31/3 2009

Sista Mars, och vilket väder vi har haft idag! Man blir så glad när solen skiner in genom fönstret när man vaknar. Det enda dåliga är att det blir så jävkla varmt på mitt rum så snart är det väl dags att börja sova med fönstret öppet igen.

Hade träning i 2 timmar med skavsår och en jävla träningsvärk. Inte så skönt men jag överlevde. Det är så skönt att röra på sig. Jag måste göra det, det går inte annars...

nationella skriftliga i engelska B imorrn då! Första april också, får se om någon lyckas lura mig ;)


sommar...

Härliga 90-tal!

Idag hade Otto lovat oss 90-talstema på dansen. Backstreet Boys, Westlife.... you name it! Han är så jävla härlig och så jävla bra! Nu är benen sockerdricka och jag är helt säker på träningsvärk i lår och rumpa imorgon, men det är ju bara skönt. Vi dansade till låten som kanske är 90-talets bästa, nämligen den här:


29 mars

Söndagar borde vara pluggdagar och även om jag har hur mycket som helst i pluggväg den kommande veckan börjar jag aldrig. Jag har prov imorgon, U-landsekonomi. Känns som att det är dags att börja plugga....

Igår åkte jag hem till en vän där det var lite party. Var trött som fan och åkte hem lite efter tolvslaget. Det resulterade i att jag har varit skittrött hela dagen idag. Man borde vara utvilad efter helgerna, men jag är fan astrött hela tiden.... Efter att jag hade vaknat åkte jag med mamma och pappa och köpte mosaik (som pappa redan har satt upp, fint blev det också!) och så gick vi ett varv på ikea. Det börjar bli tomt med grejer där nu, det nya öppnar ju första april! Sveriges näst största Ikeavaruhus, det ni!  Tränade lite på kvällen också och det är nästan en vecka sedan jag stod på skridskor senast. Skönt måste jag säga, jag vill bara ta det lugnt nu....

Bilder från igår










Trött...

Gud vad trött jag är, känner mg helt seg och gäspar hela tiden. Trots det följde jag med mamma och pappa och kollade på kakel. Äntligen kanske vi blir klara med tvättstugan. Det ska vara något brunaktigt iallafall. Nu kom jag på att jag glömde köpa nytt busskort.. suck

Idag skulle jag ha kollat på Erik när han brottas. Det är ju SM och grejer så det skulle ju ha varit roligt men orken sa ifrån där alltså. Går han vidare så åker vi kanske och kollar imorgon. Ikväll har jag inga planer. Hemmakväll kanske vore något?

Terese 18 år

Igår var det dags att fira Terese. Fest hos henne med en massa folk, kan ju inte säga annat än att malin var på hugget när det gällde sång ;D Helt sjukt kul var det. Fram mot tolvslaget var det dags för alla arton plusare att dra ut, så vi minderåriga gick skilda vägar. Min vägar gick först hem till August, sen till Martin och efter det hem till Micke där jag sov över.
 
Hade kameran med mig men jag orkade aldrig ta upp den. Terese har en massa bilder, så jag hoppas att jag kan få ett par för isåfall lägger jag upp några stycken här :)


Grekland?

2 lektioner idag då, världsaskönt! Fick tillbaka psykologiprovet som jag varit så orolig för, och jag blev godkänd med stor marginal! hell yes ;) Sen vara det kriminalteknik och vi gjorde det sista med TLC labbarna som handlar om att separera de olika ämnena i en bläckpenna för att på så vis kunna se vad för penna som har använts vid ett visst tillfälle på ett brev/papper.

Fyfan vad kallt det är ute. Det blåser ju storm och så ute så det är skitkallt även fast det är plusgrader. Våren kommer och går hela tiden, vad är det för fel? En utomlandsresa skulle ju verkligen inte sitta fel, och faktum är att Micke frågade om jag ville följa med han och hans familj till Grekland i maj. Isåfall skulle vi komma hem en dag innan min 18årsdag, alltså 14de maj. Vafan, jag ska ju till Turkiet med brudarna också, måste allt bra komma på en och samma gång? Varför har jag inget jobb för, jag är desperat behov av pengar!

