En bättre förfest börjar tydligen 16.00?

Kulturgeograferna tvingar med mig ut. Fina fina fina tjejer!!! Middag på Uplands(?) sen vidare till Snerikes. Känns dock som att det blir en tidigt kväll för mig


förlåt

Är så uppgiven och allt blir så jävla dåligt. Vill bara krypa under täcket och aldrig mer komma fram. Behöver massor av kärlek nu. massor.

Jag var 17 år och ville inte vara den som blev kvar

Mös med Amanda och Hanna igår. Sjukt hur fina dom är, världens bästa. Man märker hur mycket man saknar människor när man inte träffar dem lika ofta längre och ärligt talat så är det efter gymnasiet som man märker vilka man kommar ha kvar kontakten med.

Har varit på stan idag. Inhandlade en svart päls (?!?!?!?!?!?!?) & en pälsmössa (?!) galet, jag är ju djurvän. Fast det var fake såklart, men ändå.  Kikade på adventsfyrverkerierna med familjen och nu har jag formaterat om min dator. Sitter och installerar en massa program på den nu, dötråkigt men behöver det till veckans grupparbete.. Dags att dra sig mot sängen nu för imorgon ska jag upp och plugga. puss


Loca loca

Börjar inse att något är fel när jag dör av trötthet när klockan ringer 9.00. Jag brukade vara i skolan 8.15?!




Like a sexy pair of shoes


Tisdag

Ledig idag och kämpar med boken Populärmusik från Svedala - Näringspolitiska lärdomar av det svenska musikklustrets framväxt.. bra bok? Har hämtat ut min glasses också. Trodde jag skulle bli värsta baben, det blev jag inte. Följde med mamma som spårade ur och köpte en kudde från hästens. 995 kronor, crazy.

Dags att fortsätta med boken, 30 sidor kvar. GO GO GO!


Update

Är fortfarande sjuk, har inte tränat på ett år och det är skitkallt på mitt hotellrum. Var och kollade på dator igår med pappa, blir nog en macbook pro. Imorgon ska jag hämta ut mina glasögon, hittade ett par fina bågar från Ralph Lauren. Kanske skaffar biljetter till Daniel Adams-Ray också :)

Återgår till musikindustrins konkurrenskraft och agglomerationsfördelar i ett kluster. hejdå


Lördag

Har precis städat efter gårdagens förfest, det tog bara 2 timmar. Ska hem till mamma och pappa snart, skönt. Fick sovsällskap av tobar, sebbe och meijer inatt. är så jävla trött nu och jag har nästan  tappat rösten.. Låter som en gammal tant som har rökt hela livet, behöver nog vila upp mig ikväll


Haaamburg!

Jaarå, igår bokade jag och maja en resa till Tyskland över nyår! Jag ska flyga själv dit då Maja åker dagen innan mig. Lite läskigt, jag är räddast i världen. Kanske går fel och hamnar på ett plan nordpolen? Är rädd för isbjörnar.

Först är vi ett par dagar i Lübeck hos Majas mammas boyfriend och sen checkar vi in på ett hotell i Hamburg och firar nyår där. Shopping, fin vän och goda drycker, kan det bli bättre? Tror inte det. Pratade dessutom med en av tyskarna vi träffade i Göteborg i somras, och de ska också fira nyår i Hamburg! Hur kul!?


Torsdag

Här sitter jag och myser med min banan och dricker c-vitamin. Jag är galet förkyld nu, har säkert lite feber också.. La nyss in en bakpotatis i ugnen och ska snart börja steka lövbiff. Borde inte unna mig den lyxen när både min kyl och frys faktiskt är nästintill tomma. (mamma vart är du?! behöver maaaaat) Nu ska jag kila till hemköp och köpa mjölk och sen hoppa in i duschen. Behöver en kock som kan göra mat åt mig, känns som att jag gör 1000 saker samtidigt.
Ikväll blir det mysigt, min raring åker till Göteborg imorgon.

