästa vecka! Awesome.

Igår hittade jag en parfym som jag glömt att jag har. Det börjar kännas som att man har lite för mycket av allt när man hittar nya saker som man glömt bort. Dock tycker jag inte att man kan få för många parfymer och min samling utökas ständigt! Att bero på saker som man inte visste att man hade så hittade jag ett par turkosa converse här om veckan som jag köpte i sexan och fortfarande kan ha. Värt!


Projektarbete - CHECK!

Loggboken är inskickad och projektarbetet är klart. Kan inte beskriva känslan över hur skönt det är. Nästan 100 timmar avklarade och vi har fått MVG, catching!  Vårt projektarbete gick ut på att göra en barnbok om de fem världsreligionerna. Bara man börjar i tid så är ingenting jobbigt.

42 dagar kvar till studenten. Nu kör vi!




God morgon!

Man blir så lycklig när man vaknar den 22 april, drar upp rullgardinen och möts av ett snötäckte!  Vad gick snett, det ska ju vara sol nu?! Blev ännu lyckligare när jag gick in på SMHI's hemsida och såg att det ska bli 2 grader varmt och snöblandat regn på valborg. Det är ju ett par dagar kvar så det är ju inte alls säkert men ändå! Fan vad surt allt är just nu. Hur bra var inte valborg förra året? Kommer ihåg att Alex hade shorts på sig!          Orka om årets bästa dag blir för störd.

Valborg förra året




kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Underbar låt, får vem som helst som är heartbroken att deppa sönder. Håkan är sommar, jag längtar dit.

Just nu är jag så jävla trött. Vill egentligen bara sova men måste skriva klart loggboken till projektarbetet eftersom det ska vara inlämnad senast fredag. Känns riktigt bra att vi är klara med hela arbetet eftersom det är hur många som helst som stressar som fan med det nu!

 Suck suck det ligger en asstor hög med ren tvätt framför mig, dags att ta tag i skiten. puss


20/4

Just nu ligger jag i sängen, helt nyduschad! så skönt.

Känns bra att komma iväg att träna lite då och då, ska försöka boka In mig på några spinningpass imorgon. Jag tycker att så länge man rör på sig är det okej att äta vad man vill, för ärligt talat så bryr jag mig inte ett skit om vad jag stoppar i mig och jag går ändå inte upp ett gram.

Idag råkade jag bryta mitt lilla löfte om ett långt köpstopp. Gick in på glitter och köpte lite hårgrejer, men det var jag faktiskt värd och det kostade nästan inga pengar alls. Jag tycker faktiskt att jag har lyckats riktigt bra med tanke på att jag bara har gjort av med ungefär 400 kr den här månaden och då bör man ha i åtanke att jag har köpt en present och en ny remsa till tunnelbanan.

Sen har en beundrare bjudit mig till smygpremiären av Grönalund på fredag. Smygöppning för alla de anställdas nära och kära för att de ska få provjobba när det inte är så mycket folk i parken. Varje anställd får 10 gratis åkband + inträde och jag fick ta med en kompis så vi får se, Johanna var nästan överdrivet taggad.

Nu ska jag fixa lite med loggboken och sen sova, är skittrött. puss!



Ääääääääääntligen!

Äntligen har alla problem med biljetterna löst sig. Nu är de tryckta och ligger så fint i min väska. Hur bra blev de inte? Skitsnyggga tycker jag!

Nu ska jag dra till friskis och träna, duktigt av mig


Nattligt inlägg

Hallihallå!

Nu kanske det är lite väl sent med tanke på att jag ska upp klockan 7 imorgon! Kommer dö... Dags att ta sovmorgon på historian kanske? We will see....
Har suttit uppe och skrivit om Tom Hanks (en redig karl) till engelska C, sket i the marine corps för det var för tråkigt. Frågan är varför jag aldrig lär mig av dessa sena nätter. Börja i tid Emma, börja i tid...