Teamåkning

Team surprise. Värt en titt, för det är riktigt jävla coolt

Måndagen 24/3

I måndags körde vi igen, fast  den här gången för skolor och dagis. Slapp med andra ord halva skoldagen vilket var sjukt skönt. Vi åkte skitbra igen vilket var tur eftersom det var nästan 1000 pers i publiken! Vi kan vår grej, utan tvekan. Fackeldansen var lite värre. Det hade runnit ner terpentin från gårdagen på min ena fackla så den brann jättelångt ner. Lite rädd blev man ju, men annars gick det bra!

Lägger upp ett teamåkningsklipp sen, känner på mig att det är många som inte vet vad det är :)

Huvudroller


Delar av Uppsala Skridskoklubb


Fackeldansen! Fast bilden är från jubileumsshowen som vi hade i december

Söndagen

Söndagen 22/3. - the moment oh truth. Dags för det årliga vårshowen som i år var Madagaskar. Var i ishallen vid 14.00 för att repa lite. Det gick skitbra och bara för det kände vi på oss att det skulle gå skit på showen. Går det dåligt på genrepet brukar vi vara grymma på showen. Efter repet började vi fixa oss osv. Teamet skulle vara lemurer så vi smetade på en massa teatersmink runt ögonen. Alla såg ut som pandor, vi var så snygga! hehe... När klockan började närma sig 17.00 blev det allt lite stressigt. Det var ju då allt skulle börja och ishallen fylldes med folk på läktarna. Vi åkte asbra, kanske ett av våra allra bästa åk. Men blir så glad då, för team är så häftigt att titta på. Vi stal showen, precis som vanligt ;)
 Jag älskar showerna, det är så kul att visa upp sig. Man har alltid laget och man kan alltid hjälpa varandra om något skulle gå fel. Jag är inte nervös längre, jag har gjort det så många gånger nu. Det är bara grymt kul!

En del av teamet. Vilka jävla brudar!


Lördagen

Det var lördag och det var dags att fira Jesper och Thomas som fyllt 18 år. Shit vad tiden går, helt sjukt. Snart är ju jag själv där! Började göra mig iordning lite smått och efter ett tag kom Malin och Johanna hit. vi fixade det sista och tog bussen till stället vid 20.30. Det var helt galet mycket folk på bussen för tydligen var det ju en till stor fest på ett annat ställe en bit längre bort. Vi råkade hoppa en en hållplats försent vilket resulterade i ett vi fick gå i 30 min, över en snöig åker. Inte helt okej eftersom jag var helt genomblöt om fötterna när vi kom fram, men kul var det! Partade på hela kvällen och tog sista bussen hem. Träffade Joel på bussen och bestämde mig för att åka med han till stan :)

Irina & Camilla


Partypeople


Jag & Erik

Jag blir så less

Har varit riktigt usel på att blogga, sorry for that men jag har helt enkelt inte haft varken tid eller ork. Skolan ha dödat mig men nu ser det lite ljusare ut ett tag. Men vad är det för jävla skitväder vi har? I några dagar var man glad när man vaknade eftersom man såg solljuset men nu när det har börjat snöa igen ser det bara tungt ut. Våren är hur välkommen som helst nu, och jag menar det. Jag bli så less på det här skitvädret.

Fyfan vad trött jag har varit idag, helt sjukt. Ikväll är det jag som går och lägger mig tidigt, direkt efter att jag publicerat det här faktiskt! Lägger upp lite om helgen imorgon. Hade ett litet samhällsprov idag också. Orkade aldrig plugga så det gick inte så bra, men det gjorde inte så mycket... faktiskt. Solen sken in lite genom fönstret när vi skrev provet så man blev glad. Vi skulle ha slutat halv 5 men istället slutade vi vid 2. Åkte hem till Micke och hade det trevligt, precis som vanligt!


18 mars

Vilket jävla väder vi har! Det är det här vi behöver känner jag, det är sjukt hur påverkad man blir av vädret när det är sol ute. Jag vaknade innan klockan i morse för att solen sken in i glipan mellan rullgardinen och väggen, det är stort. Man blir så glad. Håltimme på spanskan, jag som ville ha tillbaka mitt prov... Istället gick jag och Malin på en lång promenad i solen och nu känner jag att jag är varm i hela ansiktet. Lite mer värme bara, sen så!

