Dying to say this to you

Jag är nog modigast i världen

Happyface

Shit jag dör. Trodde min hotellägenhet skulle vara sjukt liten men den är ju fett stor!!! Har diskmaskin, dubbelsäng, matbord, skrivbord, soffbord osvosvosv! IIHaaa. Ser rätt över till etage och det luktar popcorn när man kommer in i porten från royal, bra läge fan! Övertaggad...

Hur fan kan jag ha missat att the scrpit släppt en ny skiva?  årets skämt. den är så bra


2008


I'm there too

I see myself in you
In everything you do
And when you’re all alone at night
You know I am by your side
Cuz I’m there too

I see me in your eyes
And I’m tears you cry
And when you fall apart
And I’m dying from a broken heart
I’m there too

Flyttar

Vaknade halv 10 utan att vara trött, vad fan hände där?! Är alltid som en död fisk på morgonen... Drog och tränade lite. Har inte gjort det på två veckor.. jävla tenta.

När jag kom hem åkte jag och pappa och plockade ur alla skåp och lådor i lägenheten. Imorgon flyttar jag in på hotel uppsala i en och en halv månad för att det ska renoveras lite hos mig. sköntsköntskönt!!!!

Kramkväll ikväll.
Jag vill dansa. DANSA DANSA DANSA!!!


Åren har nog slitit hårdare på mig

Hej!

Kom nyss från skolan. Är sjukt trött och hungrig idag. Älskar när man öppnar kylskåpet och märker att man inte har någon mat. Det blir mackor till lunch... Fredag idag då, vad händer? Min syster fyller år så ska fira henne. Resten återstår att se


Dear Mr. President








Rätt in i själen


Torsdag

Härliga torsdag!

Ska åka till skolan nu, upprop på ekonomisk geografi!

 Efter det ska jag ner på stan och köpa strumpbyxor. Hur kommer det sig att man alltid glömmer köpa sånt som man alltid behöver? Ska försöka montera ett baklyse på min cykel också. Fixaremma är i farten ännu en gång! (oljade mitt lås igår).

Ikväll blir det stocken och det är tydligen stortorsdag ikväll. Börjar 10 imorgon.. kan ju bara gå på ett sätt :)


Nya tag

Det är så jävla skönt att inte öppna böckerna direkt när man kommer hem. Jobbigt att skriva tenta så jag tyckte att jag var värd lite shopping. Åkte med mamma till Gränby c igår, slänger upp lite bilder sen.

Trodde att friden skulle vara länge med icke. Har upprop till min nya kurs idag och jag hoppas att min nya klass är skön, annars kommer jag avlida. Är inte så taggad just nu... Dags att köpa ny kurslitteratur, tur att studiebidraget just kommit.


Urk, ser nu att det är fyra seminarium och en massa övningar på den nya kursen.. fan.


Lättnad

Så, nu var det klart. Det tog mig 3 timmar och 35 minuter att besvara 11 frågor. Det kan gå både bra och dåligt, återstår att se.



Var det någon som sa att tentaskrivning ger en skrivkramp?...

Stand by me

Myser lite och lyssnar på Oasis. Gör pasta carbonara just nu och pluggar lite.. ..Väldigt lite! Jag vet att min blogg är jättetråkig för att jag bara skriver om mitt plugg men jag har gett upp nu. Det blir en omtenta and that's it.


.

Att vakna på morgonen och känna värmen från någon annan, att känna att man inte är ensam


Ger upp

Jag orkar inte. Kan hälften av allt jag borde kunna men nu ger jag fan upp.  Skitsamma, det får gå som det går. Hinner ändå inte lära mig allt till på onsdag... Det handlar bara om att börja i tid eller plugga hårt som fan. Jag kan inte plugga hårt, jag borde ha börjat tidigare.
 
Lägger det här bakom mig nu och ser mot omtentan mig istället.  Ikväll ska jag bara pussas och kramas, fan vad skönt.


Ser ut som en riktig bitch på bilden. Vackert :)


Lycka är...

...När man får ett sms från Axel "Har inte ens öppnat böckerna idag. Ska du med och dränka sorgerna i öl med klassen på onsdag? Jag är wingman, fixar en snygging åt dig" hahaha åh, det där är riktig kärlek.


...Är också att spendera fantastiska kvällar med fina vänner. Igår styrde Sofia avskedsfest för Maria som åker till Mexiko i åtta månader. Mysmysmysmys.




Plugg

suck. Kommer inte klara tentan. Pluggar som fan, har inte tränat på en evighet men har däremot ätit ett ton godis. Har inte dansat på en evighet, har inte gjort något med mitt liv på en evighet (nästan).