Hörde av en lärare i skolan att de elever som är i Kina beräknas komma hem 5 maj pga. askan. Tycker riktigt synd om dem! Jobbigt att vara borta en månad när man egentligen skulle vara borta i 14 dagar och inte veta när  man kommer hem... Fick dessutom veta att en annan vulkan (Katla) som finns i närheten med största sannolikhet också kommer få ett utbrott den närmaste tiden eftersom den 75% av gångerna fått utbrott i samband med vulkanutbrott från den vulkanen som sprutar aska nu. Riktigt läskigt med tanke på att Katla är en mycket större vulkan. Kanske kommer vi inte iväg till Rhodos?!
Jag hoppas iallafall att alla som inte är hemma nu lyckas ta sig hem.

Vad mycket svammel det blev, jag måste sova. Ska kolla på sandhamn tills jag somnar. Imorgon ska jag föresten hämta biljetterna till vår skiva, äntligen.

today
 

Blöt... igen

Tja! klockan är 21.54 och jag hade tänkt lägga mig i sängen för att kolla på film om fem minuter. Duktig som jag är har jag inte ens börjat på engelskan som ska vara klar imorgon. Så dags att sitta uppe och skriva om the marine corps hela natten... inte.

Hittade ett par vandringsstavar här hemma så jag drog med mig mamma till elljusspåret för att ta en promenix. När vi kom dit sket jag i stavarna. Mamma fick gå med dem så sprang jag två varv istället, duktig tjej!

Nyduschad



18/4

Tja!
Sitter i vardagsrummet och lyssnar på Beyoncé. Vilken kvinna! Sjukt snygg och bra på att sjunga, det är grejer det.

Idag har hag hälsat på min mormor, det var länge sedan sist. Provade min studentklänning för henne och snacka om att hon blev stolt! That made me happy. Sitter och försöker öppna dokumentet med vår loggbok till projektarbetet, men det är ju helt omöjligt! blir galen...

Igår åkte jag hem en stund till soffsan. Hängde där ett tag tills jag körde henne och Maja på träning. När hon hade tränat klart åkte vi hem till Micke och spelade tv-spel. Jag åt en hel marabou och mådde skitilla, skön kväll

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, adios


Blöt

Tja!

Jag måste plocka undan saker och göra klart mitt arbete om andra världdskriget i egelska C, orkar inte. Kom nyss in genom ytterdörren och insåg att jag har 14 par skor i hallen, mamma blir inte så glad på mig.

Turen i spåret gick bra men fick sjukt mycket håll. Oskönt! Just nu håller håret på att torka och jag ser ut som ett troll. Sitter här och funderar på vad som händer ikväll. Det ser ganska dött ut men jag har lite reservplaner att ta till i värsta fall.

För att uppdatera lite om mansveckan så kan jag säga att det går bra, kanske lite för bra. Och jag är dum.







God morgon

Vaknade för en timme sen. Tänte åka till friskis och svettis men det fanns inga roliga pass så nu har jag tagit på mig löparbrallorna. Tänkte ta en runda i spåret men har inte sprungit på sjukt länge så vi får väl se hur det går. Har inte ätit frukost så jag kanske svälter på vägen, hehe.

Nu dör snart min dator, puss!


Röra?


















16/3

Skulle egentligen vara ledig idag men projektarbetet skulle redovisas för tvåorna så det var bara att pallra sig iväg till skolan vid halv tre. Slutade runt fyra så det var ganska nice. Fixade lite med redovisningen till eng c, sen gick jag ner på stan med Simon och Hugo. Blev astrött och tog halv sju bussen hem. Nu ligger jag i soffan med ett glas läsk, härlig kväll. Har dessutom fått nya nycklar till min lägenhet, awesome!


photos

Toste skickade ett par bilder till mig som vi tog när vi testade hans nya dator i onsdags;








Igår

Igår fyllde Sofias kusin år och vi bestämde oss för att hoppa på tåget till stockholm för att överraska honom. Vi köptde världens bästa pressent på Buttericks, - en film som räknar får så att man kan sova! klockrent.
När vi väl var utanför hans dörr var det ingen hemma så vi fick ringa honom och avslöja vår lilla surprise. Som tur var blev han glad ändå! Det blev lite parkhäng medan vi väntade på att familjen Frösell skulle komma hem och vi tog årets första glass.  









zZzzzZ

Är sjukt trött och jag borde sova men tanken på att jag börjar halv tre imorgon gör att jag måste vara vaken liiiite till.