Au revoir


Onsdag

Aloha

Jobbigt väder det har blivit, hatar när cykellåset fryser fast... Hetsade till ekonomikum imorse, tog bussen pga av problemet med låset. Träffade Sebastian, Agnes och Viktor och pluggade lite. Hade världens hemskaste redovisning men det gick bra. Efter det hetsade jag iväg på möte och nu äter jag mat, fläskfilé i ädelostsås - en av mina bättre måltider. Är så jävla trött och förkyld och har ca 70 sidor på engelska att läsa till morgondagens seminarium... usch


Jobbig dag

Urk, har suttit på ekonomikum och hållit på med grupparbetet hela dagen. (notera att jag är ledig idag). Sitter och läser seminarietexter om kommunikation just nu och ska snart börja analysera en karta.. kul? Har redovisning imorgon. 10 min med powerpoint, kommer dö. Har även hunnit med ännu en synundersökning på synsam och anmält mig till matte c på komvux. Duktiga tjejen


rader som får mig att kämpa lite hårdare


Mys

Har varit på världens tråkigaste föreläsning om kartor och nu har jag precis ätit plättar. Sitter och borstar tänderna med min nya tandborste för jag ska snart dra mig mot tandläkaren och laga ett hål. Det skulle inte förvåna mig om jag har fått fler än ett, jag har alltid en massa hål.
Efter det ska jag till komvux och sen ska jag mysa med Henrietta, min babe.


Don't be fancy, just get dancey

Hatar när man är astaggad på att träna och inser att man tappat bort gymkortet. Spar mig till ishallen om någon timme. Fan, jag som behövde träna lite. Äter lite godsaker och firar fars dag istället. Hoppas att alla grattat sina padres!


Färg

Efter att ha sovit till halv två (!!!!) kände jag att det var dags att göra något av dagen. Det kliade lite i shoppingfingrarna så jag gled ner på stan och kollade lite. Sprang på Alex och Henrietta av en slump så vi fortsatte vandringen tillsammans.  
Köpte linnet på monki, kände att det var dags med lite färg när min garderob endast består av svart vitt och grått. Dock tyckte alex att färgen inte gjorde sig tillsammans med min något oragea hårfärg?! </3.
  


Dance or die

Jag klarade min tenta, jag är så jävla bra! Kan inte beskriva hur skönt det är men jag känner mig 100 kilo lättare. Detta var (för min del) tvunget att firas och Alex styrde en bättre förfest hos mig. Jag hoppas att grannarna inte var hemma för isåfall var dom nog inte så glada. Vi drog vidare, splittrades och jag och Alex hamnade på ÖG. Det blev en kort kväll för mig men en mysig natt och morgon!






Trött

Jag var visst duktig på att göra mackor för jag ska jobba imorgon igen. Fast nu är frågan hur mycket jag ska jobba, för vill de att jag ska jobba varje dag går det ju inte så bra med tanke på mina studier. Ångest, ska jag ta jobbet eller inte?!

Dags att sova och grubbla lite. Är astrött.. hejdå


God parfym


Jobb

Crazy day. Jobbade på subway och det gick ganska bra tills det kom två damer från skatteverket. Varken jag eller Carro (som också provjobbade idag) var inskrivna i registret och kassan hade dessutom ballat ur och vägrade öppna sig. Chefen får nog böta en hel del och frågan är om jag eller Carro får komma tillbaka? Återstår att se


Tidig helg

Jag dog på seminariet. Seriöst! Fan vad svårt det var. Det handlade om immigranters entreprenörskap och integration i samhället. Skönt att det är över nu iallafall, för nu har jag helg!
Blev glatt överraskad när jag kom hem från skolan och såg att alla mina skor var snyggt uppradade i hallen (när jag gick låg de utspridda i hela lägenheten). Städaren hade varit här och jag har längtat efter nya lakan och handdukar, älskar att sova i en säng med rena sängkläder!

Imorgon blir det hetsigt, ska upp 8. Har en del att fixa innan jag ska på möte klockan elva och sen ska jag jobba på subway klockan ett. Har tränat in en del mackor så jag hoppas att det ska gå bra.


