what the hell am I doin' here? I don't belong here

fanfanfan




Glassmaja




Tisdag

Har lyckats få punka på min cykel så i morse var det bara att traska ner med den till pappas jobb. Hoppas han kan fixa den, lite jobbigt att vara utan. När jag hade lämnat den lunchade jag och mamma på sibylla, sådär lagom exklusivt. Har fått ett stamgäst kort där.. haha? Kom igen, så ofta är jag inte där.

Drog till Ekonomikum och hade en föreläsning om befolkningsgeografi. Sjukt intressant! Trots att en svensk kvinna i genomsnitt föder 1,8 barn så är det ändå befolkningstillväxt. Detta på grund av att medellivslängden ökar med hela två år i decenniet. Hur intressant?!

Runt tre gick jag ner på stan och hälsade på Maja i glasskiosken. Fick en f e t glass och en chailatte, lägger upp en bild sen.. är fortfarande sjukt mätt.

Nu sitter jag och myser i min fyriströja. Ska ut på promenad snart!


Måndag

Universitetet var inte så farligt. Var så sjukt rädd för att jag skulle göra bort mig på något sätt men det gick faktiskt riktigt bra. Egentligen gjorde vi inte så mycket, det var mest information. Nu ska jag läsa in mig på morgondagens kapitel och gosa med min pälsiga älskling.

Au revoir!


Uppsala universitet

Japp, då var det dags. Börjar skolan om 70 min. Nervös tjej... Avnjuter min sista lunch som ej universitetsstuderande



H&M




Sunday

Trött. Alltid lika jävla trött. Måste ha brist på någon vitamin, det här är inte normalt. Mamma kom hem med thaimat nyss. Så sjukt gott. Hade jag eknomin skulle jag fan bo på Amazing Thai.

Nej, nu måste jag göra något av dagen! Ska städa sen dra till gymmet. Hoppas på att hinna läsa lite i Introduction to geography också. Alltid bra att vara förberedd! Så ska jag börja jobba i fortsättningen, (Shit, trodde nästan på det själv.) Är nervös inför imorgon på riktigt fast som tur är går jag bara två timmar. Sen har jag ett viktigt möte, läskigt det också...

Gråter fortfarande över att jag råkade spola ner min svarta ring i toaletten...

Urk

Vad hände igår? Jag vet inte. Blev rätt hårt (en enda bild bara!). Henrietta sov hos mig. Vaknade upp och ville dö. Kände att det var dags att chilla idag. Kollade på bröllopsfotografen och åt sjukt mycket chips och dip med Carl.


Dagens inköp..

 


Lekte lite




Börjar kännas att dagarna med shorts snart är över. Det var lite kallt idag faktiskt. Nu ska jag powernapa och tagga om. Värmlands och BJ ikväll! Blir lite rester från gårdagens tacos också.. hehe

Au Revoir!


Torsdag

Väldigt oeffektiv dag. Gick upp, åkte till stan, träffade Maria och fixade hennes kårleg, åkte till banken och fixade med mitt studiebidrag, kom hem, somnade, vaknade, kollade på paradise, åt tacos och tvättade håret. Hur kan dagarna gå så fort? En evig gåta...

Imorgon ska jag på välkomstmottagning i universitetsaulan, det är nära nu! nervöst nervöst. Det är dessutom premiär på värmlands, iiha.



Jag och Maria på någon skiva


Studentlivet är bra härligt ibland


Onsdag

Klockan är två... varför sover jag inte? Kommer sova till 12 imorgon, precis som alla andra dagar. Måste vända tillbaka dygnet, börjar ju faktiskt skolan på måndag! Är sjukt nervös redan nu. Tog en titt på det preliminära schemat och såg att jag och min klass ska till Öland om 3 veckor. döda mig?.. Är rädd på riktigt.
Igår var det utgång med finaste tjejerna på snerikes, brabrabra kväll.
Skulle ta en bild lite snabbt imorse. Det gick inte. Jag kan upplysa om att jag hade världens högaste (blåa) jeans och att jag köpte tröjan igår på H&M. Axelvaddar it is, nice.

Yesterday














Today




Saluhallen

Har varit för trött och upptagen för att orka skriva. Lördagen var hur mysig som helst. Josse och Sofia firades med mat och nattklubb på saluhallen, trevligt värre.












Urk

Vilken kväll det var igår! Idag mår man som man förtjänar.. Faktum är att jag aldrig mår dåligt dagen efter, blir bara seg. Alltså borde jag ha mått bra imorse? Jag ville såga av mitt huvud... Det säger ganska mycket, men en otroligt bra kväll. Det blev bara jag, Alexandra, Akdogan och Björn fast sen kom Rasmus och Simon också. Slog klackarna i taket (läs: flatsen (skippade klackarna) på Snerikes. Shit vad nation är bra! Tyckte jag skötte min nationsdebut utmärkt, hehe. Efter 01.00 drog vi till Birger och fortsatte där.