Saknar mina vänner och jag vill svettas och bli tight


Sexig franska


Är lite läskig och pluggar ekonomisk geografi

 

 
 


Fredag

Jag kan ALLT om naturresurser nu. Fyfan vad tråkigt det är! Jävla tenta, vill bara att den ska vara över så att jag kan dränka mina sorger. Jävla skit. Är så sjukt taggad på att gå ut och dansa nu, vill göra nationerna med mina tjejer, jag har världens finaste.

Ska ta bilen hem till Maja nu, hon har klassfest. Får väl agera vuxen eller något, är ju trots allt äldst :)

Det blir fina bilder med min webbis, jag vet.


Hemma

Hemma i Vänge. Försöker plugga men det går sådär. Har precis lärt mig kulturgeografi, 50 sidor i boken.... Mentikafter, sociofakter, artifakter osv. Ska läsa om naturresurser nu, blir nog en skön kväll.. inte.

Ska äta nu, skönt med lite riktig mat :)


I can run for my life, I can go underground

Ååååhhhhhhhh. Jag har så sjukt ont i magen! (jag blöder inte) Börjar undra om jag är laktos eller något.. Dricker varm mjölk nu för jar inget oboypulver... Ska köpa det imorgon, det är ju så satans gott!

Har haft världens mest oeffektivaste dag i pluggväg. Har fan lite ångest för det men jag har varit med mina fina vänner istället.
Började 8 och slutade 10, "pluggade" till 15 på ekonomikum fast kom ingnstans. På alla timmarna läste jag säkert 5 sidor sammanlagt.. jag skrattade så jag grät flera gånger, ibland önskar jag att mina klasskompisar var lite torrare, för mitt eget bästa.. heh

Mös lite med Alex, Amanda och Henrietta på stan. Sen gick vi till grand och kollade på när Emma & Emelie spelade. Det känns att jag levt med geografiboken ett bra tag. Vänner gör en glad! saknisen


Tisdag

Pluggar, pluggar, pluggar och pluggar. Kommer inte ens bli godkänd på tentan och jag kan ingenting. ååååååååååååååååååh.

Fast det här är ganska intressant;

Man tror alltid att ett land med lågt BNP är fattigt, men riktigt så fattigt som BNP visar behöver det inte vara. Begreppet BNP är rätt missvisande när man tänker efter. Eftersom utvecklingsländer inte är lika industrialiserade som industriländerna är deras största försörjning jordbruk och då väldigt ofta till det egna hemmet. (t.ex. man mjölkar sin egen ko, odlar sitt egna spannmål, bakar sitt eget bröd osv) Det är saker som inte räknas med i BNP eftersom man gör det för självhushållning. Det behöver alltså inte betyda att man har det dåligt.
Anledningern till att USA har så extremt högt BNP är för att amerikanarna har en kultur där man använder sig av mycket tjänster. I Sverige tvättar vi vår egna tvätt, lagar vår egna mat, tar hand om våra barn osv. I USA är det normalt att lämna smutstvätten till ett tvätteri, ha en barnskötare och gå och äta på restaurang. All användning av tjänster räknas med i BNP och det är en anledning till varför det är så högt just där. Tänk på hur många som egentligen är hemlösa i USA.

Ganska missvisande, ellerhur?


zZzzzZ

Är nog tröttast i världen just nu. Brukar vakna när jag äter frukost men inte idag. Var på inception igår med Martin. Den var okej.  Ska tvinga på mig kläder nu. Vill sova,, älskar att det regnar också




Livet leker...

...när man går upp halv 7 på morgonen, gör matsäck, lägger i ett päron så man har mellanmål också och sen inser när man kommer till skolan att päronet blivit mosat och ligger i hela väskan.
 Mina böcker är förstörda, blocken, väskan luktar ruttet.. Sitter och pillar ut päronmos ur usb-hålen på min dator. Som sagt, livet leker.


Designerplagg








Lördag

Provade nya bilen och åkte till vdala med Jenny och kollade på kläder. Någon gång om året rear de ut en massa designerplagg där och det passar ju fattiga studenters (som jag) tomma plånböcker rätt bra. Hittade ett par jeans från Carin Wester och ett linne från ELEVEN PARIS. Jeansen får vänta till i sommar då de är ljusa och de behöver dessutom sys in i ett par centimeter i midjan.
Har också lämnat tillbaka den blåa vinterjackan men jag köpte en annan från fjällräven istället. Lite dyrare men bättre passform. Hoppas det är värt det


accessories


zZzzzZ

Okej, jag är jättetrött. Jag ska sova, skaskaska.

Började 8 i morse så jag har rätt att vara trött. Ville gå på klädutförsäljningen på vdala men ingen ville följa med. Hörde att det var grymt bra utbud så hoppas att jag får med mig någon imorgon.

