Ger upp

Jag orkar inte. Kan hälften av allt jag borde kunna men nu ger jag fan upp.  Skitsamma, det får gå som det går. Hinner ändå inte lära mig allt till på onsdag... Det handlar bara om att börja i tid eller plugga hårt som fan. Jag kan inte plugga hårt, jag borde ha börjat tidigare.
 
Lägger det här bakom mig nu och ser mot omtentan mig istället.  Ikväll ska jag bara pussas och kramas, fan vad skönt.


Ser ut som en riktig bitch på bilden. Vackert :)


Kommentarer
Postat av: therese

Hejsan! Läste att du studerade på Uppsala universitet. kan inte du berätta lite, hur är det där? Var det svårt att komma in? Vad är medelåldern för när man börjar plugga och finns det NÅGRA som börjat direkt? Är nämligen 18 år och tar studenten nu i sommar och funtar på att börja plugga direkt i Uppsala. Men vill ju inte vara en liten plutt, men kommer jag kanske vara de? :P haha, om du förstår. Tacksam för svar! :) / Therese

2010-10-25 @ 21:18:06
Postat av: Emma

Hej Therese!



Eftersom jag bott i Uppsala hela mitt liv har jag alltid velat plugga i någon annan stad. Anledningen till att jag ens sökte var för att jag ville kolla hur universitetet var.

Enligt många är Uppsala den bästa studentstaden eftersom det är ett grymt studentliv här och jag har tänkt att jag bara ska plugga någon/några kurser här och jobba tills jag kommer på vad jag vill göra och vart jag vill plugga sen. Det är ju trots allt skönt att ha nära hem till mamma, trots att jag bor själv rätt mycket :)

Jag tog studenten i våras så jag är också liten, trodde att jag skulle vara yngst i min klass men det är faktiskt fler än jag som är födda 91 :) Sen varierar åldrarna rätt mycket man jag tror de flesta är födda runt 88 som jag går med nu.

Hur svårt det är att komma in beror på vad man söker. Hört att det förväntas slå ansökningsrekord till vårterminen!

Det är många av mina kompisar som har pluggat vidare direkt efter gymnasiet så är du sugen på det tycker jag att du ska göra det! Det är jätteroligt! Studentlivet är skitkul :)

2010-10-26 @ 15:53:53
URL: http://somemma.blogg.se/
Postat av: therese

Oj var lite seg på att svara tillbaka, men tack så jättemycket för svaret! :) Kram

2010-11-02 @ 20:15:33
Postat av: Therese

Oj var lite seg på att svara tillbaka, men tack så jättemycket för svaret! :) Kram

2010-11-02 @ 20:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0