!

Hei! Börjar bli normal igen efter söndagens personalfest. Jag, Anna, Johanna och Fabian kom hem till mig 05.00 i måndags, jag började jobba 12.45.. Större delen av grönans personalstyrka var bakfull men vi levererade i världsklass, precis som vanligt. För att citera min servisechef; "Välkommen till jobbet! Du ser lite sliten ut, kommer du direkt från efterfesten? Det här är en av många gånger som du kommer komma bakis, det här är Gröna Lund! Inom en månad kommer större delen ha legat med en kollega"

Nu är jag iallafall hemma i Uppsala för Maja tar studenten imorgon. Grattis grattis min fina tjej!!

Jag är nog också lite sugen på att ta studenten. Sista månaden var så himla kul!

Trendspaning


Work

Shit, är fan tröttast i världen. Gav min sista lediga dag till Uppsala Kommun, har nämligen jobbat på dagis idag. Jag må vara galen men fick in en fet lön på kontot idag. Cash is king! Åker tillbaka till Stockholm nu, jobbar på grönan 7 dagar och sen hem till Majas student! puss

Childhood



Maggio



Darin



Tove Styrke



Ulrik Munther



Christian Walz



Och drottningen


Den omtalade kick offen

Hade som sagt en legendarisk kick off på Gröna Lund förra måndagen! Vi samlades i Galärparken ute på djurgården tillsammans med en massa taggade grönalundare. Alkoholen rann ner som om den vore vatten för vissa och vid 17.00 begav vi oss mot grönan som enbart var öppet för oss personal! Fulla och glada körde vi femkamp och åt och åkte allt gratis. Jag blev upptvingad i fritt fall och hade det inte varit för alkoholen hade jag dött. Efter några timmar rundades kalaset av inne på tyrol där det fanns ännu mer vätskesläckare och dessutom ett dansgolv! Grönan hade dessutom abonerat Victoria i kungsträdgården för efterfest! Hade en legendarisk kväll. pepp pepp pepp













Uppsala!


Jag & Anna på childhood


Äntligen hemma i Uppsala! Nästan som att det är varmare här än i Stockholm, borde det inte vara tvärt om?..
Myser med min familj och blir ompysslad. Det bästa är att slippa laga mat och att göra matlådor. Saknar dock mitt jobb lite men snart är jag back on track igen!
Igår var det ledigare än ledigast och jag och ett par andra grönalundare hängde på childhooddagen. Ljuv musik och besök av drottningen som avslutades med lite karusellåk efter stängning!

Nu ska jag åka och träna, var ett tag sen.. puss


Utkast: Maj 22, 2011

Känner att min blogg har dött lite men jag jobbar ju som en jävla idiot. Typ som igår när jag jobbade 13.00-23.30, då mådde fötterna bra :))) Idag är jag dock ledig och nu sitter jag och värmer upp med lite Johnossi och Broder Daniel.
Är ledig till onsdag nu så idag ska jag och några av mina kära kollegor gå på childhooddagen på grönan och sen är det pubkväll ikväll. Sen bär det av hemåt. Hemma är bra med Stockholm är bäst.

Exakt såhär trött är jag


Födelsedag

I söndags fyllde jag 20, rätt värd ålder ändå. Jobbade mellan 10.00 och 19.00 Så det blev inte speciellt mycket födelsedagsfeeling. När jag kom hem väntade min familj på mig i min lägenhet, blev så glad! Fick äntligen öppna mina Ray Ban pilotsolglasögon som jag förvisso köpt själv och jagat runt i hela stockholm efter men det var det fan värt.

Inte nog med det! Fick besök av några damer från Uppsala i lördags. Vi åt gott, drack, mös och kollade på melodifestivalomröstningen. Vad fan hände, trea?! Bra jobbat Saade! Fick förstärkning av Anna från mitt jobb, Eken och Phillip och sen kilade vi vidare ut i stockholms nattliv. Hamnade på Ambassadeur och jag och Maja kom hem runt 6.. Gick upp 8 och städade lite och åkte till jobbet, lagom pigg tjej.








Sliten, astrött och har tappat rösten men mår ändå så jävla bra!

Oj oj oj vilka dagar. Har fyllt 20, firat födelsedag, gjort systemdebut och igår hade vi kick off på grönan. Har haft så sjukt roliga dagar och nu behöver jag verkligen vila upp mig. Har tappat rösten och har inte kunnat prata normalt på tre dagar men det ska ju märkas att man lever!
 Skriver mer om mitt roliga senare, så länge bjussar jag på en bild på ett (kanske lite överförfriskat) TEAM Awesomeness från kick offen. Ha en bra dag, det ska jag ha!


Nåt Gammalt, Nåt Nytt, Nåt Lånat, Nåt Blått

Hittade en så fin tygväska hos mormor som hon köpte i Paris för 30 år sedan. Ganska sliten men med lite sytråd och ett randigt foder (har bacillskräck) så blev den en av mina favoriter


mys



HEJ!

Jag och mamma åkte ut till Vårdsätra och solade. Gjorde årets första dopp i Mälaren och det gick faktiskt utan att dö av en chock. Stekte ihjäl mig i solen så nu har jag fina värmeutslag på låren, dom bilderna skonar jag er ifrån.

Är tillbaka i Stockholm och nu ska jag ut och hänga med Jimmie.
Imorgon ska jag och Anna prova alla bergochdalbanor innan vi börjar jobba, -jättetöntiga

Varma tisdag!

Hello people!

Är hemma nu måndag och tisdag, åker alltså tillbaka till Stockholm ikväll.

 Somriga dagar och jag har dragit på mig en finfin bränna! Idag ska jag och mamma åka och sola någonstans så solkrämen är nedpackad, vill inte vara lika röd som igår.  heh.. Men först ska jag åka och kolla på solisar som jag kanske ska få när jag fyller år, söndag it is! 20 barre, can't wait :)

Hade bjudit på en bild om jag haft möjlighet, både dator och kamera är kvar i Stockholm. Bjuder istället på årets sommarplåga. Ha en bra dag!
 


Söndag

Jag är vaken nu?!.. Trött i fötterna som fan, jäklar vilket spring det var igår. Stod i kassan i 9 timmar och det blev dessutom 1 timmes övertid på det.
Ska röja upp lite i lägenheten och sen försöka gå ut och sola mina vita spiror innan jag åker och jobbar. Ha en bra dag!


Födelsedag

Båda mina män har fyllt år, på samma dag. Igår var kalasdagen och pappa fyllde jämnt. Idag bjöds det på middag i Stockholm med syster+man och barn. Jag är kvar här nu. Har flyttat på riktigt, känner mig för stunden jättenensam.

Älskar min röda kavaj. Vårens bästa och typ enda köp.














HIMLA OF SWEDEN

Köpt lite dyra tvålar och ljus. cash is king


Update

Tar fan priset som årets sämsta bloggare, men jag bloggar inte på riktigt. Skriver bara när jag känner för det, om det jag känner för och om det jag vill dela med mig av.

Missade som sagt valborg men det gjorde inget alls. Hade en sjukt kul arbetsdag, fan vad jag älskar mina kollegor! Swingfly gick på scen mitt i lunchrushen och arbetet gick bokstavligen som en dans. Vill aldrig flytta hem. kääärlek

RSS 2.0