Lunchade med mamma på ikea och köpe ett bestickställ. Välbehövligt, minst sagt. Fick även ett par örhängen med mig hem från Lindex. När vi kom hem hade pappa köpt en silvrig golf, så nu har vi en ny bil också.
Spenderade hela kvällen med sebastian och nu är jag dötrött.

Otroligt dåligt skrivet och nu ska jag sova. hejdå


Back in the days

 

 











 


Torsdag

Håller på att göra middag så i skrivande stund sitter jag här och svälter. Känner att jag har sköna mattider när jag kommer på att göra middag efter klockan halv åtta...

Just nu pluggar jag på olika fuktformer i atmosfären, sånt som nederbörd, stormar och cykloner och sånt. Ganska intressant. Vill bara bli klar med alla kapitel om naturgeografi för det är ju sjukt tråkigt! Sen har jag halva boken kvar med kulturgeografi som är tusen gånger roligare. Känner att min blogg blir rolig att läsa när jag bara skriver om vad jag pluggar hela tiden.. Inte.
Sökte faktiskt nya kurser till vårterminen idag. Bla, urban- och socialgeografi, statskunskap A och lite annat. Tänkte att om jag ändå inte har något för mig så kan jag ju lika gärna plugga. Alltid kul att lära sig.

Nu ska jag kolla spisen, äta mat, plugga vidare och sen sova. Måste sova tidigt, har GIS-övningar kl 8 imorgon. Kommer dö lite.




God morgon!

Jag är trött som ett jävla as! Tvingade mig upp ur sängen... Ska ta på mig jackan och cykla till skolan nu. Efter det ska jag ner på stan och fika.

Au revoir


Resultat

Hade inga nålar och inget måttband men tror det blev rätt rakt ändå. Stygnen blev lite fula men jag orkade inte göra om så är det jättefult får jag väl fixa det imorgon :)


Dags att vara lite kreativ


Onsdag

Ska snart plugga lufttryck och vindar. Är inte överdrivet taggad men FAN vad jag ligger efter. Har seriöst planerat in omtentan nu.
När energin sviker mig ska jag börja fixa lite med min tröja men jag är sjukt trött så behöver nog sova lite. Hur kunde jag tro att jag skulle kunna försova mig när de börjar borra i huset halv åtta varje morgon?! Får aldrig sooova.

Och juste, hade besöksrekord igår :)


Take me back to..

Vill ha värme, det är så jävla kallt ute.
Vill ligga på stranden i Tylösand med världens bästa tjejer och spana in alla sexpack som går förbi.
Vill hoppa över vågorna i det alldeles för kalla vattnet med Malin.
Vill sitta på afterbeachen med en kall cider.
Vill köra hyrbilen på e4an med jättehög musik samtidigt som man har tre sovande tjejer i baksätet och en halvvaken i framsätet.
Vill festa på hotell tylösand.
Vill gå runt i Halmstad. (Fina halmstad!)
Vill vräka mcdonalds 4 på morgonen.
Vill vara på vandrarhemmet i Göteborg.
Vill träffa tyskarna.
Vill gå längs avenyn mitt i natten...




















Ber en liten bön...

Är jag inte bedårande när jag ligger i sängen?

Tänkte bara säga att jag blir så glad för att min mobil väldigt ofta bestämmer sig för att stänga av ljudet ett par dagar. Det går inte att sätta på, det måste komma tillbaka av sig självt så nu har jag ingen väckarklocka (hör inte är någon ringer eller smsar heller). Ber just nu till gud att jag ska vakna i tid till min föreläsning. Snälla gud, jag ska aldrig mer svära och säga andra fula ord.

Amen


Tisdag

Ska snart hetsa iväg till ekonomikum. Slutar 12 och då ska jag träna lite sen vidare till tv4huset på möte. 

Måste skynda nu!


Måndag

Har precis diskat och nu ska jag plugga. Har Spenderat en hel del timmar med Maja på Waynes idag. Har dessutom hittat en tröja på h&m som jag ska fixa lite detaljer på. Ska leta tyg imorgon!


Ååååååh inser nu att jag missat 20 min av paradise! Fuuuck, en tjej som jag var klasskompis med i ettan på  gymnasiet är ju med. Lin heter hon. Hoppas hon inte har sex, då blir det ju lite pinsamt.

Bilden är från träningen igår. Vi har kul


Svea

Här är jackan jag köpte i söndags. Ville ha en brun från Barbour men den var slut. Mitt hjärta brast lite men jag var i valet och kvalet mellan den och den här och det ska ju ändå bli en istidsvinter så dunjacka kanske är lika bra. Fast jag tycker den sitter lite konstigt så jag kanske lämnar tillbaka den. Barbourjackan ska iallafall bli min inom en snar framtid!


"Small particles, such as clay and silt, are suspended in water an constitute..."

