28/4

Äntligen är den här dagen avklarad. Nationella skriftliga i engelska B i morse, gick väl helt okej om jag inte missuppfattade hela grejen... Därefter psykologi, håltimme sen prov i rättskunsap. Hade verkligen inte orkat plugga till rättskunskapen så jag var beredd på IG, men jag kunde svara på alla frågor utom en, snacka om flyt! Nöjd och glad gick jag ner på stan efter skolan för att träffa Sofia och Maja. De har lagt upp alla båtarna till forsränningen längs åkanten nu, vissa kommer ju sjunka på en gång.. haha! Taggar till valborg som FAN nu faktiskt. Jag, Maja och Sofia fixade det sista tills dess. Ringde dessutom och hörde om min kamera igår och den kommer nästa vecka.. Jag som ville ha den till valborg. SKa se om jag kan låna min mrors kamera, annars blir det inga bilder så ni får nöja mer med den här bilden från valborg förra året. Nationella i matte B imorgon, mitt G står på spel. Taggad som fan... ...eller inte


26 april

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. Maja och sofia kom hit och efter en spårad men rolig promenad gick vi in på statoil, köpte "cheez ballz" och begav oss hem till mig för att kolla på robinson. Efter ett tag skulle grabbarna som varit hos Erik innan dra in till stan så Maja åkte med dem. Jag och sofia mös lite vid datorn osv, och efter ett tag kom Sebastian hit :)
Hittade en gammal bild på pluttan, hon är så söt


Lördag

Åh vad skönt det är med helg. Hade prov i kriminalteknik igår och det gick faktiskt bra. Hade lite panik faktiskt eftersom det var helt sjukt mycket att plugga på och jag började plugga dagen innan.... Det var iallafall prov på fingeravtryck, mikroskopering, hår, spektofotometri och kromatografi. Ganska mycket va? Vi skulle ju ha haft nationella i matte B också, men det blev flyttat till nästa vecka. Det kanske låter skönt, men inte då. Grejen är att vi skulle ha haft prov i rättskunskap i tisdags men eftersom man bara får ha två prov varje vecka på vår skola så var vi tvugna att flytta fram det provet till nu på tisdag och då har vi nationella i engelska B samma dag...  Sen blev matteprovet flyttat till samma vecka, känner mig lagom taggad inför den...

Anyway. Slutade ganska tidigt igår så jag drog ner med brudarna på stan. Efter ett tag kom Maja och Sofia in också så då var jag med dom eftersom vi skulle fixa lite grejer till valborg och sådär. Hela eftermiddagen gick och vid sju tog jag bussen hem till Jocke som fyllde 18. Jag kom lite sent men det gjorde inget. Hade en toppenkväll ändå :)

Snart kommer sofia och Maja hit. Lutar åt att vi ska hem till Erik och hänga lite med grabbarna, vi får se


Jag och Jocke på en fest i somras. Gillar att jag är röd...

Godnatt

Nu sitter jag här igen, alldeles för sent. Det är alla fisar på msn som håller mig vaken. Jag kan slå vad om att jag inte alls skulle bara lika trött hela tiden om jag inte satt vid datorn, fast det är jag nog inte ensam om att känna. Idag har jag dansat och musiken var färdigklippt. Det blir coolt som fan. Igår åkte jag lite griller och var hundvakt resten av dagen med Micke, det var kul :)


lördag

Mamma och jag är ensamma hemma. Så skönt att vi bara kan göra vad vi vill utan att behöva anpassa oss efter andra. Efter att vi vaknat idag åkte vi till gränby och sen till Ikea. Hittade ett par nya skor och en väska men eftersom att min kamera är trasig så blir det ingen bild.... anyway. Det var första gången jag var på nya Ikea, fyfan vad galet jävla stort! Det är grejer det.
 Efter all shopping svängde vi förbi sjukhuset för att hälsa på mormor. Hon är mycket piggare nu. Skulle plugga när jag kom hem, jag har ju fortfarande inte gjort bokgrejen. Ganska dåligt av mig, faktiskt! Men jag gjorde den inte. Sebastian kom och spenderade kvällen med mig. :)

Back

Dålig uppdatering från min sida. Jag orkar inte.

Anyway, påsklovet är slut och jag har gått ett par dagar i skolan nu. Plugget väller över och jag orkar verkligen inte tänka på det. Faktum är att när vi kollade på vår provplanering såg vi att vi har prov varje vecka fram till sommarlovet och då snackar vi två prov nästan varje vecka. Man blir ju lagom taggad....

Lovet har spenderats med nära och kära. Det är ju trots allt de som förgyller ens dag! Lite party blev det också så här kommer en söt partybild. Min kamera gick sönder den kvällen men nu är den på lagning. Får hoppas på att den blir klar till sista april för då jävlar!


