Midsommar i humlan

Jobbar hela midsommarhelgen och cashar in. Hamnade i humlegården på midsommarkvällen och en snabb gång över sture p sen var sängen min bästis. Tror större delen av grönan var ur form idag. Vi taggar dock om till personalens festligheter imorgon, (jag har inte stängning, jippi!!)
Någon mer än jag som var barbent på midsommarafton? Såg på vädret att det ska bli varmare än varmast imorgon. värt






sunday

Igår var det en sådan där dag då man vill ligga under täcket med en godispåse hela dagen. En regning tråkig söndag för många, men inte för mig! Hade en grym dag på och med jobbet igår, fast det har jag förresten varje dag.
 Regninga och kalla dagar, lite människor i parken. Vi hande inte mycket att göra så jag gick till Ben & Jerrysserveringen och frågade om jag kunde få en miniutbildning där. Det fick jag! Nu har jag smakat alla smaker som finns på Ben & Jerrys och fick dessutom en milkshake och deras specialglass med fudge, vispad grädde, glass och browniebitar. Kan ni tänka er att äta glass och få betalt för det, inte illa.
Söndagarnas höjdpunkt är (förrutom pubkvällarna) bromstestet på Jetline. Efter stängning på söndagar går vi och åker berg och dalbana för att testa bromsarna på den. Vi åkte 4 varv med den och varje varv stannar den på en bromsstation. Eftersom det regnade igår fanns det ingen friktion och den gick extra snabbt. Kul!
Efter stängning gick de flesta på en föreställning som grönan ordnat på teatern. Gratis öl, vin och cider under hela föreläsningen som mer var som stand up. Det hadlade om kroppsspråk och ansiktsuttryck, skitkul.
De flesta blev nog lite runda om fötterna och gick vidare till söndagarnas traditionella pubkvällar på lejonbacken.

Det var min söndag, hur var eran?


Igår tog jag bakfyllan till en ny nivå


När man bara vill dö lite


Resa

Har äntligen fått ledigt några dagar och det behövdes verkligen. Har för första gången känt att jag behöver åka hem och bara vara och slippa tänka på matlådor och försenade båtar. Har saknat min fin familj.

Nu sitter förmodligen jag och min man på tåget hem till hans föräldrar i Sundsvall. Snart har vi 10 månader på nacken och tiden går fort. Igår var vi på Vasamuseét, ganska söta.
Semester är välbehövligt


Bryan Adams

Det är inte helt fel att se Bryan Adams ända sverigespelning för året på betald arbetstid. Att man dessutom slapp trängas och såg allt över allas huvuden var ju inte heller helt fel.

För er som undrar spelade han 20.00, parken blev full 19.45 och insläppet stängdes. 15000 personer framför scen, helt okej drag :)


6 juni

Jäklar vilken dag! Soligt och hur varmt som helst här i Stockholm och det bästa av allt, jag har varit ledig! Jag och min kära kollega Antonio åkte till Eriksdalsbadet och solade och badade, har dock inte fått någon färg alls.

Trevlig pubkväll igår. Förtärde enbart en stor stark vatten då jag hade gjort tabben att boka tvättstuga klockan 7 imorse. Piggare har man ju varit men sova kan man göra i vinter!

Nu väntar jag in Anna som har flyttat till Skanstull idag, alltså jättenära mig! SÅHÄR glad är jag. Vi ska dricka afterworkvin och gå promenad på söder. Hoppas ni också får en bra kväll!


Köpte nya skor igår, favoriter. Kände att mina gamla börjar bli lite äckliga men hur sköna är de inte då? De får hänga med någon månad till

Majas student i bilder








tröttast i världen

Har haft världens jobbigaste jobbdag, rush från öppning till stänging och det hjälpte inte ens att Newkid, Petter och September var på scen. Aldrig mer!

Ser fram emot besök av familjen imorgon, kör upp lite bilder från majas student då också. puss


Och med detta vill jag gratulera Maja till studenten!


RSS 2.0