Osv osv. Jag pluggar massrörelse just nu. Har ångest över tentan, fattar inte varför jag inte låg i fas med läsningen från början när jag vet att jag inte kan läsa 6 timmar i sträck? Det var för svårt, men engelskan funkar bra nu.

Åt nyss en mexikansk pizza med oxfilé på. Orkade två bitar, sen tog det stopp.
Idag ska jag åka skridskor men har jätteont i handleden, får se hur det går.  :)


Ps. I love you

Ikväll är jag ensammast i världen och ska kolla på filmen Ps, I love you. 4an, 21.00. Kommer nog gå sönder lite..


    
Ägnar fina tankar till världens finaste tjejer som ska dansa på Norrlands till 04.00. Jag tar igen det, jag lovar ♥

 

 


Lördag

Emma och pappadag idag. Vi ses aldrig, trots att vi befinner oss i samma hus två dagar i veckan. Det är jobbigt att känna att man glider ifrån varandra, även fast man egentligen är så nära. Man ska ta vara på tiden man har, det är så lätt att den rinner ut i sanden. Vi har precis kommit hem från Ikea.

Nu ska jag och mamma åka och titta på två jackor som jag hittat. Antagligen blir det en från Barbour. Känns mest som jag just nu. Brun, lite sliten.. urtvättad.

Och min storebror fyller 22 idag. Grattis.


Sometimes I feel caught in yesterday, because of all the memories that burn

släpp det. släppdetsläppdetsläppdetsläppdetsläppdetsläppdetsläppdet


När kulturgeograferna visar sitt rätta jag

Altså SHIT vilka sjuka brudar jag går med! Jag hatar tequila, jag mår illa av tequila.. De fick mig att dricka tequila OCH fisher. Massa shots och spårade tjejer, så grymt rolig kväll!
Jag blev förföljd av en spanjor halva kvällen men det gjorde inget, fick ju briljera med min gymnasiespanska. Lyckades få med mig Maja (i min klass) hem. Bra raggat fan! (hon har pojkvän). Dog imorse när vi skulle upp och jag kommer seriöst inte ihåg ett skit av föreläsningen som vi var på.

Frågan är vart fan Alex (i min klass) var när den här bilden togs? Jävligt oklart.


Torsdag!

Ska snar till skolan. Har pluggat landformer hela dagen igår och på morgonen idag. Förtjänar fan en guldstjärna.
 Ikväll ska jag ut med några kursare och jag vet att det kommer spåra (fast på ett bra sätt). Ser fram emot ikväll, behöver det.


This time, don't need another perfect line

Ibland har jag så svårt att formulera mig, vill skriva en massa men suddar bara. Tror det egentligen handlar om att jag inte vill lämna ut mig, vill inte vara den som folk tror är ledsen, för det är jag inte. Alla har svackor, jag har det alltid när jag ska sova. jag tänker för mycket.


Snark..snar..sne..snerikes?

Nej, så roligt ska vi inte ha det. Jag och de andra kulturgeograferna bestämde oss för att sova/plugga ikväll och köra en utgång på torsdag istället.

Just nu har jag sjukt ont i kroppen och kommer förmodligen ha störd träningsvärk imorgon. Bra jobbat Henrietta, vi är så duktiga!


Hurtigt

Är dödstrött, men inte bara psykiskt. Är fan lite trött i musklerna också. Jag och Henrietta gymmade i över två timmar igår, ända fram till stängning. Idag är vi uppe med tuppen och ska köra igen. Ska vara på gymmet om 13 min, blir nog lite sen.. heh.

Skola från halv ett till fem, sen blir det Snerikes med mina sjuka klasskompisar. Värd kväll!



MQ




Söndag

Tjenis!

Sitter med en ansiktsmask som jag hoppas ska lindra mina fyra sår i ansiktet. Iallfall göra så att de inte gör så ont. Har varit i ishallen och åkt lite skridskor och nu tänkte jag läsa lite om kulturlandskapets utveckling men det orkar jag ju såklart inte. Får plugga dubbelt så mycket imorgon istället när jag ändå är ledig.. (som om det kommer hända). Ska krypa ner i sängen istället. Sov gott!

Och juste, får ingen dusch... @!£@#! aaaaarg


Bra jobbat, Daniel Adams-Ray


Fredag

Skööööönt med helg. Har gjort alla seminarier nu och det känns så jävla bra. Lunchade med mamma på ikea och spenderade resten av dagen med Tobar. Skulle ha gått på bio ikväll och sett i rymden finns inga känslor men så blev det inte. Sitter i min ensamhet med ett tänt doftljus och kollar på idol istället, hur ensamt?

Justja, var på hyundai och kollade på bilar igår med pappa. Vi ska tydligen köpa en hyundai i20, eller om det var i30.. hoppas jag får välja färg.




RSS 2.0