8 / 4

Ja, igår var jag ju då och klippte mig. Det blev förjävligt... jättekort osv, jag som försöker spara ut det.... Men det tar ju jättelång tid, eftersom det växer så jävla segt! Vi får se hur det blir, om någon månad kanske det är helt ok...

Idag åkte jag och mamma och hälsade på mormor på sjukhuset, det var ju inte så kul. Efter det åkte jag hem till micke och damsög, snäll som jag är. Han följde med mig till tandläkaren och jag hade inte ett enda hål! jag som äter så mycket godis.... hehe. Efter det åkte vi hem till han och åt mat och kollade på tv hela dagen. Nu är jag lagom trött och jag ska nog sova....

yes!

Igår var jag i Stockholm med mamma. Jag har ju letat som en dåre efter mina converse, som är slut överallt! Då tänkte jag att i Stockholm borde dom ju finnas. Dom var slut överallt. I de flesta affärer hade de fått en leverans med dom i fredags, men 36orna var slut överallt redan igår! Men vafan tänkte jag, tills en snäll expedit kollade upp dem och sa att det fanns 1 par kvar på biblioteksgatan. Gick dit, och de fanns inte.. Men sen kom en som jobbade där på att de inte hade plockat fram dem. Yes!  Så nu har jag mina kära high flat converse! yesyesyes. Köpte lita andra kläder också, de kanske kommer upp sen.


Söndag

Tråkig dag, har varit trött som fan. Sitter nu och försöker förbättra uppsatsen men jag har ingen ork alls. Glider bara in på andra hemsidor och läser lite bloggar osv... inte så bra.  
Snart är det träning och imorgon blir det Stockholm med mamma. wihu

Lördag!

Jag kan inte sova längre än till 10, det blir så jävla varmt i mitt rum! Idag gick jag upp 9.30 och strök kläder, duktig tjej tror jag! Åkte med mamma till Coop, Willys & Blomsterlandet. Jag körde såklart, och det gick riktigt bra. När jag kom hem satt jag ett tag i solen och det är ju rena rama sommarvärmen...
Åkte sen för att fira Erik som fyllde 18 förra veckan. Smörgåstårta och fika med mina söta killar och tjejer, det är grejer det!
Efter det blev det en tur hem till Micke. Det har varit en sjukt varm kväll, så vi var ute en massa. Han hade en massa släkt där också, så jag fick se hans söta lilla kusin igen! :)


Erik 18 år!  bilden är från nian (:

Äntligen fredag

Äntligen fredag, äntligen påsklov! Firade in lovet med fika på bryggan i vårsolen tillsammans med Emma, Alexandra, Hanna, Henrietta, Emelie och Amanda.


trött

Nu är jag hemma. Vi hade vår första uteträning, fys såklart. Helt sjukt jobbigt. Det märks att man inte tränat kondition på ett tag.... Dags att börja träna till vårruset så att vi kan använda våra fina USK tröjor igen! Varmt var det iallfall. När träningen var slut (20.30) var det hela 13 grader :D Jag körde bil hem. Jag är så duktig!


VÅR

Termometern på bussen som jag åkte med hem från skolan visade 16 grader. Det här måste vara årets hittills varmaste dag! Det är så skönt att man kan sitta ute i solen på rasterna igen, utan att frysa. Det ryktas dessutom att det ska bli lika varmt om inte varmare imorgon, vi hoppas på det bästa eftersom jag och tjejerna ska fika ute i solen efter skolan.

Förövrigt så har det varit en seg dag. Slutade senare än vanligt pg.a. information om projektarbetet som alla har i trean. Usch vad svårt att komma på något, man vill ju att det ska bli bra... Nu har jag precis kommit in efter lite övningskörning med bilen och snart ska jag åka och träna. wihu


Pluggggg

Nu sitter jag och rättar uppsatsen, skittråkigt! Hoppas på att kunna göra den bättre, trodde aldrig att den skulle bli godkänd för jag var så himla missnöjd med den, men godkänd blev jag ju. Nu ska jag som sagt  förbättra den lite för ett högre betyg.

GAAAH, jag har blivit lurad! Det trodde jag ALDRIG! Micke lurade mig att hans tumör i ögat har blivit större, han är elak...

april april..

...din dumma sill! -brukar det vara, men det är inte ens någon som har försökt lura mig idag! Antar att det är för att jag överlistar alla hela tiden...  eller inte. Idag är det lätt finaste dagen på hela året. Jag vågade tom. åka till skolan med jeansjacka, DÅ är det varmt.

Så fel man kan ha, jag som trodde att det var nationella idag. Det var det ju inte alls, utan det var ett vanligt grammatikprov. Det gick helt okej och det bästa är att jag bara har uppsatsen kvar i pluggväg nu. Sen nästa vecka är det ju påsklov, så oerhört skönt!


RSS 2.0