Attitude Stockholm

Vilken bra helg jag har haft hittills! Igår hade jag tacomiddag med Terese och Malin sen mötte vi upp Maja och gick till birger.

 

Släpade mig upp ur sängen idag. Jag och mamma skulle på attitude stockholm, en mässa om skönhet, mode och livsstil (den är imorgon också, i Kista. Åk!!!!).Det var otroligt kul och man kunde göra allt från att tatuera sig till att bleka tänderna, jag unnade mig manikyr (blixten gör färgen ojämn) och nya sminkborstar. Det fanns också en del modevisningar, föreläsningar och det coolaste av allt, en tävling i body painting! Tänk er en tjej i enbart minimala stringtrosor men målad så ballt att man knappt ser att hon är naken. Hatar mig själv för att jag inte hade en kamera.

 

 


Så här mycket har jag skrattat idag!



Började med Brunch på ÖG med Soffan och Lisa på morgonkvisten. Fortsatte vidare mot ishallen där det vankades fotografering, träffade Mina som förlängde mitt liv med 100000 år

111115

okej. jag K R Ä K S på allt plugg. Alla inlämningar och redovisningar, fyfan vad den här kursen är jobbig. Extra jobbigt att det ska vara en kurs på svenska men uppenbarligen är Ca 80% på engelska.. På torsdag har jag seminarium med en redovisning om nyliberalistisk bostadspolitik, på engelska?!?!?! Vad hände med livet? Låser in mig

111107

När man vill låsa in sig några dagar för att komma ikapp skolan och när jobbet ringer precis när man kommit in i pluggmode. Hm. Ja, det är mycket nu.
Går i ide med böckerna till på måndag. Får se hur det går, har en tendens att bli rastlös.
Träffade finaste Anna en snabbis idag. Hennes klass är här från Åre på studiebesök. Studiebsök i lilla Uppsala, jag tackar och tar emot.

cardigans



Come raise your flag upon me
And if you want me I'm your country
If you win me I'm forever



Då var det dags igen


RSS 2.0