Nej nu ska jag sova. Är sinnessjukt trött. Måste ladda batterierna och tagga om. Ikväll blir det mat på Åkanten och sen utgång på Saluhallen!




















Tonight Im not taking no calls, cause Ill be dancing!

Så sant som det är sagt. Ska strax möta upp Alex och sen Björn och Akdogan. Det blir en liten förfest och sen hoppas vi på förstärkning från Emma och Malin. Snerikes nation står på schemat, sen Birger Jarl om fötterna tillåter.

Har en superfin playsuit från H&M, men sämsta bildkvaliteten. Tar med kameran istället!









Torsdag

Huvudvärk, trött, seg... Min form är inte på topp just nu. Började kolla på danska paradise imorse, ojojoj säger jag bara! Hatar att jag sett 3 av 53 avsnitt, tar ju ett tag att komma ifatt...
Hade kunnat ligga i sängen hela dagen och kollat på paradise men jag hade lite viktiga saker att göra. (Har antagligen ett jobb inom en snar framtid. känns mer än bra).






Onsdag

Varken Lisa eller Emelie hade tid för mig så jag mötte upp Maja på stan. Vi fixade hennes bankärenden och gick sedan till värmlands nation för att skiva in mig. Så nu är man medlem, känns mer än bra. Studentlivet verkar vara helt sjukt nice. Nu börjar gasquer, recceveckorna osv. Är taggad som aldrig förr, tror Maja blev lite avis faktiskt. Min lilla baby girl.

Har inte fått ut speciellt mycket av kvällen. Har börjat med mina powernaps efter middagen igen. Vad hände där, jag är väl inte 100 år!? Seriöst, jag sover överdrivet länge på morgonen och fortsätter sova efter maten. Inte bra. Ska fan sova nu och se om jag lyckas vakna normalt imorgon men måste bara vänta på att mitt hår ska torka. I dessa stunder hatar jag mitt tjocka hår, det tar 100 år på sig att torka. Skulle ha väntat med tvätten av håret till imorgon om det inte var för att jag har varit på gymmet och jobbat på musklerna. Duktiga tjejen


Är det nu livet börjar?

Sprang på Malin, Alex och Emma på stan igår. Alla tre hade varit och skrivit in sig på en nation och Malin hade till och med lånat kurslitteratur. Det vankades tydligen utgång igår kväll och enligt recensionen jag fick av Alex imorse hade det varit supermegaduperawesome. Är det nu livet börjar på riktigt, när man slutar skolan och man får göra precis vad man vill? När vi börjar plugga på universitetet och får gå på nationerna?
Jag är så grymt taggad. Ska möta upp Lisa och Emelie på stan nu så att vi också kan gå och skriva in oss. Värmlands nation blir det, det har alla vi tjejer bestämt sedan länge.

Vaknade och kände känslan av smör i håret. Dags att tvätta det? Slängde upp allt i en knut. Hoppas alla tror att jag har överdoserat hårgelé och i n t e tänker på att det är smutsigt och äckligt. Hade i lite torrshampo från Lee Stafford som jag hoppas ska lösa problemet. Nej nu måste jag dra mig mot stan! Regnar som fan, drog på mig chinos och t-shirt.




Tisdag

Att bara vara hemma och inte göra något alls är inte bra för mig. Dagarna känns bortslösade, dygnet vänds och jag sover hela tiden. Känns som ett skämt att jag ställde klockan på halv 10 men inte orkade gå upp förän halv 11. Dags att återgå till verkligheten, faktum är att många började skolan idag.

Åkte ner på stan och träffade Tobar. Vi tog en fika (dock inte på waynes) och pratade om allt. Han är hemma ett tag från lumpen så det var dags. Känns som den personen jag kan berätta mest för, har saknat honom.



I'm full of uncertainty

Ni vet dom här dagarna när man känner att ällt är fel, när man snöar in sig i sina problem och och tror att det inte finns någon lösning. Jag har lärt mig att man måste våga för att vinna, trots att man känner sig fegast i världen. Det handlar inte om att det inte går, att man är för dålig eller för lat. Man måste tro på sig själv och ta ett steg i rätt riktning.

Min lärare sa en gång att hon hon gör saker hon är rädd för varje dag, bara för att vänja sig och tappa bort rädslan på vägen mot målet. Det är precis vad jag ska göra nu, ta ett steg i rätt riktning.

That is just so you, coming back when I've finally moved on


RSS 2.0