Dags att bli frisk?

Har varit helt galet sjuk. Har knappt ätit på tre dagar och kräkts upp hela mig själv känns det som... Nu kan jag äta utan att behöva kräkas men har ingen matlust allt och är helt seg. Sover hela dagarna och har jobbig feber. Trots det börjar det bli lite bättre så jag räknar med att bli frisk imorgon. he he..


Sjuk

Dålig uppdatering men jag är magsjuk och kräks hela tiden. Livet är underbart ibland

Mer nationshäng



Mysig gårdagskväll på kalmars med fina tjejer och fin pojkvän. Nu blir det mer nationshäng på Uplands med mat och skitsnack tillsammans med Terese och Malin. Tidig hemgång för mig för imorgon ska jag upp 05.00! (=omöjligt)


Nationshäng



Mat på obestämd nation sen vidare till Kalmars för att se MOIST. Bra kvall, nästan lika bra som bilderna från min webkamera ;)

Tisdag

Hade tänkt lägga mig i tid för en gångs skull men nu ser jag att klockan snart rör sig över tolvslaget. Har alltid varit extremt duktig på att gå och lägga mig för sent, dör till och med när klockan är tidigare ställd än 10 på morgonen.

Idag har jag varit på spinning och fixat papper och intyg inför fredag. Försökte ringa vårdcentralen eftersom jag anar en urinvägsinfektion och dessutom har en invuxen sticka eller en invuxen glasbit i foten. Det gör ont som fan och jag får inte ut den, kanske behövs det ett snitt med skalpellen? Fy och blä men nog om det. Igår städade jag faktiskt lite (läs: ställde alla saker längs väggen) och hade dessutom pojkvänsdebut på hemmaplan.

Dags att sova. Sleep tight people!


Orkar man ta tag i städningen?..

Ett stökigare rum än mitt får man garanterat leta efter just nu...


















Söndag

Sista dagen på veckan. Gick upp tidigt för att hinna träna och städa innan jag ska till ishhallen ikväll men direkt efter att jag kom hem från friskis la jag mig i sängen och här ligger jag kvar! Orkar inte göra en antsträngning och gå upp och det är ju faktiskt söndag så jag unnar mig en nap nu.




På fredag bär det av till Stockholm för intervju.


P3 guld

Inte förvånande att Robyn vann kategorin "årets artist" och att Dancing On My Own vann "årets låt". Glädjande nyhet att Johnossi blev årets grupp.
Allt för mig, ha en bra natt people!


Korridorsfest




Orkade inte sitta hemma igår. Drog på korridorsfest på Kantorn och levde livet fram till gryningen. Inga bilder från gårdagen men däremot en sliten kropp. Dags att ladda batterierna så vi hörs igen när jag vaknar efter min skönhetssömn. adios


nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard

Otroligt jobbig dag, mysigt att ha släkten samlad ändå.


Att städa bort någons liv...

Städade ur mormors hus igår, därav den dåliga uppdateringen. Att bara rensa ur och slänga bort allt som en människa sparat på i flera år känns så jävla jobbigt. Att bara slänga bort en massa minnen som om det vore skräp. Att städa bort någons liv på en vecka...

Hittade ett kort på mamma från första gången hon var utomlands. Hon var i min ålder sa hon, det skulle lika gärna kunnat vara jag


Torsdag

Jag är medveten om att jag är sämst på att uppdatera, men jag lever ett så upptaget liv.. :)

Var hos polisen på morgonen och redde ut gamla oklarheter. (Det är inte jag som har varit busig, men jag och Amanda blev vittnen till galenskaperna). Drog mig sedan ner på stan för en fika på Waynes med Maja. Mötte upp Alex för lite shopping och spontanköpte ett par skor från vagabond. Fick tag på ett par 35or, jag är bäst. Jag och Alex mötte upp Amanda och Henrietta för ännu en fika på Waynes. Min fina man kom förbi men gick lika snabbt, jobbigt med fyra tjejer kanske.
Imorgon blir det en telefonintervju med grönan. Kanske blir det en flytt till stockholm?

Halsduken (50kr på MQ, VÄRT!) och shortsen köpte jag här om dagen. Bra balans av årstider, ibland är jag bäst på att fynda


så länge du är med mig


skit

Har seriöst gett upp hoppet om min dator nu. Nu går den inte ens att ladda så den lever på sista batteritiden. Hur ska jag klara mig utan dator?! ååååååååååååå

ses aldrig mer /emma


Svett

Gillar att jag sitter och äter en hel godispåse när jag tränat tidigare idag. Som om träningen skulle ge resultat då? hehe.. Har äntligen bytt ut veckor av plugg mot veckor med träning. Dags att bli lite tight igen.


Måndag

Hur spenderar man dagen på bästa sätt om inte med Amanda och Hanna?


Sov gott!

Idag har jag och min kära man storhandlat! Har aldrig sett någon bli så glad över billig pasta, ibland är det hårt att vara student. 
Har sökt ett jobb  också, på Gröna Lund. Känner att jag behöver vidga mina vyer, stå på egna ben och prova något nytt. Och jag tror att det är sjukt mycket värt det.



Dags att sova, ska träffa Amanda och Hanna på stan imorgon.


