Stockholm

Idag gick jag och mamma upp tidigt som satan. Vi försov oss iofs. men jag var så sjukt trött! Vi tog bussen till stan och den skulle komma till stationen fem minuter innan bussen till Stockholm skulle gå. Skitbra tyckte vi, men guess what, busstiderna var ändrade nu under jul! Så vi fick vänta en timme på att bussen skulle gå...  Men det gjorde inget för vi gick och åt frukost på McDonalds, haha.

I Stockholm blev det inte så mycket shopping som jag trodde att det skulle bli. Kanske var lika bra också eftersom jag behöver så mycket pengar som möjligt till New York och till sommaren när det blir viva la utomlandsresa med tjejerna.
Nej, vi får helt enkelt vänta på alla vårkläder innan man kan börja shoppa på riktigt igen. Jag köpte iallfall en vanlig svart kofta från Tommy Hilfiger och rutig skjorta från Boomerang.


29 dec.

Nu har jag och Amanda planerat ännu mer inför nyår, och det ser ut att bli riktigt bra! Det kommer iallafall börja med middag hemma hos Amanda, vi och tio andra tjejer, kanske elva. Efter nån timme kommer vi antagligen bli joinade av ett gäng grabbar. Vid tolvslaget kommer vi självklart befinna oss vid slottet!

Nu måste jag gå och räkna matte, inte speciellt lockande.   Imorrn åker jag och mamma till Stockholm, wihu! :D


two hotdogs, please

Nu sitter jag här nyduschad och mätt. Ska snart kolla på walk the line som alla säger är så bra. Är det någon som har sett den?

Jag tänkte också passa på att berätta lite om gårdagen. Var ju lite trött när jag vaknade men det gick snabbt över. Träffade Amanda på stan och vi kollade in rean lite snabbt och efter det gick vi till fyrishov. Innebandykillar överallt var det, MUMS! Vi satte oss på läktaren och kikade lite innebandy. Vi började också planera nyårsafton. Vi kommer bli ungefär 10 tjejer hemma hos Amanda och jag och Amanda ska laga mat till alla. Kanske inte är någon bra idé eftersom att ingen av oss kan laga mat?! Men vi får hoppas på det bästa. Efter några matcher tog vi en sväng ner till kiosken där det stog några finnar. Finnarna är HELT crazy, skriker och har sig, har med sig FETA trummor och sådär, och sen har delt galna kläder, haha. En av de skulle iallfall beställa "two hotdogs". Kan inte förklara det roliga, men jag och amanda fick oss ett gott skratt.
När vi var på väg hem Träffade vi Zaid med flera. De var också på väg mot fyrishov för att kolla på storvreta, så vi hakade på. Det bestämdes att grabbarna kanska ska fira nyår med oss, och det skulle ju vara kul.
Efter matchen åkte jag hem till Jenny. Efter sjukt mycket krångel med bussarna kom jag fram iallfall. Vi bakade muffins, åt scones och tog det lungt. Mysigt avslut på den långa dagen.


28 dec

Sitter här och äter frukost och är helt galet trött! Snoozade i en hel timme......
Idag ska jag och Amanda titta på en massa innebandy. det är ju Storvretacupen här, alltså kryllar hela stan av söta innebandybabes. Ikväll ska jag vara med Jenny och gud vet vad vi hittar på
I'll be back


shake it like a pom pom

 

Låten säger väl allt, hur sugen blir man inte? Jag vill börja dansa igen, NU!
Såg Step up 2 igår, jag blir mer och mer sugen på street. Tror inte jag hinner det och ragga samtidigt när jag åker konståkning också och är i ishallen i stort sett varje dag... så vad ska jag välja? vad svårt det ska vara!

Mellandagsrea

Nej, jag tycker ju egentligen inte om rea. Det är ju nu man vill börja köpa allt nytt som kommer in i affärerna och tänka på varmare tider. Visseligen är det fortfarande december men snart är det dags att hänga in alla stickade tröjor i garderoben och varför ska man då köpa något sådant som man bara kommer använda någon månad till? Hellre satsar jag på sånt i höst igen. Det är ju inte alls säkert att jag gillar samma saker nu som jag kommer göra då. Trots allt hittade jag ett långt svart linne på rea från ginatricot. Det kostade bara 50 kronor och jag tänkte köpa det innan jul när det inte var på rea så det var väl lika bra att slå till. Kommer nog använda det som en klänning i sommar med ett sidenband till.
Det var helt galet mycket folk på stan och köerna var oändliga. Jag blir så trött av sånt! Så jag kollade inte på så mycket. Fick tag på en burk med multivitamin från life. Nu kanske mina naglar slutar dela sig hela tiden? Böt lite smycken på gina också.