Har ansökt till universitetet nu och det blev Genusteoretiska perspektiv på samhället: Arbete, familj och politik som första val. 7,5 hp så inte överdrivet mycket plugg och det blir nog inte allt för jobbigt.

Mamma hämtade min studentklänning hos skräddaren idag och den är så otroligt fin! Blir lycklig av att se den och varje gång jag gör det tänker jag på hur fin jag kommer vara på studenten. Nu är det bara skor kvar, sen så!


11/4

Kom precis hem från en promenad. Skönt att röra på sig efter att ha legat inne ett par dagar och varit sjuk. Nu mår jag ganska bra bortsett från min snoriga näsa och inte allt för fina röst.

4 dagar kvar tills man måste ha lämnat in sin ansökan till universitetet. Ångest.... Behöver experthjälp, jag är en vilsen själ! Vad ska man göra?! plugga, jobba? Senast jag kände mig så vilsen var inför valet till gymnasiet, och det var ju inte alls samma sak. Det får bli en dejt med syon.

En bild från veckan. Var inte allt för frisk

Nytt


Hängde med lite studenter igår. Just nu vill jag bara sluta skolan, skaffa kårleg och börja leva. Det är dags nu.
Jag orkar inte vara född i en babyboom, jag orkar inte med skolverket som ändrar om systemet precis när vi tar studenten. Berlin behöver mig, jag känner det. (jenny?!?!?!?!?!)

Köpte ett par shorts till Rhodos idag. Det blev en ny jacka också, slipper förhoppningsvis frysa...
 Nu är det köpstopp, på riktigt! Blir arg på mig själv om jag slösar en endaste krona till på två veckor. urk


























10/4

Mår bättre, men bara lite. Orkade duscha och dra på mig lite smink men nu sitter jag och svettas jättemycket. Jag hatar att vara sjuk och som tur är insjuknar jag väldigt sällan men när jag blir sjuk, ja då blir jag det ordentligt. Just nu sitter jag och hostar i takt med Black Eyed Peas låt Rock That Body. Grym låt! Men jag tycker synd om mina lungor.

Anledningen till att jag ens har smink och inte sitter i sovkläder är att jag snart ska dra mig mot ishallen. Det vankas vårshow och det är första gången på tolv år som jag inte är med. Det vore en lögn om jag sa att det inte känns ett skit, för det gör det. Jag älskar mina isprinsessor, jag älskar teamet och jag älskar det vi gör tillsammans. Egentligen vill jag inte åka dit, kommer känna mig för tom men jag måste. Ska ta hand om mina små barn som ska vara med för första gången, så söta! Ska försöka överleva den här dagen utan att snora ner mig för mycket! Ska ta en sväng förbi H&M också och kolla om jag hittar min jacka som jag ska köpa. Värt.




2009


Kom precis på hur mycket jag saknar min bästa vän










Snö

För ungefär en vecka sen åkte jag, min pappa och bror ut till kusten. Det var väldigt mycket snö där och jag som alltid har trott att det är vi som har seg vår!  vi hade sex grader varmt, där var det minus. Det kanske är dags att börja uppskatta det man har. Såg förresten att det ska bli tio grader varmt på söndag, underbart!



Sitter och skriver en krönika. Mår fortfarande skit...

Sjukt

Orkade inte skriva något igår. Dels för att jag är sjuk och sen för att onsdagskvällen var sjuk.
Det började med en väldigt trevlig förfest hos mig med en massa vänner. Vi hade skitkul och dansade mycket när vi var ute men kvällen avslutades med att en av mina vänner blev misshandlad, av en vakt. Helt oprovocerat. Det är helt sjukt. Vakter är där för att vakta, inte misshandla ungdomar... Har hört att det är flera som har varit med om samma sak av samma vakt. sjukt.