Slitet

Fyfan vad sliten jag är! helt sjukt.
Tentan gick otroligt dåligt och det blir garanterat en omtenta men till mitt eget försvar kan jag säga att även om jag hade pluggat ihjäl mig hade jag kuggat för det var inte alls dom sakerna som kom som jag skulle ha pluggat på ändå. Nästan hela klassen satt hela skrivtiden (fyra timmar) och det säger ju en del. Att alla dessutom tyckte tentan var jättekonstig och att alla nu går och oroar sig för omtenta säger ännu mer.
Tentafest på kvällen som blev så otroligt lyckad. Hade så sjukt kul! Började med att jag, Agnes, A-K, Viktor och Sebastian gick till Uplands och åt ock drack vin, sen vidare till snerikes där vi mötte upp resten och även många från gamla klassen. Bästa utekvällen på riktigt länge och den stora slutsatsen av det hela är att min klass är bäst på att dricka shots, sen får ni fantisera om resten själva.

Är död idag men har ändå lyckats dra ihop världens bästa spellista;
6

Bio med mamma ikväll. Vi ska se Änglagård.

Kastar in handduken

Imorgon är slutet och början på något nytt. Jag pluggar inte, har gett upp och det får faktiskt gå som det går. Ska bli så jävla skönt när det är över för jag har ärligt talat aldrig mått så dåligt över en så liten sak. Kommer bli 500 kilo lättare, jobbigt stt vara tung.


sötan


Tysk shopping

Shoppingen i Tyskland var sämst. Efter en snabb analys av vad som fanns i de tyska affärerna fastslog vi att de tyska ungdomarna gick loss på hoodtröjor med tryck och glitter på samt avklädda festplagg som var väldigt glittriga och som dessutom såg billiga ut. Det populäraste var dock longchampäskorna i lilla modellen och uggs. Jag har aldrig ägt ett par uggs, inte min stil direkt..

Lyckan i Tyskland var H&M som hade alla storlekar kvar av det som alltid tar slut på två sekunder i Sverige. Dom reade dessutom ut en massa snygga saker som aldrig skulle reas ut här, bl.a. fransjackan i skinn som fanns på trend för 499:- men tog slut på 3 sekunder. I Hamburg hade dem mängder kvar och reade ut den för 15 euro, alltså 150 kronor. Tyskarna verkar inte förstå sig på det svenska modet. Ångrar som fan att jag inte köpte jackan och jag glömde dessutom köpa en fransväska som fanns på rean.
Hittade till weekday och monki där det var sjuk rea! gilla

Jag köpte








Fantalipsmackern är bäst. Smakar exakt som läsken! Maja köpte cocacola


Tentaångest

Sitter och pluggar. Jag orkar inte, verkligen inte. Tenta på fredag och jag har nästan inte pluggat något alls. Jag hatar att misslyckas och jag dödar mig själv om jag inte klarar den för det är ju faktiskt bara jag själv som kan påverka mitt resultat... Det skulle kännas så otroligt onödigt att behöva sitta och plugga på samma jävla skitekonomi en månad till. Men... jag har inget sug alls, jag orkar inte, vet inte vart jag ska börja.
Missförstå mig inte, jag trivs jättebra på universitetet, trots den jobbiga tiden innan tentorna. Ändå tvingade jag mig själv att tacka nej till kurserna för i vår, jag vill testa något nytt, prova mina vingar. Jag vet exakt vad jag vill göra men inte hur jag ska ta mig dit. Men det är på gång nu, jag känner det och nu ska jag fan lägga i en växel.


tillsammans är man mindre ensam


 

2010-09-22 00:28


Tyskland


Maja på julmarknad i Lübeck


Julmarknad i Lübeck. Sjukt mysigt, alla stånd såg ut så! Lite skillnad mot sverige då alla stånd är husvagnar. Mysfaktor!


Åkte till Hamburg


Drack glögg på julmarknaden


Nyårsmorgon


Åt mysig frukost på något ställe


Nyårsafton


Är bara kompis med Maja för att hon är så otroligt stark. Annars skulle jag inte vara det :)


Andra januari åkte vi ut till kusten


Hade otroligt fint väder och det kändes som vår då solen till och med värmde.
Fiskmåsarna solade sig rätt bra


Kent

Speciellt


Torsdag

Vaknade med världens bästa och åt världens största frukost. Älskar att det inte bara är jag som vräker på morgonen. Det är okej.
Annars väldigt snöigt och kallt, isbjörnsfeeling när jag väntade på bussen. Har börjat lära mig diamantmodellen också, duktig tjej.

 Ska hem till Amanda nu och snacka lite skit med henne och Henrietta. Längesen jag var med mina pinglor!



jättemycket 2008


Härlig dag!

Är så sjukt trött, hade klockan på halv 10. Galet hur man ställer om dygnet ändå bara för att man är lite ledig. Inte okej. Ska strax till ishallen för lite jullovsträning och sen ska jag tentaplugga resten av dagen. Har inte pluggat ett skit, ser fram emot en härlig omtenta. Ska försöka slänga upp lite bilder från Tysklad sen. Det finns en hel del!


Hemma

Hann aldrig säga hejdå för min dator dog och jag gick upp alldeles för tidigt i onsdags. Jag flög till Lübeck, helt själv! så modig. Resan började dock med en mardröm när jag klev på upptåget och insåg att jag glömt busskortet hemma. Skitsamma tänkte jag, jag får väl betala. Så lätt var det inte. När konduktören kom visade det sig att jag hade glömt mitt visa hemma också så jag hade inga pengar att betala med. Tror hon var rätt sugen på att kasta av mig i Knivsta. Efter en lång pinsam förklaring till min ekonomiska situation (som hon inte ens trodde på) fick jag en snilleblixt och betalade med euro. Ibland är gud på min sida trots allt


På svensk mark igen. Vi har hittat hem


RSS 2.0