Imorgon har jag miniprov i rättskunskap, sen ska jag läsa ut Gullivers resor. Annars är det lungan!

Och nu är dom mina

Eftersom att varken mamma eller pappa fick/kunde komma på min samtalsgrej kilade jag ner på stan direkt efter och belönade mig med skorna, mina kärlekar från vagabond. Skulle ha mina kära converse också, men det är slut överallt i hela uppsala, jag blir galen.


Söndag

Gick och la mig runt 4 i natt, gick upp 9.. lagom trött var man ju. Åkte till ishallen för fackeldansträning vid 11. Efter det åkte jag och mamma till Gränby centrum. Hittade ett par shorts på veromoda. 159:- kap! Pyjamasbyxor tänker ni, solbrända ben säger jag bara! Hem, sova lite mer, tillbaka till ishallen vid 16 för att ha skridskoskola, hem, tillbaka vid 20.30 för att ha showträning. Lagom jobbig söndag!
 
Imorgon har fyrisskolan utvecklingssamtalsdag, så jag är ledig. Har mitt samtal 9.30. Tidigt, men bra tycker jag. Då kommer man ju upp och kan göra lite saker under dagen. Känns bra! Jag ska träffa Amanda på stan och köpa mina älskade gladiatorsandaler som jag la undan idag! Finns lite mer grejer som jag vill ha, får se om de finns i min storlek. Sen är det ju dans med Otto också! ska även försöka klämma in lite plugg.


Helgen

Fredagen: Åkte hem till Micke. Vi gick till kvantum och köpte mat, 20 burkar tonfisk (!!!) usch! Vi kollade på twilight också, men vi började så sent så jag sov igenom halva filmen men det verkade ändå inte så bra. Han tyckte att vi skulle slå vad om vem som blir brunast i sommar. Ni kanske kan gissa vad mitt svar blev efter att ha sett den här bilden?


Lördag:

sov till 11, det var skönt! Loggade in på msn och på en gång skrev moa att vi hade träning till fackeldansen, precis då. Fick panik och ringde Jenny som har hand om det hela men som tur var hade Moa sett fel på dagen så det skulle vi träna på söndagen. Jenny bad mig iallafall att komma och hjälpa till flyersarna på stan, så det gjorde jag. Blev SJUKT kallt efter ett tag. Inte okej. Drog till ishallen och tränade och efter det hade jag skridskoskola. På kvällen kikade jag melodifestivalen. Ovanligt bra bidrag i år tycker jag, men Måns var min favorit. Efter det åkte jag hem till Erik där det var lite party. Kul att träffa alla igen, det var längesen. Kom hem lite efter 3.


Cocoo

Kunde inte ett skit av psykologin i morse. Övervägde att stanna hemma men jag åkte till skolan ändå. Provet gick bra, guldstjärna till mig :D jag är så duktig! ikväll ska jag vara med Micke, vi ska kolla på bolt & twilight. Får se hur dom är. Jag vet, jag är efter som inte sett twilight... Anyway, har hittat min nya favoritsida. cocoo.se! Helt SJUKT snygga smycken där, jag vill ha nästan allt. blogg.se krånglar så jag kan inte lägga upp bilder, fixar det sen






Skola

Svenskan är inställd och jag har håltimme till 14.30. Skolan har tagit all min tid nu på slutet. Jag har pluggat som en galning till spanskaprovet som var idag, jag har ju IGvarning och sådär... Klarar jag spanskan (som jag ska göra) blir det meritpoäng och ett meritpoäng är mer värt än ett MVG, så jag känner pressen, det kan man ju lugnt säga att jag gör! Provet var iallafall att skriva en uppsats på spanska i förfluten tid, och det gick bra :D hight five för mig. Psykologiprov imorgon då. Prov på psykodynamiska teorin och jag har inte pluggat ett skit. Prioterade faktiskt spanskan för en gångs skull, och jag hoppas att det var värt det. Får plugga jättemycket när jag kommer hem, men det kommer jag nog inte orka. Nej nu kom jag på att jag har mattans psykologibok i skåpet, så nu ska jag gå och läsa lite i den adios