Johanna styrde däremot en väldigt trevlig efterfest hos mig, värtvärt


Stökigt?

Tja!
Idag hade jag planerat att kolla runt lite om universitet, träna, plugga, vara med Sofia och städa på mitt rum. Känns som att det börjar bli lite jobbigt när man måste göra plats på golvet för att kunna gå där. Nu är klockan kvart över fem och ingen av dessa saker är avklarad. Trots mitt dåliga upplägg av dagen har jag lyckats köpa en studentklänning! Den befinner sig just nu hos skräddaren och görs lite kortare, bra skit.

Det blev nyss bestämt att det blir utgång ikväll. Lagom spontant. Alex Moreno som DJ,   ...klackarna i taket!


Stockholm

Idag släpptes biljetterna till studentfesten på BJ, hets! Sissela och Henrietta lyckades skaffa biljetter till alla så det blir där vi firar de sista timmarna innan vi blir arbetslösa (och medvetslösa?!).

Jag och mamma åkte till Stockholm för att försöka hitta en studentklänning till mig, vilket visade sig vara omöjligt. Till att börja med är jag för smal för allt och sen finns det inget jag gillar. Dessutom är jag så kort så att alla klänningar blir så långa på mig. Vad ska jag göra?! Tänker inte ta studenten... Får hoppas på att det kommer in lite fler alternativ, annars kan jag lika gärna gå i en sopsäck.
Var trött och irriterad hela dagen och till råga på allt springer kissie in i mig, just fine.

Inte världens bästa bild men fick en body från American Apparel och en stor t-shirt från Weekday av mamma, min bästa.


....


Grew up in a town,
That is famous as a place of movie scenes
Noise is always loud
There are sirenes all around
And the streets are mean
If I could make it here
I could make it anywhere
That’s what they say
Seeing my face in lights
Or my name in marquees found down Broadway

Even if it ain’t all it seems
I got a pocketful of dreams







Last night














Glad Påsk!

Hoppas att alla har en riktigt trevlig påsk i det fina vädret!
Vad fel det lät när jag läste det där med tanke på att mina 30 läsare försvann när jag slutade skriva och den enda som läser det här är Sofia Helin.

Vilken jävla kväll det var igår! klackarna i taket, all night long. Körde dock med balerinaskor. Slänger upp lite bilder från förfesten snart. Händelserik natt och kväll, minst sagt! Sen var det ju min nyblivna lilla 18åring sisselas premiärutgång också! Så värt, stadsteatern var nice.



Fick parfym och ett påskägg av mamma och pappa tidigare dag. Så snälla!

2/4

Tja!
Här sitter jag utan smink och med världens flottigaste hår. Taggar till med lite musik och rabarbersaft (bra kombo) samtidigt som jag försöker samordna med tjejerna inför vår förfest i Salabacke tonight. Känner på mig att ikväll kommer bli riktigt bra! Så dags att jag hoppar in i duschen nu, ska bara röra lite på fläsket först. Adios!



Var på Gränby med mamma idag. Köpte två nagellack
Det är grått och ljusbegie för er som inte ser det.

Nytt


Carlings


Lov

Tja!
Så jävla skönt att det är lov nu. Dags att spåra, det var länge sedan.
I skrivande stund sitter jag uppe på mitt rum. Har lite släkt här som sitter och äter kakor med mama och pappa, så gott!

Jag och Sofia sov hos Maja inatt. Så odags att först smälla i sig en chipspåse och sen ta bilen till donken mitt i natten. Kroppen till beach 10 kan vara glömd men skitsamma, vi tre ska till Rhooooodos! Betalade en liten del av resan idag och det känns så sjukt bra. Galet hotell, havsutsikt, mitt i Rhodos stad.. är grymt taggad! Köpte ett linne också, det kanske kommer upp sen.


RSS 2.0