Godmorning

Eller god morgon kanske man inte kan säga, klockan är ju snart ett. Vaknade för ungefär en timme sen, jag har verkligen vänt på dygnet! Förut var jag ju en morgonmänniska.... Nu ska jag göra mig i ordning och åka in till stan med mamma för att fixa lite julklappar. Jag kanske hinner kolla in mellandagsrean också om jag har tur.

Så var det slut för i år.....

Nu är det ett helt år kvar till nästa jul och det känns faktiskt skönt. Just nu är jag så trött på allt julgodis och all julmat så jag vill spy. Och jag tycker inte ens om julmat, så medan de andra åt prinskorvar och köttbullar på julafton åt jag tacos!
Den dagen spenderades tillsammans med familjen och jag fick en massa nya fina saker, bland annat en ny kamera så nu slipper jag låna min brors.

Juldagen spenderades med släkten. Alltid lika mysigt, speciellt nu när det kommer nya bebisar hela tiden

Emmy och det senaste tillskottet Lukas.


god jul



lilla julafton

Syster med familj har precis åkt hem. Eftersom vi inte firar jul tillsammans har vi alltid en minijulafton med dom innan jul.
Jag fick en plattång i miniformat från Professional Micro Detailer och hårspray från Quality. Jag älskar att ha en frisör som storasyster!


klaaaar!

Det tog inte alls lång tid att städa på hyllan, nu är jag klar iallfall och så här blev resultatet. Det är utan tvekan min favorithylla. Jag behöver nog inte förklara varför.... :)

     


I keep going....

Men shit, halva dagen har ju gått, och vad har jag hunnit med?  INGENTING!
Klapparna är inslagna och jag har varit med mamma och julhandlat. Nu ska jag damma av min jobbigaste hylla och äta middag innan mina syskonbarn kommer, uppdaterar senare


Godmorgon!

tjogotredje december, helt ofattbart! Varför kan inte jag få samma känsla i magen som alla barn har, att det pirrar i magen och att de absolut inte kommer kunna somna ikväll? God damn, börjar jag bli stor?

Har inte vaknat så här tidigt någon dag sedan vi fick lov. ställde iofs väckarklockan men jag har ju lite att göra idag. Nu ska jag gå till köket och ta fram lite frukost. Måste tipsa om God Morgon Jucie - Extra Mild. Här hemma finns den alltid i kylskåpet, den passar mig perfekt! Den är framtagen för de som tycker att vanlig jucie är för syrlig och är gjord på apelsiner med lägre fryktsyrehalt än i vanlig jucie. Det är alltså inget tillsatt socker.           
Efter det är det ska jag hoppa in i duschen för att sen börja med dagens att görasaker, nämligen damma hyllor och slå in julklappar


suck

Trodde jag skulle hinna så mycket mer idag än vad jag hann. Nu är alla kläder som behöver strykas strukna och inhängda i garderoben iallafall så imorgon ska jag fortsätta med att damma lite hyllor. Då ska jag även slån in mina julklappar eftersom mina söta syskonbarn kommer!

       

keep up the good work

Fortfarande inte klar med städningen. Jag brukar tycka att det är med att städa är roligt men nu håller jag fortfarande på med strykningen och det blir bara tråkigare och tråkigare... Ska sluta med att lägga allt som behöver strykas på hög.
 
Nu har jag tagit en liten paus från allt och sitter här vid datorn. Tänkte att jag skulle kolla ifatt lite på julkalendern eftersom jag jag bara har sett de två första avsnitten. Jag måste ha sett alla avsnitt innan det sista avsnittet visas på julafton för efter det får man börja öppna alla julklappar! Jag vet, jag är som ett litet barn.

Nu ska jag återgå till strykningen och jag hoppas att det inte tar allt för lång tid att bli klar med det. Jag måste hinna städa och damma på mina hyllor och sådär..... ...och slå in julklappar... och dammsuga.......


suck!

städa städa städa

Nu när julen närmar sig mer och mer känner jag att det börjar bli dags att röja upp lite på mitt rum. Har en hel hög med kläder som måste strykas och hängas in i garderoben, en massa hyllor som måste dammas av och för att inte tala om alla dessa påsar med oinslagna julklappar som ligger på golvet! Tänkte att jag ska börja stryka nu... det kanske kommer lite bilder mot kvällen!