Måndag

Att måndagar alltid ska vara så jobbiga. Egentligen borde man ju vara utvilad efter helgen men icke... jag var helt galet trött imorse, ikväll är det jag som lägger mig senast 22.30. Så vad har hänt idag? Jag började med att komma försent till samhällskunskapen eftersom jag missade bussen, men det gjorde inget för vi höll på med vårat grupparbete. Sen var det Naturkunskap (blä) där vi hade muntlig redovisning som ingen visste om. Lunch, spanska och engelska med den muntliga redovisningen som faktiskt gick bra! guldstjärna till mig :D Även fast det är första dagen på en ny vecka är måndagar bra. Jag har sovmorgon, jag får dansa, och det är så kul! Jag slutar tidigt i skolan och mina kära flygpojkar är där. Det går bra saker på tv och jag har hela kvällen ledig, oh yes! Nu ska jag skynda mig att byta om och kila till bussen, farväl!

Helgen

Ja, jag var ju bara hemma i fredags. Jag skulle plugga gärnet men så blev det ju inte! Det var bra att jag var hemma ändå för jag skulle ju upp så tidigt i lördags.

I lördags befann jag mig på studenternas 10.15. Efter en snabb genomgång i omklädningsrummet körde vi hela skiten uta på bandyplanerna. Det var inte bra, det var det verkligen inte, men det hade kunnat varit sämre. Så ja, tur i oturen. Vi hade ju inte överdrivet mycket publik heller så det var ju till en stor lättnad. När vi var klara där åkte vi vidare till centrum. Det var ju idrottens dag och det fanns en massa grejer på gågatan. Vi hade såklart bord där, och de som hade anordnat det hela hade fixat en plastis åt oss, mitt utanför st. per! Hur coolt är det inte att ha åkt skridskor mitt på gågatan? Vi hade musik och en massa publik.. yeah!  Kåbo golfklubb stod bredvid oss, soeta pojkar var det allt! När det hela var klart hade jag inget att göra, så jag åkte hem till micke och blev kvar där ett tag. Vi gjorde en massa störda saker, haha! Han är så rolig! 
Sen åkte jag hem, packade ihop lite saker och åkte vidare till min underbaraste. Jag fick träffa hennes pojkvän och hans kompis, roliga killar, helt klart! Sofia är bäst, men gud vad trött jag var i morse...


6 mars

Tro det eller ej. Jag har suttit hemma hela fredagen i min ensamhet och pluggat lite smått. Skittråkigt har det varit!
Nu är jag trött som en zombie och ska gå och lägga mig. Jag har precis borstat tänderna så det blir sängen nästa! Jag måste ju ända vara pigg imorgon eftersom jag ska vara på studenternas så tidigt... vi får hoppas på att vi inte skämmer ut oss allt för mycket. När vi har tränat är vi faktiskt jävligt bra!
sen ska sofia sova hos mig, det blir mysigt :) slänger upp en liten bild från julshowen, suddig som få


5 mars

Usch vad blött det är ute, man kan inte går mer än 10 meter innan man är blöt om fötterna. Kan inte allt bara försvinna så att vi får lite sol och värme? Det skulle sitta fint just nu.

Gud vilken dag det har varit! Den börjades med kriminalteknik och vi analyserade hårstrån. Någon lärare hade tagit med sig hår från ett vildsvin. Liksom hallå, vem tar med sig sånt? Måste man inte jaga det först för att kunna ta lite hår? hhhmmm.... sista lektionen (som var rättskunskap) började jag skratta så jag grät. Utan att överdriva, jag grät! Stackars lärarkandidaten som hade oss, han trodde säkert att det var åt han. Vi skyller på att det var sent på eftermiddagen.

