Day of awesomness

Rubriken säger allt. Hämtade ut mina arbetskläder imorse och gjorde mina första timmar i min enhet idag. Fick mitt skåp i logen Lady Gaga. Det är en sak jag gillar med Gröna Lund. Att allt är som en föreställning och parken är vår scen. Att våra omklädningsrum kallas loger, våra passerkort backstagepass och våra intervjuer auditioner.

 Det var sjukt roligt att börja jobba på riktigt! Sprang runt mellan fritösen och klämgrillen som en yr höna men det blev finfina resultat ändå! Rutinen kommer senare.  Kassan var värst med alla miljoner knappar och olika menyer men det nöts nog in allt eftersom.

Älskar den fina sammanhållningen mellan personalen! Ikväll har jag och några andra, gamla gröna lundare varit ute på Djurgården och spelat kubb, grillat och druckit vin. Blev iskall efter ett par timmar så jag och Anna åkte hem till mig. Såhär fina var vi:

 


Ord

Okej, såhär ligger det till. Har ett okänt litet föremål i fotet som har funnits där några månader och som har  resulterat i att "ingångshålet" växt igen. Denna lilla sak har nu börjar göra sjukt ont och jag har börjat belasta foten helt fel pga det. Tog en ledig dag idag då jag trodde att jag skulle få komma till årdcentralen och plocka ut det, men dom hade bara tid för mig om två veckor. TVÅ VECKOR? Då har min fot ruttnat och jag har flyttat till Stockholm. Blev sjukt lack då jag lika gärna kunde ha tränat (har för ont nu) eller struntat i att ringa och jobba istället... Känner mig helt handikappad.

Ha en bra dag! pusselipuss

Igår



Jag älskar stockholm på sommaren. Värme, uteserveringar, långa nätter och en massa mys. Gick förbi medis igår och möttes av ett överfullt snaps. Vårkänslorna blev plötsligt fulländade och det här är nog den bästa årstiden.

Nu ska jag ut och bättra på min obefintliga bränna för att senare möta upp Amanda. Au Revoir

Promenad genom stan



Glad påsk kära vänner! Har fått en sån där guldig liten påskhare från lindt av min kära mor och far, gotttt. Befinner mig med mamma och moster i stockholm. Har fyllt på alla skåp med mat osv, det är nära nu!

Middag

Skärtorsdag idag och som många andra har jag ätit påskmiddag med lite släkt. Tjock och glad, nu ska jag sova! Natti


Sov gott!

Hallhallå!

Borde sova eftersom jag ska upp 20 över 6 imorgon men jag kan fan vara trött.

Gårdagen var rolig! Jag, Amanda och Sissela gjorde kvällen på snerikes och busig som jag är blev det allt för sent och kanske en shot för mycket. Började halv 8 idag så jobbformen var inte på topp men mina sandkakor levererade som vanligt så det gjorde inte så mycket.
Sista dagen på vikariatet imorgon och sen börjar jag på grönan på fredag!  Jobbar förresten valborg, hoppas att det spöregnar hela dagen.. fan.



Jag amanda och sissela på studenten


Tisdag

Tisdagar är min kortaste dag, så himla skönt. Mycket tid idag så har snörat på mig mina nya asics  och ska göra det många redan gjort före mig, nämligen springa i vårvädret. Heja Heja


Conscious Collection


Freeeedag

kör en snabb uppdatering, jag blivit sämst på att uppdatera.. well well, tror det beror på det fina vädret. Har fått en liten bränna i ansiktet, passar på att sola så mycket som möjligt när jag ändå är ute 5 timmar om dagen. Ska strax åka till jobbet och efter det vidare till ishallen och sen avslutas kvällen med amanda, hanna och henrietta. Det var allt för mig, adios


HEJ

Hänger lite i stockholm eftersom jag haft min sista utbildning på grönan idag. Har stekt hamburgare och friterat pommes hela dagen så nu kommer jag behöva två säten istället för ett när jag åkte hem. Tänkte gå ner och kika lite i affärerna på söder nu när jag ändå är här. Det gäller att passa på när man ändå är ledig...

 Är lika frisk på bilden som jag ser ut. Låter som en kråka och är beroenda av näsdroppar. Underbart


Bra lördag!

Godmorgon alla morgonpigga människor där ute! Jag ska försöka ta mig ut till Solna för att gå SJ´s serviceutbildning, därav min tidiga morgon. Är dock megaförkyld efter all väntan på alla dessa tågperronger från i förrigår när jag skulle hem från Stockholm. Formen hade kunnat vara bättre men är astagghad ändå!
Hoppas också på att jag inte blir sämre då det blir isprinsessornas kväll ikväll. Kör en reunion med min gamla skridskogrupp från Uppsala Skridskoklubb (som var världens bästa!!!) Hemma hos den här fisen



Hörs sen!


Grönan

Har haft en helt awesome dag på grönan! Började med en rundvandring i parken där byggandet och upprustningen var i full gång inför sommaren följt av kassaträning, kassaredovisning och till sist utprovning av kläder. Redan träffat många fina människor som jag ser fram emot att träffa igen redan på lördag!
Har haft en mindre awesome kväll då tågspåren norr om t-centralen varit avstängda pga strömavbrott. Tog mig 4 timmar att ta mig hem från stockholm. Urk

Back to Estocolmo




Har fått förlängt vikariat på Flogsta förskola så heltidsschemat rullar på och pengarna rullar in. para para! Är ledig imorgon då jag har utbildning på grönan. Åker redan ikväll så jag slipper gå upp 5 imorgon.
På bilden ser ni lite fashionabel inredning. Hörs sen, pusss


När gamla stan är som mysigast




trött



Världens tröttaste tjej. Kvällspromenad genom gamla stan (9 plusgrader!!!) och middag på mongolisk restaurang. Mysigast i världen! Hatar mig själv för att jag glömde kameran, gamla stan är så mysigt. Ligger död i soffan under täcket så allt jag har att erbjuda är en bild från min sköna plats.. sov gott

Lördag

Oj, stämmer det att jag inte bloggat på hundra år? Skönt ändå. Har jobbat hardcore hela veckan och somnar på direkten när jag kommer hem. Går efter ett heltidsschema för närvarande så cashen rullar in, men trött blir man! Har blivit proffs på att byta blöja med diverse innehåll, ger mig själv 15 vuxenpoäng.

Vaknade innan 8 idag, tror jag redan har blivit arbetsskadad. Ganska bra ändå för idag bär det av till stockholm med alla mina nya saker och lita annat. Ska städa hela lägenheten, blir kanske kvar till imorgon. Tar med kameran också. Vet att ni är sugna på att se furu och se tv, dator och spis från 70-talet. Ja, faktum är att hela lägenheten har stått oförändrad sen tidigt 90-tal.. men jag klagar inte


RSS 2.0