Har haft besök av mami ikväll.  Vi drack te och kollade på paradise. Hon är allt bra härlig

Och jag dör lite på mina kängor här under. satan vad snygga


Kängor


Ekologiskt



Rätt val, handlar det mesta ekologiskt nu. Några kronor mer eller mindre, vad gör det? Alla kan bidra på något sätt.


Immigrant Entrepreneurship in the Swedish Welfare State

Jag döööör av trötthet. Har en miljon sidor kvar att läsa till mitt seminarium imorgon som handlar om invandrares entreprenörskap men vet ni, nu skiter jag i det! Busigt, så dags för mig att sova. Ska på arbetsintervju imorgon också. Älskar att jobbet kommer till en utan att man har sökt det. Har inte haft tid att förbereda mig så hoppas på det bästa.

Dags att dra ihop en spellista så att man kan sova. Sov gott!


Måndag

Usch vad jag hatar min dator. Den har varit ur funktion i två timmar men nu går den igen. Jag som skulle läsa om silicon valley, får ägna natten åt den texten istället.

Idag har jag fikat med Emma, Alex och Emelie. Har fått en del visdomsord, tror jag behövde det. Gick förbi H&M på vägen hem och jag kunde såklart inte låta bli att gå in och shoppa lite.. Min femte kavaj, vad hände där?!


Äntligen


Kalas

Har firat min fina mormor idag. 90 år, det är läskigt hur tiden kan gå så fort ibland. Kommer ihåg när jag var liten, när vi gick i skogen och plockade blommor. Nu kan hon inte gå i skogen längre och knappats böja sig efter en blomma. Det är viktigt att ta vara på den tiden man har.
Har ätit en massa tårta och träffat min underbara släkt. Rio måste ha vunnit priset som dagens gladaste släkting, utan tvekan.

Dags att bege mig till ishallen. Jag orkar inte. o.r.k.a.r inte.


Hur ska du veta om ingen lärt dig hur? och hur ska du våga chansa, du som aldrig haft någon tur

Vilsen i mig själv. Jag gör så mycket men förväntas prestera mer. Man föds inte som expert, det gör man inte. Det är inte så lätt, och jag försöker. Jag vill så gärna men allt blir bara fel. Om och om igen...

Torsdag

Hej!

Har precis bokat ett core/bosupass med maja e ikväll. Känns som att min mage kommer dö, är ju inte jättefit där.. heh :)

Har insett att alla mina föreläsningar kommer vara på engelska. Jobbigt att plugga ekonomi, det är fan svårt.

Och jag har åkt hem till mamma så jag bjuder på en bild från stenåldern. Puss


Veckans kap..

och jag är 700kr fattigare


Bra onsdagsnöje

Älskar att bo här! Har varit och tränat och suttit i fönstret hela kvällen med blött hår och sovkläder. Det är tydligen något speciellt på etage, sjukt mycket folk. Älskar att alla som är där är födda 91/92 och att det är så jävla roligt att titta på alla som står i kö eller är ute och röker när de inte vet att man sitter här uppe och spanar på dem. Känner mig lite som en stalker och jag skulle ha tagit ett kort men jag har glömt batteriet till kameran hemma.
 
Fast nu har jag ett problem.. Kan inte sova för den höga musiken. Värt


Hej!

Går lång dag idag, 10-17.. Orkade inte göra matlåda så jag är nu hemma och äter lunch lite snabbt. Måste sova också, är dötrött.
Idag är alla föreläsningar om globalisering och de är på engelska.. älskar att jag är så trött så att jag bara vill dö. Hänger ju inte med jättebra..
Ikväll har jag förbjudit alla att besöka mig, jag ska mysa med mig själv och mina böcker. Brabra



Och juste. Ska kirra nya glasögon nästa vecka


Tisdag

Är sämst i världen på att uppdatera, JAG VET.

Maja sov hos mig inatt. mysegos. Idag har jag varit hela dagen med amanda och jag har spenderat 700 på kurslitteratur. Värt :)

Slänger upp lite bilder på mitt rum imorgon. tjarå


It hurts, but it's real

Vad håller jag på med? vad gör jag?! hatar mig själv just nu. får så jävla ont i hjärtat.

RSS 2.0