Tränade först fys sen team på kvällen. Det är kaos nu, men med skärpning och med lite träning så sitter det nog. Det är ju bara det att vi ska göra lite reklam för oss och åka på studenternas på lördag.. men vi får hoppas på det bästa, för när det verkligen sitter, då är vi jävligt bra. När jag tänker efter så kommer jag att när veckan är slut ha dansat eller åkt skridskor alla dagar förutom fredagen. Fit for fight, det gillar vi!

Här är det jag köpte igår,
Gladiatorklackar, smalt bälte med nitar, myrraolja, kort jeansjacka, tublinne och kjol med rosor (som är rödare i verkligheten)


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH!

Alltså, jag blir så arg. Alla de skor som jag skulle köpa idag var slut. Först skulle jag ha vagabonds tygskor i svart strl. 35 som jag har provat flera gånger inne på DinSko. Dom är såklart slut. Och det är så surt, för jag har så små fötter och kan inte ha vilka skor som helst, för alla sitter ju inte bra och ser inte bra ut. För en gångs skull hade jag hittat ett par... Och det värsta är, att det är BARA på dinsko som de har dem i svart här i Uppsala. Inte ens på vagabondstore hade dom den i svart! jag blev så sur. Sen ville jag ha mina älskade gladiatorsandaler från vagabond med nitar. Nej, den är ju såklart också slut. De får in nya i juni.... bläbläblä! Efter ett tag kom micke ner på stan. Vi letade jeans åt han, och han hatar att köpa jeans eftersom han aldrig hittar några som passar. Han blev på dåligt humör och det finns inget roligare än när han är sur. Jag skrattade helt sjukt mycket! 

Teamträning på kvällen, den var kaos. Vi ska ju åka på studenternas på lördag, vi hoppas på det bästa....

Se på mig

Jag fårstår inte hur han kan sjunga med så mycket känsla. Han är så duktig och han gör det så bra, jag blir tårögd.


3 mars

Och så var uppsatsen inlämnad, och jag är verkligen inte stolt. Faktum är, att jag skäms. Det blev så jävla dålig, helt osammanhängande. Uppsatser brukar vara min grej, och efter oppositionen ska jag förbättra den så sjukt mycket! Jag gick och la mig 0415. När det är så sent vet man inte vad man skriver... Och jag kunde inte ha börjat tidigare, lärarna ger oss så mycket skolarbete så att det är sjukt.
 
Imorgon är vi iallafall lediga. Vi skulle åka till Stockholm men planerna blev ändrade eftersom tjejerna ville vara hemma och plugga till deras psykologiprov. Tråkigt tycker jag, eftersom jag har hittat en massa saker som jag vill köpa..... Istället ska jag åka till stan med mamma imorgon, och efter det ska jag vara med Micke.

Nu är det dags att plugga lite engelska så att jag slipper göra allt imorgon.
Vill även passa på att gratta Jesper på artonårsdagen
Farväl!

MARS!

Äntligen äntligen äntligen, det är mars! nu bör väl ändå våren komma? Sol och klarblå himmel, det gillar vi. Och jag sov till halv 12 idag, blev helt chockad när jag vaknade, för så länge sover jag aldrig. Igår såg vi män som hatar kvinnor. Det var jag och 13 andra söta barn. Den var verkligen bra! Men den var lång, två och en halv timme. Filmen slutade ungefär klockan 12, och min buss gåer hem 10 över tolv, efter det går den 02.20. Det tar ju ett tag innan alla har tagit sig ur salongen osv, så jag missade bussen... Som tur var ringde Micke och sa att jag skulle komma hem till han, så det gjorde jag. Och jag var så jävla trött, låg i hans säng och degade bara. Fick lite bråttom till bussen sen, eftersom han bäddade ner mig och inte lät mig gå! haha ;D Hade det inte varit för den jävla uppsatsen skulle jag ha sovit kvar men jag var tvungen att åka hem. gick så jävla fort från Gränby till stan så att jag var röd som en tomat i fejjan när bussen kom, men det är ju ganska snyggt. Nu sitter jag och skriver på djävulsuppsatsen, det går skitdåligt. Kommer ingenvart.
 Sen fick jag mail av min tränare som sa att vi har teamträning ikväll. Great fuck, jag som skulle vara hemma och plugga......... fan

RSS 2.0