Lördagen

hejhej!
Tänkte berätta lite om gårdagen eftersom jag på något vis inte lyckas uppdatera på rätt dag... anyway
Jag vaknade runt elva av att mobilen ringde. Det var min älskade sofia som behövde lätta sitt hjärta lite. När jag lagt på och ätit frukost följde jag med pappa till stan för att hjälpa han att köpa julklappar. Vi fick ihop en hel del saker och skyndade oss därefter hem för att äta och sedan åka vidare till ishallen. När den var slut åkte Jenny med mig hem eftersom hon skulle träffa en kille som bor ganska nära mig. Mer än så säger jag inte ;)

Umgicks med Amanda på kvällen och efter mycket tjatande från Mickes sida begav vi oss hem till honom där även Jocke var. Det var meningen att vi skulle kolla på dum dummare men eftersom vi inte kunde få tag på filmen och Mickes internet var så sjukt segt bestämde vi oss för att spela skissa & gissa istället. Det var jag och Jocke mot Amanda och Micke och vi förlorade sååååååååååå hårt! Det var ett roligt spel iallafall och Amanda kom med de sjukaste gissningarna jag har hört. Lägger upp ett smygfoto på vinnarparet.

När Micke och Amanda äntligen fått sin efterlängtade seger bestämde vi oss för att göra chokladbollar, sjukt gott sådär mitt i natten.


Tshirt store

Mitt i allt julklappsshoppande blev jag sugen på att köpa något till mig själv. Det blev en t-shirt från Tshirt store. T-shirten är döpt till television och kostar (som alla andra t-shirtar på Tshirt store) 279 kronor. Värt att ta en titt i den affären, väldigt speciella tryck. Det är ju även en bra julklapp så här i jultider. Eftersom allt är i unisexstorlekar vek jag upp ärmarna lite och strök på kanterna för att de skulle hålla sig. På det viset är inte armarna så långa och den ser inte så killig ut. Men visst är den snygg?


Härliga jullov

I fredags fick vi äntligen jullov. Känns välbehövligt och nu fattas det bara lite snö på marken för att det riktigt ska kännas att det är jul. Som alla andra år hade fyrisskolan sin julavslutning i domkyrkan. Det är så himla mysigt där, julavslutningar är bäst. Gick på stan från klockan elva till fem med tjejorna. I jättehöga klackar dessutom! lite trött blev jag allt.... Det blev lite inhandling av julklappar och sådär, slänger upp en bild på en t-shirt jag köpte senare :)

På kvällen var det julmys med skridskotjejerna. Vi åt på en grekisk restaurang och efter det gick vi hem till vår tränare Anna och åt pannacotta, löste lite kluringar och delade julklappar.

Jag och Klara på restaurangen Athen

Äntligen

Äntligen sista riktiga skoldagen för i år. Dagen började med skridskoåkning på gympan, kan man få en bättre start på dagen?
 Idag var det även dags att skriva årets sista prov som var i samhällsjuridik och jag måste säga att det gick bra. Skönt nu när det är avklarat, har varit sjukt orolig inför det.

Fick skoltröjorna idag, min var en massa storlekar för liten.... jag hoppas verkligen att jag lyckas fixa en ny..

yeeeees

Jag testade idag. och gissa vad, jag klarade testet!


show & födelsedagsfirande

Har varit lite seg på att uppdatera, sorry for that!
Tänkte berätta lite om lördagen som startades 8 på morgonen.
Försov mig lite (skulle vara i ishallen 9). När jag kom dit började genrepet och först repade jag med fackeldansen. Efter ett par nummer var det dags att åka med teamet. När repet var klar tränade jag ett par gånger med teamet eftersom det gick så himla dåligt för oss på repet! Efter ett tag kom Adrian Schulteiss, Linnea Mellgren och Sibel, även dom skulle repa. Showen gick helt super bra! lätt det bästa jag har har varit med i, och det har ju blivit ett par stycket genom åren... Du kan se hela showen på www.uppsalask.se Jag är med i fackeldansen som är i början och i teamåkningen som är efter ungefär 31 minuter.
Extremt dålig bild, men där är vi.


Efter showen åkte jag hem och gjorde mig i ordning. Vi skulle ju faktiskt fira Linus som fyllde 18 år!
Trevlig kväll med trevligt folk

   

I <3 DC

Halv tio befann vi oss utanför musikens hus, redo för DansCenters dansshow. De flesta var ombytta och klara och jag hade till och med hunnit flätat tre lines på vänster sida om benan på morgonen. Jag har aldrig varit innuti musikens hus och jag måste säga att det var snyggt! Enda sättet att ta sig till våran våning (våningen för oss som medverkande) var genom att åka hiss. För att kunna åka till den våningen var man även tvungen att ha ett sorts magnetkort, snacka om security. Vi fick en loge där vi kunde byta om och sådär.
 Alla var vi nog lite nervösa innan repet och det gick sådär för min del.
Efter det gick jag och tjejerna till cupido och åt sallad. När vi var klara gick vil tillbaka för att kolla på repet inför kvällshowen. De var helt grymt bra! Nu vill jag ju nästan börja på alla danser men jag tror att jag ska börja på streetdance till nästa termin. Jag ska iallfall fortsätta med ragga dancehall.
Vi dansade jättebra och det var helt galet kul, cred till oss!
När showen var slut åkte jag vidare till ishallen för att ha lite showträning och Hanna hade kommit hem från SM.
Jag har sträkt mig i ljumsken.. ajajaj


Jag och Amanda sitter och väntar på slutscenen

vem?

Hej!
Ganska så jobbig helg för min del. skulle behöva plugga till det kommande spanskaprovet men jag har verkligen inte tid...
Igår åkte jag och Matilda hem till Eddie och Billy där robin och Cornelia var. Vi kollade på idol och bakade kladdkaka, riktigt mysigt! Lite senare träffade vi även Jocke, Jonas och Krisitan. Åkte hem lite för sent, och det märktes verkligen i morse när jag försov mig till kvart i 10.... halv 11 skulle vi vara utanför vårat klubbhus för att hämta flyers som vi skulle dela ut på stan för att göra reklam till jubileumsshowen. Jag hann dit iallfall och det var verkligen kallt att gå ute och dela ut lappar. I fortsättningen kommer jag ta lappar av alla som delar ut för nu vet jag ju själv hur många det är som ignorerar en....
När alla flyersarna var slut åkte vi tillbaka till ishallen för att träna. Jag var verkligen otaggad för jag var skittrött! Efter den vanliga träningen var det en timmes showträning och direkt efter den var det skridskoskoleträning. Sammanlagt hade jag skridskorna på mig i 3 timmar utan att ta av dem.. tårna blev ju något kalla.

Medan vi var på isen var det nån som hade rotat bland våra saker och snott med sig ett par skor, en mobil och innehåll från en plånbok. Vem gör något sånt?! Jag blir så himla arg. Varför snor man saker av andra, när man kan köpa det själv? Handlar allt om avundsjuka, att man inte har råd med sakerna själv?  usch

Nej nu måste jag sova... Har rep imorgon på musikens hus halv 10


Jag vill ha

Som de flesta andra tjejer kan jag inte få nog av väskor. För några dagar sen var jag på åhlens med mamma och fick syn på en brunorange (den finns även i svart) väska från märket Wera. Hade det inte varit så få dagar kvar till jul hade jag köpt den då den bara kostar 299 kr men i hopp om att den kommer ligga under granen den 24:e lät jag bli.


Hur snygg skulle den inte vara en solig vårdag till en ljus jeansjacka? Jag tycker inte att färgen gör sig så bra nu på vintern och inte heller till tjocka vinterjackor eftersom handtagen är så små och ser inte bra ut till en tjock jacka. Får jag den kommer jag med glädje ta fram den när solen skiner och den sista snön smält bort.

Av någon anledning köper jag nästan bara väskor med korta handtag. När man bär den i armvecket framhävs väskan mer och jag tycker det är snyggt att matcha med lite smalare tröjor, stuprörsjeans och pumps.
 För övrigt så är Kate Moss väska från Mulberry och Victora Beckhams väska från Hermés helt galet snygga

kate moss mulberry   

Tisdag

Buenos dias

Försov mig i morse men eftersom jag var så himla snabb med att äta frukost och klä på mig hann jag till bussen ändå. Hann även se på julkalendern, ingen har väl missat den? Även fast jag blir äldre vill jag inte missa ett enda avsnitt av den, känner mig som ett barn.

I skolan guidade jag nior som kommit för att kolla in alla linjer. Gick runt och visade allt och berättade lite om skolan.
Jag hatar tisdagar, vi slutar så sjukt sent! förstår inte hur de kan tro att man ska orka en hel dag mellan 8 och halv 5 när man får så himla dålig mat. Hörde att kommunen dragit ner priserna till 7 kr per elev och dag. Det är ju sjukt lite när man tänkter på hur mycket allt kostar som man äter hemma. Visst om kommunen kan behöva lägga pengar på annat, men är det inte upp till skolan då att iallafall försöka variera maten lite? det är dåligt tycker jag.

Efter skolan åkte jag direkt till ishallen. Smart som jag är hade jag glömt en långärmad tröja så jag fick åka hela träningen i t-shirt.. great, jag som är förkyld och grejer.. Vi tränade iallafall lite till showen.
Lägger in en bild på den från förra året


RSS 2.0